Πάσχα με δώρα για όλους; Ναι! Στο Public!

Περίληψη: Κι όμως, έφτασε (σχεδόν) το Πάσχα 😱! Καιρός για αναζήτηση δώρων και λαμπάδας για τους αγαπημένους σου λοιπόν! Και φέτος όλα τα πασχαλινά είναι στο Public!

Ο Απρίλιος είναι εδώ και το Πάσχα είναι πολύ κοντά! «Έφτασε κιόλας Πάσχα ε;» μπορεί να σκέφτεσαι τώρα. Δεν σε αδικούμε! Ούτε κι εμείς καταλάβαμε για πότε φτάσαμε στον Απρίλιο. Και τώρα μπαίνεις σε σκέψεις για δώρα, λαμπάδες, αρνί και όλα τα σχετικά. Μη αγχώνεσαι, στο Public θα βρεις όλα τα πασχαλινά! Εντάξει, όχι όλα, μιας και δεν έχουμε ακόμα κρεοπωλείο στα καταστήματα. Για τα υπόλοιπα όμως, εμείς είμαστε εδώ!

Πάσχα; Ναι στο Public!

Τι Πασχαλινά θα βρεις στο Public; Λαμπάδα; Ναι, στο Public! Δώρο για το βαφτιστήρι; Ναι, στο Public! Δώρο για το άλλο σου μισό; Κι αυτό στο Public! Μιας και είμαστε ακόμα στην αρχή του μήνα έχεις αρκετό χρόνο για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεται, αλλά μην το καθυστερήσεις και πολύ γιατί οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα. Πάμε να δούμε με τη σειρά όλα τα απαραίτητα πασχαλινά λοιπόν!

Ιδέες δώρων για όλους

Ξεκίνα αναζητώντας το κερί που θα έχεις μαζί σου το βράδυ της Ανάστασης. Για εσένα προτείνουμε μία περίτεχνη χειροποίητη λαμπάδα. Για τα παιδιά, επίλεξε ανάλογα με την ηλικία τους. Τα μικρότερα παιδιά περιμένουν σίγουρα μία παιχνιδολαμπάδα, ενώ τα μεγαλύτερα θα προτιμήσουν μία χειροποίητη παιδική λαμπάδα.

Πάμε τώρα και στα δώρα, ξεκινώντας από τους μικρούς μας φίλους. Αυτή η περίοδος είναι μία από τις καλύτερες για τα παιδιά. Διακοπές από το σχολείο, ελεύθερος χρόνος και -φυσικά- δώρα! Τι θα επιλέξεις για το βαφτιστήρι, το ανιψάκι, το ξαδερφάκι ή το γιο και την κόρη; Παιχνίδια είναι η προφανής απάντηση. Στο Public θα βρεις LEGO, Playmobil, επιτραπέζια, λούτρινα και ό,τι άλλο σου ζητήσουν τα παιδιά. Εκτός από παιχνίδια, τα βιβλία είναι επίσης ένα αγαπημένο δώρο για όλες τις ηλικίες!

Για τα μεγάλα παιδιά και τους ενήλικες της παρέας τα παιχνίδια μάλλον δεν είναι το κατάλληλο δώρο, εκτός κι αν μιλάμε για LEGO, τα οποία δεν έχουν ηλικία! Εκτός από LEGO όμως, στο Public θα εντοπίσεις πολλές ακόμα ιδέες για πασχαλινά δώρα για όλους. Τα μεγαλύτερα παιδιά που λατρεύουν το gaming θα ξετρελαθούν αν τους κάνεις δώρο μία κονσόλα, ένα νέο παιχνίδι ή αξεσουάρ για το gaming setup τους. Ακόμα πιο «τρελό» δώρο θα τους φανεί ένα ηλεκτρικό πατίνι με το οποίο θα κάνουν βόλτες παντού. Για τους μεγάλους τώρα, σου έχουμε δύο προτάσεις. Η μία είναι ένα tech gadget, όπως ένα smartphone ή tablet, ενώ η άλλη είναι ένα χρήσιμο lifestyle δώρο, όπως ένα lunch bag ή ένα μπουκάλι θερμός.

Πότε έρχεται το Πάσχα 2022;

Το φετινό Πάσχα «πέφτει» στις 24 Απριλίου. Κανόνισε από τώρα την άδεια λοιπόν, για να απολαύσεις ακόμα περισσότερες μέρες ξεκούρασης τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Εκμεταλλεύσου τις μέρες της άδειας για να απολαύσεις στο έπακρο τα έθιμα του Πάσχα αυτή τη χρονιά. Βάψε κόκκινα αυγά τη Μεγάλη Πέμπτη, πήγαινε στον επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή, ζύμωσε ένα αφράτο τσουρέκι και πέρνα ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Για το σούβλισμα αρνιού δεν χρειάζεσαι εμάς να σου το υπενθυμίσουμε, είναι σίγουρα στο πρόγραμμα για την Κυριακή του Πάσχα. Για έξτρα νοσταλγία όμως, εμείς προτείνουμε να βάλεις κι ένα κοκορέτσι στη φωτιά και να το γυρνάει όλη η παρέα με το χέρι, όπως κάναμε παλιά, πριν τα αυτόματα «μηχανάκια» για το σούβλισμα. Ως γνωστόν η καλύτερη «φάση» είναι γύρω από τη σούβλα την ώρα που ψήνεται το αρνί, οπότε όλοι μπορούν να ρίξουν μερικά γυρίσματα.

Έλα Public και φύγε με δώρα και λαμπάδα

Μετά από όλα αυτά, ακόμα δεν ξέρεις τι δώρα και λαμπάδες να επιλέξεις για όλους; Τότε ελάτε μαζί με τους αγαπημένους σου στο κοντινότερο κατάστημα Public. Πάρε το βαφτιστήρι και περάστε μία βόλτα από το Public, αναζητήστε μαζί όλα τα πασχαλινά είδη που θέλει και σίγουρα θα κάνεις τη σωστή επιλογή! Όσο το βαφτιστήρι διαλέγει τα δώρα και τη λαμπάδα του, εσύ μπορείς να ψάξεις τα δώρα για όλους τους άλλους. Κάνε κλικ στο Public.gr και πάρε ιδέες όσο είναι καιρός!