Xiaomi Super Charge Turbo: Πλήρης φόρτιση σε 17 λεπτά!

Περίληψη: Οι τεχνολογίες ταχείας φόρτισης των smartphone υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Πολλοί είναι οι κατασκευαστές...

Οι τεχνολογίες ταχείας φόρτισης των smartphone υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Πολλοί είναι οι κατασκευαστές που προσπαθούν να ξεχωρίσουν και σε αυτόν τον τομέα, παρουσιάζοντας κάθε φορά ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση μπαταρίας.

Τον τίτλο της ταχύτερης φόρτισης μπαταρίας διεκδικεί και η Xiaomi που, όπως φαίνεται, θα καταφέρει να αναδειχθεί ως η γρηγορότερη από όλους σύντομα. Σε μια «επίδειξη δύναμης» η Xiaomi μάς έδειξε το νέο κατόρθωμα των μηχανικών της, που εντυπωσιάζει.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στο facebook ο Xiang Wang, Senior Vice President της εταιρίας, βλέπουμε στην πράξη τα αποτελέσματα της τεχνολογίας Xiaomi Super Charge Turbo. Στη δοκιμαστική σύγκριση έχουμε ένα smartphone με μπαταρία 4.000mAh απέναντι σε ένα smartphone με 3.700mAh μπαταρία.

Το smartphone με την μπαταρία των 4.000mAh φορτίζει από τον Super Charge Turbo φορτιστή των 100W, ενώ η συσκευή είναι σε λειτουργία, την ώρα που ο αντίπαλός του φορτίζεται από ανταγωνιστική λύση, που προσφέρει 50W στη συσκευή ενώ αυτή είναι κλειστή.

Η διαφορά είναι εντυπωσιακή, αφού σε μόλις 17 λεπτά το demo smartphone της Xiaomi έχει φτάσει στο 100% φόρτισης, με τον ανταγωνιστή του να βρίσκεται μόλις στο 65%!

Προς το παρόν δενέχουμε κάποια άλλη πληροφορία για την τεχνολογία αυτή, αφού βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Σίγουρα, όμως, ανυπομονούμε να δούμε την τεχνολογία Xiaomi Super Charge Turbo στα επόμενα Xiaomi smartphone.