Φέτος τα Χριστούγεννα, στρώσου στα επιτραπέζια!

Περίληψη: Μένουν μόνο μερικές ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, τα σχολεία ετοιμάζονται να κλείσουν τις πόρτες τους...

Μένουν μόνο μερικές ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, τα σχολεία ετοιμάζονται να κλείσουν τις πόρτες τους και τα παιδιά ανυπομονούν για δυο εβδομάδες γεμάτες παιχνίδι, μελομακάρονα και φυσικά… δώρα!

Είτε, λοιπόν, ψάχνεις να βρεις δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης για τις γιορτινές ημέρες είτε ιδέες για δώρα για τους λιλιπούτειους φίλους μας, στο Public θα βρεις όλες τις ξεχωριστές προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια!

Όχι όποια κι όποια, αλλά τα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά! Αρχή με τον Dr. Beaker, που μας καλεί να ανακατέψουμε μαζί του σαν αληθινοί Χημικοί.

Κάθε παίκτης έχει έναν δοκιμαστικό σωλήνα με έξι θέσεις γύρω από την άκρη του για τα «μόρια», τα οποία τα αναπαριστούν πλαστικές μπάλες τριών χρωμάτων. Στο κέντρο του δοκιμαστικού σωλήνα θα δείτε 2 ακόμα θέσεις, αλλά και όλη την εσωτερική επιφάνεια να γυρίσει δεξιόστροφα και αριστερόστροφα για πραγματικές χημικές ενώσεις!

Για όσους έχουν αδυναμία στα θρίλερ και τα στοιχειωμένα σπίτια, το Panic Mansion είναι η καλύτερη επιλογή. Ο μόνος τρόπος να σπάσει η κατάρα του στοιχειωμένοι σπιτιού είναι να μαζέψετε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο μερικά από τα μακάβρια φαντάσματα, τα περιπλανώμενα μάτια, τα φίδια, τις αράχνες και όσα ακόμα ζουν στους σκονισμένους τοίχους του. Ποιος θα τα καταφέρει πρώτος; 

Και καλά ως εδώ, αλλά… ποιος το έκανε;

Στο παιχνίδι καρτών «Who did it?» οι παίκτες αγωνίζονται για να ξεφορτωθούν τις κάρτες τους έτσι ώστε μαζί με αυτές να διώξουν και την ευθύνη της κατοχής του ζώου που άφησε το... αποτύπωμα (ως αποτύπωμα, ορίζουμε το γνωστό στα αγγλικά «poop»!) Κάθε παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και γρήγορο! 

Αν, τέλος, θέλετε ταχύτητα και αρκετό σασπένς, το «Μου γύρισε το μάτι» θα εγγυηθεί μεγάλα κέφια

Ανασηκώστε μια κάρτα και περιστρέψτε τον τροχό, για να βρείτε το αντίστοιχο εικονίδιο στα παράθυρα! Φροντίστε να δώσετε προσοχή και να ψάξετε γρήγορα... βρείτε τα εικονίδια πριν τους αντιπάλους σας και κερδίστε τον γύρο!

Το Public, σε συνεργασία με την Eplison Games, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τέσσερα (4) επιτραπέζια παιχνίδια (ένα από το καθένα). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Public blog και θα ενημερωθούν με σχετικό e-mail. 

Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. 

Οι νικητές είναι οι εξής:

Μαρία Σουβατζή
Τζένη Βρανά
Κατερίνα Βωβού
Φωτεινή Θεοδωράκη

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλές γιορτές!