Νέες τηλεοράσεις Samsung: Οι τεχνολογίες που θα σε καθηλώσουν

Περίληψη: Ψάχνεις τηλεόραση; Ψάχνεις Samsung! Οι τεχνολογίες που θα βρεις στις νέες τηλεοράσεις Samsung σου εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου!

Η τεχνολογία δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Το ίδιο συμβαίνει και στις τηλεοράσεις, που έρχονται σήμερα με κορυφαία χαρακτηριστικά. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, η Samsung, ηγείται αυτής της εξέλιξης. Οι τηλεοράσεις της κορεάτικης εταιρείας προσφέρουν περισσότερα features από ποτέ και ενσωματώνουν τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα εικόνας και ήχου. Γι’ αυτό και όταν ψάχνεις νέα τηλεόραση, η Samsung είναι πάντα μία top επιλογή. Ποιες είναι, λοιπόν, οι τεχνολογίες που κυριαρχούν σήμερα και θα τις βρεις στις νέες Samsung τηλεοράσεις;

Εμπειρία χρώματος Quantum Dot

Η τεχνολογία για την οποία οι Samsung τηλεοράσεις ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια λέγεται Quantum Dot και την βρίσκεις στα QLED μοντέλα της. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε αναλυτικά τι είναι η τεχνολογία Quantum Dot, σημασία έχει το αποτέλεσμα που προσφέρει. Και αυτό, με λίγα λόγια, είναι εντυπωσιακό. Χάρη στην Quantum Dot τεχνολογία οι τηλεοράσεις Samsung μπορούν να πετύχουν υψηλότερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων, προσφέροντας έτσι πιο ρεαλιστικά χρώματα. Η Samsung δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες των περασμένων ετών όμως και εξέλιξε αυτή την τεχνολογία για να προσφέρει φέτος…

Mini LED και Quantum Dot σε μία τηλεόραση

Μία από τις αιχμές της τεχνολογίας οθονών είναι ο φωτισμός με Mini LED. Τα LEDs γίνονται μικροσκοπικά, χωρίζονται σε χιλιάδες ανεξάρτητες ζώνες και έτσι επιτρέπουν στην τηλεόραση να παρέχει ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα. Κάθε ζώνη έχει ανεξάρτητο επίπεδο φωτισμού ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται σε κάθε σημείο του κάδρου, έτσι τα πιο φωτεινά και σκοτεινά σημεία μίας εικόνας φαίνονται το ίδιο ξεκάθαρα. Επιπλέον, χάρη στα Mini LED το μαύρο των τηλεοράσεων αυτών αγγίζει σχεδόν τα επίπεδα μαύρου των OLED τηλεοράσεων. Που θα βρεις τα Mini LED; Στις τηλεοράσεις NEO QLED της Samsung!

Νέες τηλεοράσεις Samsung με OLED πάνελ

Αν δεν αλλάζεις με τίποτα το βαθύ μαύρο μίας OLED, όμως, η Samsung έχει και πάλι την λύση! Από φέτος η κορεάτικη εταιρεία προσθέτει στη γκάμα της και OLED τηλεοράσεις, για να έχεις επιλογή ανάμεσα σε όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες εικόνας. Το τέλειο μαύρο δεν είναι ο μόνος λόγος για να επιλέξεις μία OLED τηλεόραση. Η τεχνολογία αυτή σου εξασφαλίζει, επίσης, την καλύτερη δυνατή αντίθεση και κορυφαίο design, καθώς μία τηλεόραση με OLED πάνελ είναι πολύ λεπτή. Οι Samsung OLED τηλεοράσεις είναι και αυτές εδώ από φέτος και εσύ πρέπει να κάνεις τη δύσκολη επιλογή: QLED, Neo QLED ή OLED;

Τα gaming χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων Samsung

Τηλεόραση δεν σημαίνει μόνο ταινίες, σειρές και ζωντανά προγράμματα! Σε όλο και περισσότερα σαλόνια βρίσκουμε και κονσόλα συνδεδεμένη στην τηλεόραση πλέον. Για να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τις δυνατότητες της κονσόλας χρειάζεσαι νέα τηλεόραση Samsung, αν παίζεις σε PlayStation 5 ή Xbox Series X|S. Αρχικά, χρειάζεσαι τηλεόραση με υψηλή ανάλυση 4K, μιας και οι νέας γενιάς κονσόλες την υποστηρίζουν. Πέρα από αυτό, όμως, κάθε gamer σήμερα θέλει και υψηλό ρυθμό ανανέωσης για μια πιο ομαλή εμπειρία gameplay. Τα νέα PlayStation και Xbox υποστηρίζουν και high frame rate gaming στα 120fps, οπότε επίλεξε μία Samsung τηλεόραση με πάνελ 120Hz για να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο την κονσόλα σου. Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το Game Mode όταν παίζεις, καθώς αυτή η ρύθμιση μειώνει το χρόνο απόκρισης.

