Next Day Delivery από τα Public – Το θέλεις; Το έχεις άμεσα!

Περίληψη: Το Next Day Delivery είναι γεγονός! Τα Public φέρνουν πάνω από 100.000 προϊόντα στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας μέρα!

Η αναμονή από τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί «ολοκλήρωση παραγγελίας» μέχρι που θα χτυπήσει το κουδούνι και θα φτάσει το δέμα στην πόρτα του είναι… βασανιστική. Ωραία δεν θα ήταν να μπορείς να έχεις στα χέρια σου ό,τι αγόρασες όσο πιο άμεσα γίνεται; Πολύ ωραία! Γι’ αυτό και τα Public κάνουν πραγματικότητα το Next Day Delivery σε χιλιάδες προϊόντα! Τι σημαίνει αυτό; Ακριβώς αυτό που κατάλαβες. Η παραγγελία σου παραδίδεται την επόμενη ημέρα! Ας δούμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Τα πλεονεκτήματα του Next Day Delivery

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι -προφανώς- η σημαντική μείωση στο χρόνο παράδοσης. Πέρα από την ανυπομονησία για την οποία μιλήσαμε παραπάνω, όμως, υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι που μπορεί κανείς να επωφεληθεί από την άμεση παράδοση. Σκέψου πως κάτι χαλάει και δεν μπορείς να δουλέψεις, οπότε πρέπει να το αντικαταστήσεις άμεσα. Το να μείνεις χωρίς υπολογιστή, για παράδειγμα, δεν είναι επιλογή, άρα πρέπει να έχεις όσο πιο γρήγορα ένα νέο μηχάνημα στη διάθεσή σου. Αυτό σου προσφέρει η παράδοση την επόμενη ημέρα.

Video Duration
0:47

Επιπλέον, ας μην κοροϊδευόμαστε, πολλοί από εμάς είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής 😅. Σκέψου λοιπόν πως μόλις βρήκες προσφορά για αεροπορικά εισιτήρια σε τιμή «χώμα» και τα έκλεισες αμέσως! Έλα όμως που η πτήση σου πετάει σε λίγα 24ωρα και χρειάζεσαι καινούργια βαλίτσα; Εδώ έρχεται το Next Day Delivery να σε σώσει.

Πώς θα αξιοποιήσεις κι εσύ το Next Day Delivery

Για όσες φορές χρειαστεί κι εσύ να παραλάβεις τα αντικείμενα που θέλεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, το Next Day Delivery είναι πραγματικότητα στα Public. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Public.gr. Έπειτα κάνε αναζήτηση για αυτό που ψάχνεις ή πήγαινε στην αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων. Η διαθεσιμότητα των ειδών που μπορούν να παραδοθούν την επόμενη επισημαίνεται με τη φράση «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Αν τα προϊόντα που ψάχνεις έχουν αυτή τη διαθεσιμότητα τότε είναι άμεσα διαθέσιμα για Next Day Delivery. Για να γίνει η αναζήτησή σου ακόμα πιο εύκολη, υπάρχει και φίλτρο διαθεσιμότητας «Παράδοση 24-48 ώρες» έτσι ώστε να μπορείς να βλέπεις μόνο προϊόντα που γίνεται να αποσταλούν και να παραδοθούν άμεσα.

Οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις

Να θυμάσαι πως για να έρθει η παραγγελία σου την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα θα πρέπει να ολοκληρώσεις την αγορά σου πριν από τις 17:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Η υπηρεσία Next Day Delivery υποστηρίζεται σε όλη την Ελλάδα, εντός των αστικών κέντρων. Ακόμα κι αν προσθέσεις στο καλάθι σου ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μαζί με κάποια που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, δεν θα καθυστερήσει η παραγγελία σου. Όσα προϊόντα από την παραγγελία σου είναι διαθέσιμα για Next Day Delivery θα έρθουν στην πόρτα σου την επόμενη ημέρα, ενώ τα υπόλοιπα θα αποσταλούν βάσει της αντίστοιχης ημερομηνίας παράδοσής τους.

Ποια προϊόντα μπορώ να αποκτήσω με Next Day Delivery;

Η υπηρεσία παράδοσης την επόμενη μέρα ξεκίνησε με έναν τεράστιο αριθμό προϊόντων να είναι ήδη άμεσα διαθέσιμα. Στο Public.gr θα βρεις 100.000 προϊόντα τα οποία μπορούν να φτάσουν σε εσένα την επόμενη εργάσιμη. Αυτά δεν περιορίζονται σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά εντοπίζονται σε όλες! Έτσι μπορείς να απολαύσεις Next Day Delivery σε κινητά, laptops, βιβλία, αλλά και σε μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα όπως οι τηλεοράσεις!

Όπως καταλαβαίνεις, με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery θα ξεχάσεις την έννοια της φράσης «παρακολούθηση παραγγελίας». Αυτό που θέλεις έρχεται σε εσένα μέσα σε μία μέρα!