Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μαζί με τους απανταχού ερωτευμένους ψάχνεις κι εσύ απεγνωσμένα να βρεις τον καλύτερο, πιο πρωτότυπο και πιο ρομαντικό τρόπο να δείξεις την αγάπη σου στο έτερον ήμισυ!
Ε, λοιπόν, πριν αρχίσεις να συγκρίνεις μεταξύ τους αρκουδάκια για να διαπιστώσεις ποιο είναι πιο “γούτσου-γούτσου” ή να κάνεις το γύρο των ανθοπωλείων της γειτονιάς μέχρι να βρεις το τέλειο κόκκινο τριαντάφυλλο, σου έχουμε μια πολύτιμη συμβουλή: μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά! Όπως για παράδειγμα το να ετοιμάσεις μια ρομαντική βραδιά για τους δυο σας. Και επειδή ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, εμείς σου βρήκαμε δύο μοναδικές συνταγές του Public Cafe που θα σας φέρουν σίγουρα πιο κοντά και θα δώσουν άλλη διάσταση στις γαστρονομικές σας απολαύσεις!
LOVE BITE
Ένας έρωτας…να τον πιεις σε ποτήρι!
ΥΛΙΚΑ
- Grand Marnier 15ml
- Vodka 40ml
- Χυμός ρόδι 60ml
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάμε τα υλικά στο σέικερ και γαρνίρουμε με φλούδα λεμόνι και ρόδι.
SOFT CHOCOLOVE
fondant με σοκολάτα φραμπουάζ και σάλτσα φραμπουάζ
ΥΛΙΚΑ (για 10 τεμάχια)
- βούτυρο 2% 500 γραμμάρια
- κουβερτούρα 500 γραμμάρια
- φρέσκα φραμπουάζ 100 γραμμάρια
- 12 αυγά
- ζάχαρη 300 γραμμάρια
- αλεύρι 200 γραμμάρια

ΟΔΗΓΙΕΣ
Πολτοποιούμε τα φραμπουάζ.
Λιώνουμε το βούτυρο σε σιγανή φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε σιγά.
Σε άλλο σκεύος χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τον πουρέ φραμπουάζ. Το προσθέτουμε στο μείγμα (σοκολάτα-βούτυρο) και στο τέλος ενσωματώνουμε το αλεύρι στο μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια και ψήνουμε στους 180ο C για 8-10 λεπτά.
Για την σάλτσα:
- φραμπουάζ 250 γραμμάρια
- ζάχαρη 100 γραμμάρια
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε και όταν είναι έτοιμη την περνάμε από σουρωτήρι.
Και τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε την πιο γευστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Και αν θέλετε να δοκιμάσετε ακόμα περισσότερες απολαυστικές συνταγές, δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από τα Public Cafe σε Σύνταγμα και Πειραιά!