Black Friday 2023: 4+1 gaming deals που δεν πρέπει να χάσεις φέτος!

Περίληψη: Η Black Friday είναι η μεγάλη γιορτή (και) του gaming! Δες τα deals που ξεχωρίσαμε και ετοιμάσου φέτος να δημιουργήσεις το setup των ονείρων σου!

Πώς περνάει ο καιρός αγαπητέ αναγνώστη! Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στα μέσα του Νοέμβρη. Τι σημαίνει αυτό; Πως η αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday 2023 έχει αρχίσει! Μάλιστα, οι καλύτερες προσφορές που περίμενες είναι ήδη εδώ. Από τηλεοράσεις, smartphones και wearables μέχρι οικιακές συσκευές και προϊόντα ψυχαγωγίας η γιορτή της «Μαύρης Παρασκευής» στα Public φέρνει μαζί της τα πιο δυνατά offers, για να υποδεχτείς το χειμώνα όπως του αξίζει. Πόσω μάλλον αν είσαι και gamer. Αλίμονο, τι Black Friday θα ήταν χωρίς φανταστικά gaming deals; Μη ξεχνάς πως κάπου εκεί στον ορίζοντα αχνοφαίνονται και οι γιορτές. Οπότε τσέκαρε μερικά από τα Black Friday deals που ξεχωρίσαμε και ετοιμάσου για γερό «κάψιμο».

Black Friday Deal #1: Ξεκίνα με μια αναπαυτική gaming chair!

black-friday-gaming-deals-01

Όσο απαραίτητη είναι μια κονσόλα τελευταίας γενιάς ή ένα προσεγμένο PC build για να απολαύσεις τη μαγεία του gaming, άλλο τόσο σημαντική είναι και η καρέκλα. Η άνεση είναι το παν για ευχάριστο και ξεκούραστο παιχνίδι, ειδικά αν μιλάμε για τίτλους που προσφέρονται για «λιώσιμο» (ναι εσένα κοιτάμε αγαπητό Football Manager). Οπότε, εδώ η λύση ακούει στο όνομα gaming chair. Μια αναπαυτική καρέκλα είναι πολύ απλά must για το setup σου. Όλες οι gaming καρέκλες διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένες από premium υλικά και φέρουν πολλές επιλογές παραμετροποίησης (ρύθμιση ύψους, ανάκλιση κ.α.) έτσι ώστε να απολαμβάνεις όχι μόνο τα αγαπημένα σου παιχνίδια αλλά κάθε στιγμή που περνάς στο δωμάτιο ή το γραφείο του σπιτιού.  

Βρες περισσότερες gaming chairs σε Black Friday τιμές εδώ!

Black Friday Deal #2: Gaming PC για πανίσχυρες επιδόσεις!

black-friday-gaming-deals-04

Πάμε τώρα στον μεγάλο πρωταγωνιστή κάθε gaming συστήματος. Οι gamers που είναι στο #teamconsole έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε PlayStation, Xbox και Nintendo. Εν αντιθέσει με τους PC gamers όπου τα πράγματα είναι κάπως πιο πολύπλοκα. Τα gaming PC που «σαρώνουν» τα πάντα στο πέρασμά τους έχουν συνήθως αρκετά υψηλό κόστος. Γι' αυτό τα deals της Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις επιτέλους δικό σου το PC που θα τρέχει τα αγαπημένα σου παιχνίδια στα ultra settings. BF deals βρίσκουμε όμως και στη mid-range κατηγορία

Ενδεικτικά, το HP Victus 15L TG02-0022nv έρχεται με επεξεργαστή Ryzen 5-5600G με 12 threads, μνήμη cache 16MB, φτάνοντας έως τα 4.4GHz. Το gaming desktop της AMD διαθέτει κάρτα γραφικών GeForce GTX 1660 Super και RAM DDR 4 στα 8GB. Αν θες να απολαμβάνεις ευελιξία χωρίς να στερείσαι σε ισχυρές επιδόσεις, τότε ρίξε μια ματιά στο IdeaPad Gaming 3. Με επεξεργαστή Intel Core i5 12ης γενιάς, κάρτα γραφικών GeForce RTX 3050 και μνήμη 16 GB, το gaming laptop της Lenovo είναι πλήρως εξοπλισμένο για να τα βγάλει πέρα με κάθε απαιτητική εργασία και φυσικά υπόσχεται μοναδικές στιγμές gaming.

