Η νέα σειρά τηλεοράσεων Samsung QLED του 2023 είναι εδώ!

Περίληψη: Οι τηλεοράσεις Samsung QLED Q60C του 2023 συνδυάζουν premium εικόνα και ήχο με προσιτή τιμή. Ας γνωρίσουμε τα πάντα για τη νέα σειρά τηλεοράσεων!

Στην κατηγορία των τηλεοράσεων, η Samsung είναι No.1 σε πωλήσεις στον κόσμο για 17 χρόνια*. Όταν έρχεται η ώρα για νέα μοντέλα λοιπόν, η προσοχή μας στρέφεται αμέσως στις ανακοινώσεις της κορεάτικης εταιρείας, ειδικά όταν μιλάμε για QLED τηλεοράσεις! Η στιγμή αυτή έφτασε και για φέτος, με την σειρά Samsung QLED Q60C του 2023 να είναι εδώ, διαθέσιμη σε πιο προσιτή τιμή! Το νέο μοντέλο κυκλοφορεί σε πολλές διαστάσεις, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο χώρο σου, και έρχεται γεμάτο με σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιασμό που μαγνητίζει, και ποιότητα εικόνας που ξεχωρίζει. Θες να μάθεις ακόμα περισσότερα; Συνέχισε να διαβάζεις!

Ποιότητα χρωμάτων στο 100%

Το πρώτο και κυριότερο χαρακτηριστικό που μας ενδιαφέρει όλους σε μία τηλεόραση είναι η ποιότητα εικόνας. Με τις QLED τηλεοράσεις, μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος ότι η απόδοση των χρωμάτων θα είναι κορυφαία, αλλά η Samsung πήγε ένα βήμα παραπέρα με τα φετινά της μοντέλα. Η σειρά Samsung QLED Q60C έχει λάβει πιστοποίηση PANTONE. Αυτό σημαίνει ότι η πιστότητα των χρωμάτων έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από την γνωστή εταιρεία χρωμάτων. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, που εξασφαλίζει 100% όγκο χρώματος σε κάθε φωτεινότητα, είσαι βέβαιος πως η ποιότητα απεικόνισης των Samsung QLED Q60C είναι η καλύτερη δυνατή.

Τεχνολογίες που θέλεις στην επόμενη τηλεόρασή σου

Samsung-QLED-Q60C-2023-01

Ένας τομέας στον οποίo συναντάμε μία σημαντική καινοτομία στη σειρά Q60C του 2023 είναι ο φωτισμός. Η Samsung έχει εξοπλίσει τη νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της με οπίσθιο φωτισμό Dual LED! Το πάνελ φωτίζεται από ψυχρά και θερμά LED, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ακόμα καλύτερη αντίθεση. Ο τόνος του φωτισμού ρυθμίζεται για να ταιριάζει καλύτερα στον τύπο περιεχομένου που παρακολουθείς κάθε φορά. Το μεγάλο εύρος αντίθεσης παίζει τεράστιο ρόλο στη θέαση περιεχομένου HDR. Για κορυφαία απόδοση και σε αυτό το κομμάτι, η σειρά Q60C διαθέτει Quantum HDR. Το υψηλό δυναμικό εύρος εξασφαλίζεται από το Dynamic Tone Mapping, το οποίο αναλύει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο, για να αναδεικνύεται σε κάθε σκηνή η μέγιστη λεπτομέρεια, με βαθύ μαύρο και έντονα χρώματα.

Φυσικά, το πάνελ είναι 4K, οπότε μπορείς να απολαμβάνεις τα πάντα σε πολύ υψηλή ανάλυση. Ακόμα κι όταν το περιεχόμενο δεν είναι 4K όμως, η τηλεόραση φροντίζει να βελτιώσει την εικόνα. O Quantum Processor Lite 4K δεν αναλαμβάνει απλώς τις smart λειτουργίες της τηλεόρασης. Ο επεξεργαστής των φετινών QLED μοντέλων της Samsung κάνει και upscale το περιεχόμενο που βλέπεις, ώστε να φτάνει σε εσένα μία αναβαθμισμένη εμπειρία εικόνας.

Samsung QLED Q60C 2023: Σχεδιασμός που μαγνητίζει

Samsung-QLED-Q60C-2023-02

Ο τελευταίος παράγοντας για τον οποίο ξεχωρίζουμε τις νέες Samsung Q60C 2023 είναι η σχεδίασή τους. Εντάξει, το design δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όταν επιλέγεις τηλεόραση, αλλά σίγουρα θες ένα μοντέλο που να τραβά τα βλέμματα ακόμα και κλειστό. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ. Οι Q60C ακολουθούν τη σχεδιαστική γραμμή AirSlim. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως η τηλεόραση είναι εξαιρετικά λεπτή, ενώ τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι ελάχιστα. Επιπλέον, το ύψος της βάσης είναι ρυθμιζόμενο, για να το προσαρμόσεις ακριβώς όπως ταιριάζει στο χώρο σου. Αν για παράδειγμα προσθέσεις και ένα soundbar στο setup σου, μπορείς να αυξήσεις το ύψος της τηλεόρασης και να δημιουργήσεις ένα απρόσκοπτο σύστημα εικόνας και ήχου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα αποκτάς την Samsung QLED Q60C 2023 σε πιο προνομιακή τιμή

Έχεις πολλούς λόγους για να θέλεις την Samsung Q60C στο σαλόνι σου. Τέλεια εικόνα για ταινίες, σειρές, gaming και αθλητικά γεγονότα, σχεδιασμός που «δένει» τέλεια με το χώρο σου, έξυπνες λειτουργίες. Τώρα έχεις ακόμα έναν! Στα Public μπορείς να αποκτήσεις τις Samsung Q60C σε διαστάσεις 50, 55 και 65 ίντσες, σε νέες χαμηλότερες τιμές! Έτσι, αναβαθμίζεις την εμπειρία ψυχαγωγίας στο χώρο σου με ένα μοντέλο QLED τελευταίας γενιάς σε τιμή πιο προσιτή από ποτέ! Και μην ξεχνάς πως η τηλεόραση που θες μπορεί να γίνει δική σου ακόμα πιο εύκολα, μέσω της ευελιξίας πληρωμών που σου προσφέρουν τα προγράμματα Public Now, Pay Later και Flex Pay. Το μόνο που μένει να σκεφτείς είναι οι διαστάσεις που θα επιλέξεις!

*Global No.1 TV: Παγκόσμιο μερίδιο αγοράς τηλεόρασης ανά κατασκευαστή - Βάσει ετήσιων μονάδων και εσόδων * TV Sets Spotlight Service / TV Sets Market Tracker, Q4 2022, Omdia, Ιαν-2023. Τα αποτελέσματα δεν αποτελούν σύσταση της Samsung. Οποιαδήποτε στήριξη σ' αυτά τα αποτελέσματα γίνεται με ευθύνη του τρίτου μέρους.