Mid-season sales: Τα top 10 προϊόντα με Next Day Delivery!

Περίληψη: Οι mid-season sales στο Public ξεκίνησαν. Διάλεξε τα αγαπημένα σου προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές και βρες τα στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας μέρα!

Οι φετινές mid-season sales στο Public είναι ξεχωριστές. Τώρα, όχι μόνο μπορείς να προμηθευτείς εκατοντάδες προϊόντα στις καλύτερες τιμές, αλλά μέσω του Next Day Delivery αυτά έρχονται στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας ημέρα. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων χωρίς άγχος για την παράδοση της παραγγελίας σου. Αν ψάχνεις καινούριο υπολογιστή, tablet, smartphone, και monitor, οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις στα φυσικά καταστήματα και στο Public.gr σου προσφέρουν το καλύτερο δυνατό deal!  

Mid-season sales & Next Day Delivery: Η απόλυτη εμπειρία αγορών

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου σε ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets, οι mid-season sales είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις τις αγορές σου. Ενδεικτικά, στο Public μπορείς να βρεις ασυναγώνιστες εκπτώσεις σε laptops, desktops και monitors (-40%) τηλεοράσεις (-60%), smartphones και tablets (-30%), καθώς και σε wearables. Και επειδή σε κανέναν δεν αρέσει η αναμονή, για τα περισσότερα προϊόντα των φετινών mid-season sales υπάρχει η δυνατότητα του Next Day Delivery ώστε η παραγγελία να φτάσει στα χέρια σου την επόμενη ημέρα. Προτού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, βεβαιώσου πως η διαθεσιμότητα των Next Day Delivery προϊόντων επισημαίνεται με τη φράση «Παράδοση σε 24-48 ώρες». Αν τα προϊόντα που ψάχνεις έχουν αυτή τη σημανση τότε είναι άμεσα διαθέσιμα για Next Day Delivery! Να σημειώσουμε εδώ πως θα πρέπει να ολοκληρώσεις την αγορά σου πριν από τις 17:00, Δευτέρα με Παρασκευή.

Mid-season sales: Top προτάσεις σε προϊόντα Next Day Delivery

Μεγάλες εκπτώσεις θα βρεις στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων του Public. Τι να πρωτοδιαλέξεις όμως; Για να κάνουμε το έργο σου πιο εύκολο συγκεντρώσαμε για σένα μερικές μόνο προτάσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα Next Day Delivery. Πάμε να τις δούμε! Αν ένα αξιόπιστο laptop είναι αυτό που χρειάζεσαι, το Lenovo IdeaPad 3, με οθόνη Full HD 15.6 ιντσών και 6πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 5 5500U, εγγυάται υψηλές αποδόσεις για να πραγματοποιείς με ευκολία ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν μια εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας, ο επιτραπέζιος HP Pavilion TP01-2002nv είναι ιδανικός για ασταμάτητο gaming και streaming. Με επεξεργαστή AMD Ryzen 3-5300G και κάρτα γραφικών AMD Radeon Graphics, το desktop της HP συνδυάζει τον αξιόπιστο σχεδιασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μοναδικές εμπειρίες gaming σε 4K. Μιας και μιλάμε για gaming, εξαιρετική προσθήκη είναι μια οθόνη αντίστοιχης ποιότητας. Με την κυρτή οθόνη Philips 241E1SCA/01, μπορείς να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με σταθερή απόδοση σχεδόν σε οποιοδήποτε ρυθμό καρέ. Οι λειτουργίες SmartImage και SmartContrast της 24” Full HD οθόνης δίνουν νέα διάσταση στη διασκέδασή σου, ενώ με την αγορά του monitor της Philips, παίρνεις δώρο μια Full HD WebCamera.

Οι mid-season sales είναι επίσης η ιδανική στιγμή για νέα τηλεόραση. H 43” LG LED 4K 43UP75006 θα δώσει άλλο αέρα στο σαλόνι σου. Καθηλωτικά χρώματα, ανάλυση 4K UHD, τεχνολογία ThinQ AI, και webOS για streaming, είναι μόνο μερικά από τα features της εντυπωσιακής LED τηλεόρασης. Περνώντας στην κατηγορία των smartphone, το Samsung Galaxy A32 ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά. Η τετραπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 48MP & 8MP (Ultra Wide) & 5MP (Macro) & 2MP (Depth) θα σου χαρίσει φωτογραφίες κορυφαίας ποιότητας, ενώ ξεχωρίζει επίσης η λήψη βίντεο FHD 1080 στα 30fps και η μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh. Αν η αγορά ενός tablet είναι στα άμεσα σχέδιά σου, το Samsung Galaxy Tab S6 Lite, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των tablet, σε μία αξιόπιστη και άνετη συσκευή.

Στην κατηγορία του ήχου θα βρεις επίσης δυνατές προσφορές για να βγεις κερδισμένος. Τα ασύρματα overhead ακουστικά JBL Tune 570BT διαθέτουν λεπτομερές ήχο με βαθιά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις. Ο ελαφρύς σχεδιασμός και η αυτονομία της μπαταρίας διευκολύνουν την πολύωρη χρήση, ενώ προσφέρουν επίσης πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας. Αν πάλι ψάχνεις, ένα βολικό αλλά ποιοτικό ηχοσύστημα για το δωμάτιο σου, το LG Micro HiFi CM2460 εκτός από «γεμάτο» ήχο με μεγαλύτερη αντήχηση, δίνει μοναδικό στιλ στο χώρο σου. Με την υποδοχή Audio In και USB, μπορείς να ακούς μουσική από τον υπολογιστή, το smartphone, από USB memory sticks και άλλες πηγές.

Για το τέλος αφήσαμε τα smartwatches, το «βασιλιά» των wearables. Τα προηγμένα smartwatches, όπως το REDMI Watch 2 Lite, έχουν τεράστια ποικιλία σε modes για τις προπονήσεις σου, λεπτομερή οθόνη HD, αλλά και δεκάδες επιλογές σε προσόψεις για κάθε γούστο. Τώρα που έρχεται καλοκαίρι, είναι ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη το αυτοκίνητο και να μπεις στον κόσμο του eMobility. Το Xiaomi Mi Electric Scooter 3 διαθέτει ισχυρή απόδοση κινητήρα χωρίς ψύκτρες και μέγιστη ισχύ 600 W. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η υψηλή αυτονομία, κάνουν το Mi Electric Scooter 3, το ιδανικό σκούτερ για τις βόλτες σου.

Οι mid-season sales έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 15/5. Για ακόμα περισσότερες προτάσεις, εξερεύνησε την σελίδα εκπτώσεων του Public.gr ώστε να μην χάσεις καμία από τις μεγάλες προσφορές των ημερών!