Απόλαυσε καθαρό αέρα με το νέο Xiaomi Smart Air Purifier 4

Περίληψη: Καθάρισε τον αέρα στο σπίτι σου και ανάπνευσε υγιεινά με τους νέους καθαριστές αέρα Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Ο αέρας που αναπνέουμε είναι θεμελιώδους σημασίας για την υγεία. Ταυτοχρόνως, είναι και ένα από τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, ενώ δεν θα έπρεπε. Ειδικά για όσους από εμάς ζούμε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη ή κάποια άλλη πόλη, η ποιότητα του αέρα είναι μια ιδιαιτέρως προβληματική παράμετρος της ζωής μας, την οποία όμως σχεδόν πάντα αγνοούμε. 

Κι όμως, υπάρχει τρόπος για να καθαρίσεις τον αέρα του σπιτιού σου, να αφαιρέσεις όλους τους ρύπους, όλα τα αιωρούμενα σωματίδια, όλες τις χημικές ουσίες και τις οσμές, και να μπορείς να αναπνεύσεις βαθιά! Μπορείς να απολαμβάνεις καθαρό αέρα με τη νέα σειρά Smart Air Purifier 4 της Xiaomi!

Xiaomi Air Purifier 4: Ας γνωρίσουμε τα μοντέλα της σειράς

Η ανανεωμένη σειρά της Xiaomi απαρτίζεται από τρία μοντέλα, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σε απόδοση και σε όγκο αέρα. Το βασικό μοντέλο είναι το Xiaomi Smart Air Purifier 4, για πιο μικρούς χώρους υπάρχει το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, ενώ για μεγάλους χώρους και μεγάλες απαιτήσεις, το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro έρχεται για να καθαρίσει… τον αέρα, πάντα.

Τα Air Purifiers της Xiaomi, όπως και όλες οι άλλες συσκευές της εταιρείας, συνδέονται στο Wi-Fi του σπιτιού και να μπορείς να τις ελέγχεις μέσα από το app Mi Home. Μπορούν και να συνεργαστούν τόσο με το σύστημα Google Home, όσο και με την Alexa της Amazon. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια σειρά από τεχνολογίες και φίλτρα, έτσι ώστε ο καθαρισμός του αέρα να γίνεται πολύ αποδοτικά, συνδυάζοντας υψηλά ποσοστά αφαίρεσης ρύπων μα και υψηλή ροή καθαρού αέρα. Το σύστημα φιλτραρίσματος τριών επιπέδων εγγυάται την αφαίρεση καπνού, γύρης, ινών από ρούχα, τρίχες κατοικιδίων, αλλά και, προφανώς, σκόνης. Επίσης, το φίλτρο ενεργού άνθρακα εξαφανίζει τις οσμές από τον αέρα, ενώ η ενεργή του επιφάνεια είναι 24.000cm² και το περιεχόμενο σε ενεργό άνθρακα 650.000mg, για φιλτράρισμα υψηλής απόδοσης για έως και 12 μήνες. Όλα αυτά βρίσκονται ενσωματωμένα στο ενιαίο φίλτρο 3-σε-1, το οποίο χρησιμοποιείται σε όλα τα μοντέλα της σειράς!

Ποιο μοντέλο ταιριάζει στις ανάγκες μου;

Τα τρία μοντέλα είναι σχεδιασμένα για διαφορετικές χρήσεις, αλλά η υψηλή ποιότητα του αέρα που παράγουν είναι κοινή. Το μικρότερο μοντέλο, το "Lite", προορίζεται για μικρούς χώρους, από 25 έως 43m². Ενδείκνυται για χώρους όπως υπνοδωμάτια και μικρά καθιστικά. Η παροχή του σε καθαρό αέρα φτάνει τα 380m³/h για μικροσωματίδια. Το μεσαίο μοντέλο μπορεί να καλύψει χώρους από 28 έως και 48m², η παροχή του ανεβαίνει έως τα 400m³/h για σωματίδια, και ενδείκνυται για καθιστικά μεσαίου μεγέθους ή για ενιαίους χώρους κουζίνας – καθιστικού. Τέλος, το μεγαλύτερο "Pro" μπορεί να παρέχει έως και 500m³/h καθαρού αέρα, να καλύψει έως και 60m² επιφάνειας, ενώ προτείνεται για μεγάλα σαλόνια, ενιαίους χώρους με σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα ή μεγάλα γραφεία. Μάλιστα, τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν και ιονιστή, ο οποίος γεμίζει τον αέρα με αρνητικά (σε φορτίο) ιόντα, κάτι που σε κάνει να νιώθεις πως αναπνέεις τον αέρα από κάποιο δάσος ή κοντά σε καταρράκτη! Τα ιόντα βελτιώνουν τη διάθεση και ενισχύουν την ευεξία.

Λοιπόν, τώρα ξέρεις τον τρόπο να έχεις τον… βουνίσιο αέρα στο σπίτι σου! Δεν χρειάζεται να έχεις εποχιακές (ή και μόνιμες) αλλεργίες για να επενδύσεις σε έναν καθαριστή αέρα – και δεν το συζητάμε αν όντως έχεις αλλεργίες· απλά παράγγειλε έναν… χτες! Ο καθαρός αέρας θα βελτιώσει τη διάθεσή σου, θα σε κάνει να κοιμάσαι πιο βαθιά και θα ξυπνάς ανανεωμένος και ευδιάθετος! Όπως θα ξύπναγες και αν είχες κοιμηθεί σε μια καλύβα στο δάσος!

Μπες στο Public.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Public για να δεις από κοντά τη νέα σειρά Xiaomi Smart Air Purifier 4 και να κάνεις δικό σου το μοντέλο που σου ταιριάζει!