Η απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία είναι εδώ και ονομάζεται LG OLED!

Περίληψη: Η νέα σειρά τηλεοράσεων OLED από την LG προσφέρει την απόλυτη ποιότητα εικόνας και σε περιμένει να τη δεις από κοντά και να τη βάλεις στο σαλόνι σου!

Όταν μιλάμε για τηλεόραση, «LG» είναι το όνομα που σου έρχεται κατ' ευθείαν στο μυαλό. Ειδικά αν η λέξη «τηλεόραση» ακολουθείται από τα αρχικά «OLED». Η κορυφαία τεχνολογία οργανικών διόδων εκπομπής φωτός της κορεάτικης εταιρείας είναι πραγματικά μοναδική και βρίσκεται σε μια κατηγορία μόνη της, ενώ βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία OLED εδώ και 10 χρόνια. Τώρα η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε τις νέες της δημιουργίες, τρεις νέες σειρές τηλεοράσεων OLED, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον – ήδη πολύ υψηλό – πήχη των επιδόσεων και της ποιότητας εικόνας. Τα νέα μοντέλα είναι εδώ και κυκλοφορούν σε διάφορες μεγάλες διαστάσεις, προσφέροντας πραγματική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου. Η LG μεγαλούργησε για μια ακόμη φορά και σε προσκαλεί να δεις από κοντά την απίστευτη εικόνα των νέων της σειρών G3, C3, και B3, και να διαλέξεις αυτήν που θα βάλεις στο σαλόνι σου.

LG OLED evo G3: Ακόμα πιο φωτεινή εικόνα

Με δύο λόγια, η απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία! Η G3 έρχεται για να θέσει νέα standards στον χώρο της τηλεόρασης, με ακόμη πιο φωτεινά pixels, ακόμη γρηγορότερο επεξεργαστή α9 Gen6, αλλά και προηγμένα συστήματα βελτίωσης της εικόνας με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης! Η LG είναι πρωτοπόρος στον τομέα των OLED, ούσα η κορυφαία εταιρεία κατασκευής πάνελ με τεχνολογία OLED, από τεράστιες οθόνες πολλών δεκάδων ιντσών, έως και μικροσκοπικές οθόνες για smartwatches και wearables.

Το νέο μοντέλο G3 είναι η απολύτως καλύτερη τηλεόραση OLED σε ανάλυση 4K της εταιρείας. Μάλιστα, το φετινό μοντέλο είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του, με έως και 70% *,** πιο φωτεινά pixels, αποτέλεσμα του συνδυασμού βελτιώσεων στην τεχνολογία OLED αλλά και ειδικών αλγόριθμων ενίσχυσης φωτός. Παράλληλα, το Light Control Architecture ενισχύει ακόμη περισσότερο τη φωτεινότητα, ενώ με την ενσωμάτωση ενός Micro Lens Array, το φως που παράγουν τα OLEDs εστιάζεται στην σωστή κατεύθυνση και δεν χάνεται στο περιθώριο.

Η σειρά G3 περιλαμβάνει μοντέλα στις διαστάσεις 55”, 65”, 77”, και 83”, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Μάλιστα, μπορεί η G3 να είναι τεράστια στις δύο διαστάσεις, είναι όμως υπέρλεπτη στην τρίτη διάσταση, δηλαδή στο πάχος! Τόσο πολύ που μπορείς να την κρεμάσεις στον τοίχο και να πιάνει λιγότερο χώρο από ένα κάδρο! Μιλάμε για το απίστευτο πάχος των 2,72 εκατοστών, ενώ η LG διαθέτει και ειδική βάση τοίχου η οποία δεν προσθέτει επιπλέον πάχος, αλλά επιτρέπει στην G3 να ακουμπήσει εντελώς στον τοίχο1!

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, βρίσκουμε υποστήριξη σε Dolby Atmos και Dolby Vision, λειτουργικό σύστημα webOS 23, ενώ το τηλεχειριστήριο της G3 δέχεται και φωνητικές εντολές στα Ελληνικά!

