Γιορτή της Μητέρας 2022: Θυμήσου σκανταλιές και πάρε δώρο!

Περίληψη: Η Γιορτή της Ημέρας απέχει μόνο λίγες ημέρες! Σε… προκαλούμε να θυμηθείς τις μεγαλύτερες σκανταλιές που τρέλαναν τη μαμά, και ίσως κερδίσεις ένα σούπερ δώρο!

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου δεν είναι μία μέρα σαν και όλες τις άλλες. Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα γιορτάζουν οι μητέρες όλου του κόσμου. Στις μαμάδες χρωστάμε τόσα πολλά, οπότε δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε αυτή τη μέρα! Για τη Γιορτή της Μητέρας λοιπόν, γυρίσαμε το χρόνο πίσω και θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις φορές που οι αταξίες μας δημιούργησαν πονοκεφάλους στη μαμά! Θυμήσου κι εσύ τις σκανταλιές που σε έβαζαν σε μπελάδες και τρέλαιναν τη μαμά και μπορεί να κερδίσεις ένα δώρο για εκείνη!

Γιορτή της Μητέρας 2022: Κέρδισε Public gift cards

Δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις για τη μαμά τη φετινή Γιορτή της Μητέρας; Σου έχουμε ένα challenge που μπορεί να σου χαρίσει e-gift cards αξίας 50€, τις οποίες μπορείς μετά να χαρίσεις στη μαμά και να επιλέξει εκείνη ό,τι θέλει από το Public.gr! Πώς θα διεκδικήσεις κι εσύ μία δωροκάρτα Public; Ετοιμάσου να ξαναζήσεις τα παιδικά σου χρόνια. Τι εννοούμε με αυτό; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

Θυμάσαι τότε που οι σκανταλιές, οι αταξίες και οι ζαβολιές που έκανες όταν ήσουν παιδί άγχωναν τη μαμά και σε έβαζαν σε μπελάδες; Για όλα όσα τράβηξε η μητέρα σου όσο μεγάλωνες τις αξίζει ένα ωραίο δώρο. Κι επειδή θυμάται σίγουρα κι εκείνη τα “highlights” της παιδικής σου ηλικίας, σε προκαλούμε να μοιραστείς μαζί μας τις μεγαλύτερες σκανταλιές σου για να διεκδικήσεις μία e-gift card Public. Ανέβασε απλώς μία φωτογραφία σου στα Social Media του Public και γράψε μας λίγα λόγια για την ιστορία πίσω από την εικόνα! Ή μπορείς να δημιουργήσεις ξανά το σκανταλιάρικο σκηνικό που θυμάσαι πιο έντονα από τα παιδικά σου χρόνια και να τραβήξεις μία φωτογραφία που να απεικονίζει πώς είστε σήμερα! Ή απλά βγάλε μία selfie με τη μαμά και γράψε μας την ιστορία της μεγάλης σου σκανταλιάς όταν ήσουν παιδί! Κάνε ένα ταξίδι στο παρελθόν μαζί με τη μαμά και μοιράσου τις αναμνήσεις σου μαζί μας για τη Γιορτή της Μητέρας. Οι τρεις (3) μεγαλύτερες σκανταλιές θα κερδίσουν από μία (1) e-gift card Public αξίας 50€ για να τη χαρίσουν στη μαμά τους!

Λίγα λόγια για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας είναι ένας ετήσιος εορτασμός που τιμά τις μητέρες και τη μητρότητα. Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές ημέρες μέσα στη χρονιά, αλλά πλέον έχει επικρατήσει η Ημέρα της Μητέρας να γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Άρα για φέτος η Γιορτή της Μητέρας είναι στις 8 Μαΐου 2022. Στη σημερινή της εκδοχή, η Ημέρα της Μητέρας ξεκίνησε από τις ΗΠΑ στις αρχές του 20ου αιώνα. Η ημέρα αποτελεί έμπνευση της Anna Jarvis, η οποία ως μητέρα εξέφραζε για καιρό την επιθυμία της για τη δημιουργία μία ημέρας που θα αναγνωρίζει τη μητρότητα.

Η Γιορτή της Μητέρας στην Ελλάδα έχει και άλλες ημέρες που γιορτάζεται. Συγκεκριμένα, η χριστιανική θρησκεία έχει τη δίκη της ημέρα αφιερωμένη στη μητέρα. Αυτή είναι η γιορτή της Υπαπαντής που έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο. Η εορτασμοί προς τιμήν των μαμάδων έχουν ακόμα μεγαλύτερη ιστορία όμως. Ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα φαίνεται πως υπήρχε εορτασμός των μαμάδων, μέσα από τη λατρεία της θεάς Κυβέλης, η οποία, σύμφωνα με τον Πίνδαρο, ήταν η μητέρα των θεών της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Δώρα για τη μαμά!

Ακόμα κι αν δεν κερδίσεις τη δωροκάρτα Public, δεν έχεις δικαιολογία να μην πάρεις δώρο στη μαμά! Η Γιορτή της Μητέρας απέχει μόνο λίγες μέρες, οπότε πρέπει άμεσα να βρεις τι θα της χαρίσεις για φέτος! Μην αγχώνεσαι όμως, σου έχουμε πολλές ιδέες. Αρχικά, έχουμε το all time favourite δώρο μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το βιβλίο! Κάνε στη μαμά δώρο ένα μυθιστόρημα που θα λατρέψει, για να χαλαρώσει παρέα με ένα βιβλίο - μετά από όσα τις έχεις κάνει το αξίζει 😁! Κι αν το διάβασμα δεν είναι από τα αγαπημένα της χόμπι, τότε σου έχουμε πολλές ακόμα ιδέες, όπως ένα μπουκάλι-θερμός, μία νέα τσάντα ή ένα ωραίο βάζο για να διακοσμήσει το σπίτι.