6 επιτραπέζια για σένα και την παρέα σου τα χριστούγεννα

Περίληψη: Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι εδώ και όλοι μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το ρεβεγιόν, τη...

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι εδώ και όλοι μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το ρεβεγιόν, τη μεγάλη έξοδο ή τη συνάντηση με τους φίλους και την οικογένεια μας. "Θα τους αρέσει το δώρο μου φέτος;", "Να μαγειρέψω γαλοπούλα γεμιστή ή χοιρινό με δαμάσκηνα;", "Σαμπάνια ή κοκτέιλ για το καλωσόρισμα;", είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που στριφογυρνούν στο μυαλό μας την ίδια εποχή κάθε χρόνο και μας παιδεύουν μέχρι να βρούμε απάντηση. Κι όμως η λύση για ένα επιτυχημένο gathering είναι απλή: μαζέψτε τους καλεσμένους σας γύρω από το γιορτινό τραπέζι και προσφέρετέ τους μια εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, περιπέτεια και πολύ γέλιο! Πως; Μα φυσικά παίζοντας ένα επιτραπέζιο από τις προτάσεις με τα καλύτερα της αγοράς, που ψάξαμε και βρήκαμε μόνο για εσάς!   DIXITΠέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια. Επειδή στο Dixit μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!keratios-kolpos-1000-1025046ΚΕΡΑΤΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣΕίστε ένας πλούσιος έμπορος στα χρόνια της ακμής της Κωνσταντινούπολης. Φορτώστε τις γρήγορες γαλέρες σας και στείλτε τις να παραδώσουν περιζήτητα αγαθά όπως μπαχαρικά, μετάξι και πολύτιμα μέταλλα στην Κωνσταντινούπολη και τη Βενετία. Πρέπει να αποφύγετε τους πειρατές και να εκμεταλλευτείτε έξυπνα τους ανέμους για να κάνετε το ταξίδι σας γρήγορο και αποδοτικό!

concept-xwris-logia-1000-0950450

CONCEPT- ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑΧάρις στο Concept, δεν χρειάζεται πλέον να μιλάτε για να επικοινωνήσετε! Συνδυάζοντας απλές εικόνες, μπορείτε να οδηγήσετε τους άλλους στο να μαντέψουν εκατοντάδες αντικείμενα, τίτλους ή προσωπικότητες! ta-7-thaymata-toy-kosmoy-1000-0765574ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΕίστε ο ηγέτης μίας από τις 7 μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε πόρους, να αναπτύξετε εμπορικές οδούς και να δηλώσετε την στρατιωτική υπεροχή σας. Χτίστε την πόλη σας και υψώστε ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που θα ξεπερνά ακόμα και τους μελλοντικούς καιρούς! Το 7 Wonders είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Σε 30 λεπτά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ολοκληρωμένο πολιτισμό αλλά και να χτίσετε τα σπουδαιότερα Θαύματα του κόσμου.inkognito-1000-1025058INKOGNITOΤο ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ είναι ένα παιχνίδι αποκλεισμών για 3 έως 5 παίκτες το οποίο εκτυλίσσεται στη Βενετία, στην ρομαντική περίοδο των κατασκόπων, των μικροφίλμ, των αερόστατων και των ταχύπλοων. Ως μυστικός πράκτορας, ή ο μυστηριώδης Πρέσβης, πρέπει να μαζέψετε στοιχεία, να χρησιμοποιήσετε τις επαγωγικές σας ικανότητές ώστε να αναγνωρίσετε τους φίλους και να εξουδετερώσετε τους εχθρούς, και τελικά να αποκαλύψετε τη μυστική αποστολή που θα χαρίσει τη νίκη στην ομάδα σας. 

Ticket to Ride Ευρώπη

Το Ticket to Ride Ευρώπη είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τρένων. Οι παίκτες μαζεύουν κάρτες που περιέχουν διάφορα είδη βαγονιών και τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν σταθμούς, να περάσουν μέσα από τούνελ, να χρησιμοποιήσουν φέρι και να διεκδικήσουν σιδηροδρομικές διαδρομές κατά μήκος της Ευρώπης. Το Ticket to Ride Ευρώπη είναι κομψό, είναι εύκολο - μαθαίνεται σε 5 λεπτά - και θα συναρπάσει εξίσου οικογένειες και έμπειρους παίκτες. Δες και άλλα πολλά επιτραπέζια εδώ. Διάβασε επίσης στο Public Blog

#SantaMusic: Βρες ποιο cd ταιριάζει σε ποιον και κάνε το δώρο!