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα θέλουν τηλεόραση Samsung

Μέσα στο Νοέμβριο ξεκινά η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, οπότε η τηλεόραση θα παίζει όλη μέρα μπάλα! Η ποιότητα εικόνας και ήχου δεν είναι μόνο θέμα της κεραίας όμως. Η Samsung εξοπλίζει τα σύγχρονα μοντέλα τηλεοράσεών της με λειτουργίες που αφορούν τη ζωντανή μετάδοση αγώνων, έτσι ώστε να δεις ποδόσφαιρο (και κάθε άλλο σπορ) όπως ποτέ στο παρελθόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την τηλεόραση στο Sports Mode. Αυτή η λειτουργία είναι ειδικά σχεδιασμένη για προγράμματα με γρήγορη κίνηση, όπως οι αγώνες ποδοσφαίρου.

Ήχος Dolby Atmos

Η εικόνα είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά για μία πλήρη εμπειρία θέασης χρειάζεται και εξαιρετικός ήχος. Η Samsung το φρόντισε και αυτό καθώς ενσωματώνει στα τελευταία μοντέλα της την τεχνολογία Dolby Atmos. Αυτό σημαίνει ότι όταν βλέπεις ταινία θα απολαμβάνεις και απίστευτα εντυπωσιακή εικόνα και ήχο που σε περικυκλώνει, για προβολές κινηματογραφικού επιπέδου στο σαλόνι σου. Το αποτέλεσμα θα σε καθηλώσει!

Με ένα soundbar η εμπειρία αναβαθμίζεται

Τη λειτουργία Q-Symphony τη γνωρίζεις; Αν επιλέξεις και τηλεόραση και soundbar από τη Samsung θα τη μάθεις – και θα την αγαπήσεις! Αυτό το χαρακτηριστικό σου εξασφαλίζει ακόμα πιο πλούσιο, τρισδιάστατο ήχο καθώς αυτός δεν παίζει μόνο από τη soundbar, αλλά αναπαράγεται ταυτόχρονα και από τα ηχεία της τηλεόρασης. Σκέψου τον συνδυασμό Dolby Atmos και Q-Symphony στο σαλόνι σου. Δεν γίνεται καλύτερα! 

Samsung τηλεοράσεις: To design συναντά την τεχνολογία

Η τελευταία τεχνολογία δεν είναι τεχνολογία. Αναφερόμαστε στον σχεδιασμό ορισμένων τηλεοράσεων Samsung. Ο λόγος που επιλέξαμε να μιλήσουμε για το design των τηλεοράσεων Samsung, όμως, είναι πως και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που τις διαφοροποιεί. Αν επιλέξεις τις lifestyle τηλεοράσεις The Frame και The Serif δεν θα αποκτήσεις μόνο κορυφαία εικόνα και ήχο, αλλά θα προσθέσεις και ένα έργο τέχνης στο σαλόνι σου! Ειδικά η The Frame, όταν δεν την χρησιμοποιείς μπορεί να μετατραπεί σε πίνακα ζωγραφικής στον τοίχο σου, προβάλλοντας έργα τέχνης που θα επιλέξεις. Το πλαίσιό της θυμίζει πίνακα και έτσι η οθόνη δένει αρμονικά με το χώρο. Όσο για την The Serif, ξεχωρίζει για τη σχεδίασή της που θυμίζει γλυπτό!

Ποια θα είναι η επόμενη Samsung τηλεόρασή σου;

Είτε ψάχνεις τηλεόραση για το να βλέπεις μπάλα, είτε γιατί θέλεις να κάνεις το σαλόνι σου σινεμά, οι νέες τηλεοράσεις Samsung έχουν όλα όσα θες! Τα κορυφαία χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα νέα μοντέλα θα σου χαρίσουν απαράμιλλη εμπειρία εικόνας και ήχου.