Και για να απολαμβάνεις τα εκατοντάδες frames που θα παράγει το νέο σου gaming PC χωρίς να χάνεις κανένα από αυτά, χρειάζεσαι και ένα gaming monitor με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Και από αυτά έχουμε στη φετινή Black Friday! Το «δυνατότερο» deal αυτή τη στιγμή ακούει στο όνομα Samsung Odyssey G5. Τόσο το Odyssey G5 27 ιντσών όσο και το Odyssey G5 32 ιντσών είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα με μεγάλη έκπτωση! Αποκτώντας τα θα απολαμβάνεις gaming σε υψηλή ανάλυση 2560×1440 και ρυθμό ανανέωσης 144Hz!

Βρες περισσότερα gaming PC σε Black Friday τιμές εδώ!

Black Friday Deal #3: Απογείωσε τον ήχο σου με το κατάλληλο gaming headset!

black-friday-gaming-deals-05

Μπορεί η εικόνα να είναι αυτή που «τραβάει τα βλέμματα», ο ήχος όμως είναι και αυτός βασικό συστατικό στοιχείο για να ζήσεις μια καθηλωτική immersive εμπειρία που θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του αγαπημένου σου παιχνιδιού. Εδώ έρχονται τα gaming headset, για να κάνεις ένα γερό step-up στον εξοπλισμό σου, σε τιμές Black Friday. Με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου, εντυπωσιακούς τύπους surround, ανθεκτική ποιότητα κατασκευής και όμορφο σχεδιασμό, τα gaming headset είναι πολλά παραπάνω από ένα ακόμη αξεσουάρ. Αν λατρεύεις τα MMOs ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις streaming τότε είναι και απαραίτητα.

Βρες περισσότερα gaming headset σε Black Friday τιμές εδώ!

Black Friday Deal #4: Ολοκλήρωσε την αναβάθμιση με χρήσιμα gaming accesories!

black-friday-gaming-deals-02

Και αφού τελειώσαμε με τα βασικά για την αναβάθμιση του build σου, τώρα είναι η ώρα για μερικά αξεσουάρ, χρήσιμα για hardcore όσο και casual gamers. Άλλωστε, τις περισσότερες φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και το gaming πραγματική μαγεία. Πληκτρολόγια, ποντίκια, mousepadsχειριστήρια, USB μικρόφωνα, web cameras και πολλά ακόμη αξεσουάρ μπορείς να τα αποκτήσεις και φέτος στις χαμηλότερες τιμές.

Βρες περισσότερα gaming accessories σε Black Friday τιμές εδώ!

Black Friday Deal #5: PS5, PS4, Xbox & Nintendo Switch παιχνίδια για non-stop gaming!

black-friday-gaming-deals-03

Για non-stop gaming χρειάζεσαι πρώτα την κονσόλα. Η φετινή Black Friday είναι η καλύτερη στιγμή για να την αποκτήσεις αφού τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το PlayStation 5 σε τιμή που δεν ξανάγινε! Το PS5 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στο 429€, η οποία είναι η φθηνότερη τιμή από τη μέρα κυκλοφορίας του! Σε εξαιρετική προσφορά είναι αυτή την περίοδο και η κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft. Το Xbox Series X μπορεί να γίνει δικό σου στα 439€! Μην το καθυστερείς άλλο λοιπόν, απόκτησε τώρα την κονσόλα που τόσο θες!

Η Black Friday 2023 είναι επίσης μια καλή στιγμή να ανανεώσεις τη βιβλιοθήκη σου. Εκτός όλων των άλλων, στα gaming deals της Black Friday θα βρεις πολλούς από τους κορυφαίους τίτλους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, για PS5, PS4, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Αρκεί μόνο να θυμηθούμε τι έχουμε δει μόνο τη φετινή χρονιά. Assassin's Creed Mirage, Mortal Kombat 1, Star Wars: Jedi Surviror, Hogwarts Legacy και πολλά πολλά ακόμη φανταστικά παιχνίδια. Η επιλογή θα είναι δύσκολη να ξέρεις!

Βρες περισσότερα games σε Black Friday τιμές εδώ!

Black Friday 2023: Και φέτος θα τη ζήσεις στα Public!

Black Friday σημαίνει gaming και gaming σημαίνει Public. Και τη φετινή «Μαύρη Παρασκευή» τα Public σε προσκαλούν να ζήσεις τη μεγάλη γιορτή στον #1 προορισμό τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Για το σύστημα των ονείρων σου δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από πλησιέστερο καταστήματα Public και το Public.gr. Φυσικά, δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Οι gaming προσφορές είναι εδώ και έχουν ξεκινήσει!