Ο Τίμος Κουρεμένος δοκιμάζει τα ακουστικά Sony Pulse 3D

Περίληψη: Στο Public MediaMarkt στο Μαρούσι, ο Τίμος Κουρεμένος δοκίμασε τα Pulse 3D, τα gaming ακουστικά της Sony για το PS5, και… την άκουσε κανονικά!

Η νέα γενιά PlayStation δεν θα μπορούσε να έρχεται χωρίς τα δικά της αξεσουάρ. Μεταξύ αυτών και τα ολοκαίνουργια ακουστικά Pulse 3D της Sony, τα οποία έχουν φτιαχτεί για να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το PlayStation 5. Τα νέα ακουστικά τις Sony είναι πράγματι εξαιρετικά, όπως μαρτυρά η εμπειρία του Τίμου Κουρεμένου, ο οποίος βρέθηκε στο Public MediaMarkt Αμαρουσίου, δοκίμασε τα Pulse 3D και μοιράζεται τις εντυπώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί. Πάμε να δούμε πώς του φάνηκαν τα Sony Pulse 3D!

Μία από τις λειτουργίες που εντυπωσίασαν τον Τίμο είναι το noise cancelling, το οποίο σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τα παιχνίδια χωρίς να σε ενοχλούν οι θόρυβοι του περιβάλλοντος. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει στα Pulse 3D είναι το 3D Audio, όταν τα ακουστικά συνδυάζονται με το PS5. Αυτό το χαρακτηριστικό σου επιτρέπει να αντιλαμβάνεσαι τους ήχους ακριβώς από την κατεύθυνση που έρχονται μέσα στον κόσμο του εκάστοτε παιχνιδιού. Τα Pulse 3D φτιάχτηκαν με γνώμονα τις δυνατότητες του PS5 άλλωστε, όπως μας υπενθυμίζει ο Τίμος Κουρεμένος στο βίντεο που μπορείς να δεις παρακάτω:

Video Duration
2:09

Όσο τέλεια ακούς εσύ τα παιχνίδια, τόσο τέλεια θα σε ακούν και οι συμπαίκτες σου, αφού τα Pulse 3D διαθέτουν 2 μικρόφωνα. Το νέα gaming ακουστικά της Sony είναι και εξαιρετικά άνετα, όπως μας αποκαλύπτει η δοκιμή του Τίμου. Ακόμα και με πολύωρη χρήση δεν γίνονται ενοχλητικά. Και μπορεί όντως να τα χρησιμοποιείς για πολλές ώρες, μιας και τα Pulse 3D δεν συνδέονται μόνο με το PS5, αλλά μπορούν να συνδεθούν και με το PS4 και υπολογιστές με Windows ή macOS. Η σύνδεση αυτή μπορεί να είναι τόσο ασύρματη όσο και ενσύρματη, ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω USB Type-C.

Τέλος, όπως επισημαίνει και ο Τίμος, αν θες να απολαμβάνεις τον ήχο των PS5 παιχνιδιών ακριβώς όπως έχουν φτιαχτεί από τους δημιουργούς τους, τότε χρειάζεσαι τα gaming ακουστικά Sony Pulse 3D! Αν θες να τα δοκιμάσεις κι εσύ πριν τα αποκτήσεις, κάνε ότι έκανε κι ο Τίμος. Έλα σε ένα κατάστημα Public ή MediaMarkt και απόλαυσε ζωντανά την εμπειρία ήχου των Sony Pulse 3D!