Δώρα για τη Μαμά: 8+1 μοναδικές ιδέες

Περίληψη: Ανακάλυψε ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας! Βρες 8 +1 προτάσεις δώρων για τη μαμά σου εδώ!

Στις 8 Μαΐου 2022 θα γιορτάσουμε φέτος τη Γιορτή της Μητέρας, η οποία όπως είθισται γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η ξεχωριστή αυτή ημέρα καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών. Το κίνημα ονομαζόταν Mothers Friendships Day και στις συναντήσεις τους οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες. Σήμερα, η ημέρα έχει καθιερωθεί και μας υπενθυμίζει κάθε χρόνο πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μαμάς στη ζωή μας και πόσο ευγνώμων είμαστε για όσα έχει κάνει για εμάς.

Καθώς η γιορτή της μητέρας πλησιάζει λοιπόν, ήρθε η ώρα να δώσουμε μερικές ξεχωριστές ιδέες για δώρα που μπορείς να της χαρίσεις και να την εντυπωσιάσεις με τη σκέψη σου! Πάμε να δούμε 8+1 προτάσεις για τη δική σου μαμά.

Τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας

Ας ξεκινήσουμε με ένα απολύτως χρήσιμο δώρο που κάθε μαμά χρειάζεται ανεξαρτήτου ηλικίας. Μην μου πεις ότι το σακίδιο πλάτης Macaroon με αποθηκευτικό χώρο 16 λίτρα και μοντέρνο design δεν της είναι απαραίτητο! Για τη δουλειά, τις βόλτες της ακόμα και το γυμναστήριο της, η τσάντα πλάτης Doughnut είναι η ιδανική επιλογή. Αν θέλεις να κινηθείς σε πιο απλή εναλλακτική τότε η βαμβακερή και οικολογική τσάντα από τη Moses για λάτρεις των βιβλίων, είναι η λύση που χρειάζεται για να μεταφέρει καθημερινά το φαγητό και την ατζέντα της κάνοντας παράλληλα και… εντύπωση! Τέλος, αφού μιλάμε για τσάντες ας μιλήσουμε και για τη θήκη κοσμημάτων Sara Miller που θα βολέψει αφάνταστα τη μαμά σου για να οργανώσει τα κοσμήματά της και θα μπορεί να τη μεταφέρει παντού, πανεύκολα!

Δώρα για μαμάδες: Όμορφες και χρηστικές κούπες

Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στη μαμά σου που θα το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τότε το παγούρι ή το θερμός είναι το δώρο που εμείς σου προτείνουμε. Για τα καθημερινά της ροφήματα που θα τα απολαμβάνει στην κατάλληλη θερμοκρασία έως και 24 ώρες μετά, διάλεξε το θερμός Chilly's σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα. Άλλη μια εξαιρετική επιλογή είναι και η κούπα ταξιδιού Sara Miller σε αποχρώσεις του γαλάζιου με χρωματιστά λουλούδια, που αποτελεί την οικολογική λύση για να μεταφέρει τον καφέ της με στυλ και να φτιάξει και τη διάθεσή της. Αν μέχρι στιγμής έχεις «ψηθεί» για να κάνεις δώρο κούπα στη μαμά σου αλλά ψάχνεις αυτό το κάτι που θα σε κερδίσει, η αναμονή τελείωσε! Πες αλήθεια, την Deluxe Κούπα Blessed Mommy δεν περίμενες; Χαρακτηρίζεις «blessed» τη μαμά σου και είσαι στο mood της γιορτής περισσότερο από ποτέ! Αυτή η κούπα θα δίνει μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά της. 

Διακοσμητικά που θα ομορφύνουν τον χώρο της

Αφού αναφέραμε τα χρήσιμα δώρα για την καθημερινότητα κάθε μαμάς, ήρθε η ώρα να πάμε και στα πιο στιλάτα δώρα που θα διακοσμήσουν το σαλόνι της και θα δώσουν άλλον αέρα. Εμείς προτείνουμε δύο πολύ ξεχωριστά βάζα που θα ομορφύνουν τον χώρο και θα τον αναβαθμίσουν δίνοντας μία μοντέρνα αίσθηση. Το βάζο Απόλλωνας της Doiy και το βάζο Girl Power Doiy είναι η απόλυτη τάση της εποχής και συνδυάζουν την αισθητική με την αγάπη της μητέρας σου για τα λουλούδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δει κάποιος στο σπίτι ή το γραφείο της και να μην τα αγαπήσει!

Για το τέλος, αφήσαμε το σημειωματάριο Sara Miller το οποίο είναι υφασμάτινο και θα το βρεις σε ένα μοναδικό ροζ χρώμα. Το σημειωματάριο είναι πάντα χρήσιμο και θα βοηθήσει τη μαμά σου να οργανώσει την ημέρα της με τον πιο κομψό τρόπο. Τι λες; Δεν θα της ταιριάξει απόλυτα;

Αυτές ήταν 8+1 πρωτότυπες ιδέες για δώρα που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου. Μην χάνεις χρόνο, μπες σήμερα στο Public.gr και κάνε τις αγορές σου γιατί την Κυριακή 8 Μαΐου έχετε να κάνετε unboxing!