*Η δυνατότητα μεγαλύτερης φωτεινότητας κατά 70% ισχύει για το μοντέλο 55/65/75 G3.
**Η φωτεινότητα διαφέρει ανάλογα με τη σειρά και τις διαστάσεις.

LG OLED evo C3: O αναβαθμισμένος επεξεργαστής κάνει τη διαφορά

Πέρυσι, η LG είχε σηκώσει βραβεία με τη C2, δηλαδή το προηγούμενο μοντέλο. Φέτος, αναμένεται να κάνει το ίδιο, καθώς η LG C3 έρχεται αναβαθμισμένη στα σημεία, για να φέρει την πλατφόρμα της C2 σε υψηλότερα επίπεδα. Η LG έχει φροντίσει να αναβαθμίσει την C3 και να της δώσει τον ίδιο επεξεργαστή με αυτόν της μεγαλύτερης G3, δηλαδή τον κορυφαίο α9 Gen6. Με τον νέο επεξεργαστή, έρχονται και λειτουργίες όπως το AI Super Upscaling Pro, το οποίο μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα πηγών με ανάλυση μικρότερη από 4K, χωρίς όμως να ενισχύει τον θόρυβο, το OLED Dynamic Tone Mapping Pro για βελτιστοποίηση του HDR, το Object Enhancer για πιο καθαρά αντικείμενα στο προσκήνιο της εικόνας, και το HDR Expression Enhancer. Επίσης, ο α9 Gen6 μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε πηγή ήχου σε virtual 9.1.2, με σύστημα Auto Balance Control. Επίσης έχουμε κι εδώ τη νέα έκδοση του webOS της LG, την έκδοση 23, με ακόμη περισσότερες λειτουργίες αλλά και πολύ καλύτερη απόκριση στις εντολές! Μάλιστα, αγοράζοντας μια C3 από τα Public, παίρνεις και έκπτωση για το τέλειο ταίρι της, τη soundbar SC9S*,**,*** της LG, για να απολαμβάνεις ήχο κορυφαίας ποιότητας!

*Η Λειτουργία Soundbar ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τα μοντέλα τηλεόρασης.
**Ο έλεγχος της Λειτουργίας Soundbar ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο soundbar.
***Η αγορά του Soundbar γίνεται ξεχωριστά.

LG OLED B3: Η best value for money επιλογή σε OLED

Αν θέλεις να βάλεις στο σαλόνι σου την τεχνολογία OLED της LG με ευκολία, τότε η σειρά B3 είναι αυτή που ψάχνεις. Πρόκειται για το εισαγωγικό μοντέλο της LG στην κατηγορία OLED – αλλά μη νομίζεις πως η B3 είναι κακή! Το ακριβώς αντίθετο, πρόκειται για την πιο value for money σειρά της LG στις OLED, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, και contrast που θα ζήλευαν όλες οι άλλες τηλεοράσεις, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως το Dolby Vision και το Dolby Atmos. Και ακόμα κι αν παρακολουθείς περιεχόμενο με τις ώρες, η τηλεόραση της LG δεν θα σε κουράσει καθόλου καθώς εξοπλίζεται με λειτουργία Eye Comfort. Η σειρά B3 Βγαίνει σε 48, 55, 65, και 77 ίντσες, και είναι ιδανική για να μπεις στον κόσμο των OLED χωρίς να τινάξεις τη μπάνκα!

Βρες τις νέες LG OLED TVs στα Public

Μπες στο Public.gr ή στο κοντινότερό σου κατάστημα Public και εκεί θα δεις από κοντά και τα τρία μοντέλα της LG, για να αποφασίσεις ποιο θα… υιοθετήσεις! Στα ράφια των Public, ψηφιακά ή πραγματικά, σε περιμένουν οι νέες δημιουργίες του οίκου LG, για να κάνεις μία δική σου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με όλες τις ευκολίες πληρωμής (Public Now, Pay Later και Flex Pay).

1Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου. Η εγκατάσταση ενδέχεται να διαφέρει. Ανατρέξτε στον οδηγό εγκατάστασης για λεπτομέρειες.