Η μεγάλη στιγμή του ποδοσφαίρου έφτασε: «Ζέσταμα» στην κονσόλα!

Περίληψη: Ξεκινάμε «προθέρμανση» με δυνατά games και τις καλύτερες κονσόλες!

Ναι, ναι, δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στην ημερομηνία. Το καθιερωμένο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά πέρυσι αλλά λόγω πανδημίας αναβλήθηκε για φέτος. Επομένως από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου οι ποδοσφαιρόφιλοι θα... χορτάσουμε μπάλα. Μέχρι τότε μπορείς να ξεκινήσεις «προθέρμανση» με τα δικά σου τουρνουά και να παίξεις τους δικούς σου αγώνες με το FIFA.

Η τελευταία του έκδοση – η οποία έχει το σωστό νούμερο – είναι το FIFA21 και έρχεται σε δύο εκδόσεις: το «απλό» και το Next Level Edition. Μιλάμε για το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι και, ειδικά αν έχεις PS5, είναι must.

Μπορεί όμως να είσαι φανατικός του αντίπαλου στρατόπεδου και βέβαια μιλάμε για το Pro Evolution Soccer, που πλέον ονομάζεται eFootball PES. Το παιχνίδι έχει προσπαθήσει να αλλάξει κατεύθυνση και να γίνει ακόμη πιο «τεχνικό» και πιο ρεαλιστικό από άποψης gameplay με καλύτερες άμυνες και βελτιωμένο χειρισμό. Μπορείς να βρεις την έκδοση 2020 σε προσφορά για PS4!

Αν είσαι περισσότερο του «σχεδιασμού» και του πάγκου όμως... ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε ήδη. Ο λόγος για το Football Manager 2021 σε έκδοση για PC, το οποίο θα σε βάλει στο τιμόνι της ομάδας που θα επιλέξεις και θα μάθεις μπαλίτσα αλλά από άλλη πλευρά. Αν ο ήρωάς σου δεν ήταν ο Messi αλλά ο Μουρίνιο, αυτό το παιχνίδι είναι για ‘σένα!

Τέλος έχουμε και κάτι ξεχωριστό. Ένα blast from the past, ειδικά για όσους μεγάλωσαν τη δεκαετία του ‘80. Αν το όνομα «Τσουμπάσα» δεν σου λέει κάτι, απλά συνέχισε. Για αυτούς όμως που μεγάλωσαν βλέποντας τη γιαπωνέζικη σειρά κινουμένων σχεδίων manga, με τα εξωπραγματικά σουτ, τα αεροπλανικά «ψαλίδια», τις καραβολίδες» και όλα τα εντελώς απίστευτα που γίνονταν μέσα στο γήπεδο, παραβιάζοντας όλους τους νόμους της φυσικής, αυτό είναι το παιχνίδι που θα τους γυρίσει πίσω στο χρόνο! Το Captain Tsubasa Rise Of New Champions είναι ένα παιχνίδι για το Nintendo Switch και θα κάνει αυτό που πάντοτε ονειρευόσουν ως πιτσιρικάς: στο ρόλο του Τσουμπάσα! Ναι, είναι αυτό ακριβώς: το παλιό κινούμενο σχέδιο, με σαφώς καλύτερα γραφικά (στο κάτω-κάτω, τότε το βλέπαμε στις παλιές τηλεοράσεις-γλόμπους με σήμα ΕΡΤ) αλλά με τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ τι θα γίνει στον αγώνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Μη καθυστερείς, η μεγάλη στιγμή του ποδοσφαίρου έφτασε! Τι κάθεσαι; Με το ζόρι προλαβαίνεις να προπονηθείς!