Διαγωνισμός: Ετοιμάσου για ταξίδι στο παραμυθένιο Μόναχο με τις Πριγκίπισσες της Disney

Περίληψη: Η Χιονάτη, η Άριελ, η Έλσα και όλες οι Πριγκίπισσες της Disney σε περιμένουν στα Public μαζί με ένα διαγωνισμό για ένα ταξίδι στο παραμυθένιο Μόναχο!

Οι χαρακτήρες, οι Πριγκίπισσες, οι ήρωες και οι ηρωίδες της Disney αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας για τους περισσότερους από εμάς! Θυμήσου στιγμές χαράς με τη Disney κάθε μέρα! Θυμήσου τον εαυτό σου να παρακολουθεί για πρώτη φορά τις φανταστικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, που μας συγκινούν ακόμα και σήμερα. Θυμήσου τα συναισθήματα που σου γεννούσαν τα μοναδικά τους τραγούδια. Θυμήσου τα παραμυθένια μέρη, τους μοχθηρούς «κακούς» και φυσικά, τις Πριγκίπισσες. Οι millennials είχαν την Άριελ, την Μπελ, τη Γιασμίν, την Ποκαχόντας και τη Μουλάν, ενώ η Τιάνα, η Ραπουνζέλ, η Μέριντα, η Έλσα και η Μοάνα σύστησαν τους Gen Zers στον κόσμο του παραμυθιού. H φαντασία των παιδιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το παιχνίδι. Η νέα σειρά της Mattel με τις κούκλες Disney Frozen, Disney WISH και Disney Princess, κυκλοφόρησε πρόσφατα και – εννοείται – θα τη βρεις στα Public μαζί με έναν σούπερ διαγωνισμό-έκπληξη!

prigkipisses-disney-diagwnismos-03

Οι Πριγκίπισσες της Disney όπως δεν τις έχεις ξαναδεί!

Η εντυπωσιακή σειρά Disney Princess, με τις Πριγκίπισσες της Disney, που φέρει την υπογραφή της Mattel, έρχεται να προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στους μικρούς μας φίλους και ένα νοσταλγικό throwback για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους. Οι κούκλες είναι εμπνευσμένες από τις διάσημες Πριγκίπισσες των αγαπημένων μας ταινιών αλλά και ηρωίδες από τις πιο πρόσφατες ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως η Έλσα από το «Ψυχρά κι Ανάποδα» (Frozen). Iconic ταινίες όπως ο «Αλαντίν», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Η Σταχτοπούτα», «Η Μικρή Γοργόνα» και «Η Ωραία Κοιμωμένη», μεταμορφώνονται τώρα σε κούκλες και παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν όλες οι ηλικίες. 

Η Mattel πρωτοπορεί και πάλι, με κούκλες σε διάφορες κλίμακες και εντυπωσιακή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα χρώματα, τα ρούχα, τα μαλλιά, τα αξεσουάρ, όλα έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ταξιδεύουν τη φαντασία των παιδιών, ενθαρρύνοντας έτσι το δημιουργικό παιχνίδι. Μιας και βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν το Πάσχα, μια κούκλα της Disney έχει θέση στο καλάθι κάθε νονού για το βαφτιστήρι αλλά και κάθε ενήλικου που θέλει να διευρύνει τη συλλογή του.

prigkipisses-disney-diagwnismos-02

Από τη Χιονάτη στην Άσα!

Από το 1937 και την πρώτη ταινία της Χιονάτης, οι Πριγκίπισσες της Disney έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη νεότερη και σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Στα στούντιο της Disney στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, το animation εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό είδος τέχνης με παραγωγές που έχουν γράψει τη δική τους χρυσή σελίδα στην ιστορία του κινηματογράφου, φτάνοντας πολλές φορές ακόμα και στα Όσκαρ. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 62 μεγάλου μήκους ταινίες, με πιο πρόσφατη την ταινία της Disney, «ΕΥΧΗ» (WISH). Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν οι ταινίες όπου πρωταγωνιστούν Πριγκίπισσες της Disney, πολλές από τις οποίες έγιναν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες. Στην κορυφή σήμερα βρίσκεται το «Ψυχρά κι Ανάποδα» (Frozen), με την ταινία της Jennifer Lee και του Chris Buck να ξεπερνά το 1 δις. δολάρια (!) σε έσοδα, αφήνοντας πίσω του στη σχετική λίστα το θρυλικό «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (The Lion King), που κατείχε την κορυφή από το 1994. Θα λέγαμε πως η μαγεία του παραμυθιού είναι πιο ισχυρή από ποτέ!

Διαγωνισμός κούκλες της Disney: Ζήσε από κοντά τη μαγεία του παραμυθιού!

Μετά από το αυτό το σύντομο νοσταλγικό ταξίδι, ήρθε η ώρα για ένα πραγματικό ταξίδι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο. Τα κάστρα, οι λίμνες, oι κοιλάδες και οι Άλπεις της Βαυαρίας σε καλούν να εξερευνήσεις τα μαγευτικά τους τοπία και να ζήσεις από κοντά μια εμπειρία βγαλμένη μέσα από τις σελίδες του πιο συναρπαστικού παραμυθιού. Πώς; Με το νέο διαγωνισμό με τις κούκλες της Disney που θα τρέξει έως τις 11/5. Ένας (1) τυχερός θα κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι για τέσσερα (4) άτομα στην ειδυλλιακή πόλη του Μονάχου. Για να μπεις στην κλήρωση που θα στείλει εσένα και την παρέα σου στη βαυαρική πρωτεύουσα, αρκεί μόνο να περάσεις μια βόλτα από το πλησιέστερο φυσικό κατάστημα Public και να αποκτήσεις τις δικές σου κούκλες Disney Princess, Frozen και WISH, συνολικής αξίας 20€ και άνω.

prigkipisses-disney-diagwnismos-01_0

Αναλυτικά ο νικητής θα κερδίσει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις για τέσσερα (4) άτομα 
  • Επισκέψεις στα βασιλικά ανάκτορα της Βαυαρίας
  • High Tea Experience στο Mandarin Oriental Hotel
  • Κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων
  • Κάλυψη μεταφορών από και προς τα κάστρα και το ξενοδοχείο Mandarin Oriental Hotel
  • 1.000€ για έξοδα 

Καλή επιτυχία!