Ο πιο νόστιμος διαγωνισμός: Εμπρός καλό μου Lunchbag!

Περίληψη: Λίγο πριν τις διακοπές, για να κάνουμε την καθημερινότητα στη δουλειά ακόμα πιο... νόστιμη, χαρίζουμε 4 Lunchbags σε ισάριθμους τυχερούς!

Μπορεί οι διακοπές μας να πλησιάζουν (και η ανυπομονησία να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα) αλλά οι ώρες που βρισκόμαστε στη δουλειά παραμένουν ίδιες - αν όχι περισσότερες. Το σκηνικό γνώριμο: εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού, αναρωτιέσαι «τι τρώμε πάλι»; 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για τη μεγάλη ώρα της πείνας. Ξεκινάμε με τα αγαπημένα τσαντάκια φαγητού The Lunchbags, που έχουν γίνει must! Δεν πρόκειται απλώς για μια βολική τσάντα για τα δοχεία φαγητού σου, οι τσάντες The Lunchbags διαθέτουν ισοθερμική επένδυση για να κρατούν επί ώρες το φαγητό σου στη σωστή θερμοκρασία.

Οι τσάντες The Lunchbags είναι χειροποίητες και κατασκευάζονται από τα ποιοτικότερα υλικά. Μπορείς να δεις εδώ όλες τις επιλογές - υπάρχουν σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο! Μονόχρωμα, πουά, με αφηρημένα σχέδια ακόμα και παιδικά με ζωάκια. Όποιο κι αν διαλέξεις θα «δέσει» αμέσως με το καθημερινό σου look!

Για να κάνουμε την καθημερινότητα στο γραφείο ακόμα πιο... νόστιμη, χαρίζουμε σε τέσσερις (4) τυχερούς ισάριθμα (4) Lunch Bags. Συγκεκριμένα, χαρίζουμε τα lunch bags που βλέπεις στις φωτογραφίες αυτού του άρθρου, 2 ροζ και 2 γκρι!

Για να διεκδικήσεις κι εσύ ένα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου στο Public Blog. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Καλή επιτυχία και... καλή όρεξη!