«After»: Το best seller έφτασε στη μεγάλη οθόνη!

Περίληψη: Ένα μυθιστόρημα, που ξεκίνησε το 2014 στο Wattpad, έφτασε σε πολύ λίγο χρόνο να γίνει...

Ένα μυθιστόρημα, που ξεκίνησε το 2014 στο Wattpad, έφτασε σε πολύ λίγο χρόνο να γίνει τεράστια επιτυχία με την έκδοση 5 βιβλίων. Η σειρά After έχει ήδη συνεπάρει 1 δισεκατομμύριο αναγνώστες και από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο διάδοχος του Twilight και του 50 Shades of Grey.

Πέντε χρόνια από την δημοσίευση των πρώτων κεφαλαίων online, η σειρά φαινόμενο της Anna Todd κάνει το πέρασμα στη μεγάλη οθόνη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη Josephine Langford ως Tessa Young και τον Hero Fiennes-Tiffin ως Hardin Scott.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η νεαρή Tessa Young έχει μόλις τελειώσει το λύκειο και ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στο πανεπιστήμιο. Μέχρι σήμερα αντιμετώπιζε τη ζωή με έναν συγκεκριμένο τρόπο: την προσήλωση στους στόχους της. Για να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της, η Tessa ήταν πάντα συγκεντρωμένη στα μαθήματά της και ιδιαίτερα αφοσιωμένη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με την ίδια φιλοσοφία σκόπευε να αντιμετωπίσει και το πανεπιστήμιο μέχρι που γνώρισε τον Hardin Scott. Ο Hardin μοιάζει να είναι το εντελώς αντίθετο από την Tessa. Ο επαναστατικός του χαρακτήρας και η αγενής του συμπεριφορά είναι κάτι που κανονικά θα έκανε την Tessa να τον αντιπαθήσει.

Παρά τις προσπάθειες της, όμως, να κρατήσει τον Hardin σε απόσταση, η έλξη είναι αμοιβαία. Ο τόσο διαφορετικός χαρακτήρας του Hardin θα βοηθήσει την Tessa να ανοιχθεί περισσότερο σαν άτομο και να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ζωή και πέρα από τους βαθμούς.

Μπορεί όμως η σχέση δύο τόσο διαφορετικών ανθρώπων να αντέξει ή είναι καταδικασμένη από την αρχή; Η απάντηση για την Tessa και τον Hardin θα δοθεί από τις 11 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, όταν και ξεκινάει η προβολή της ταινίας στην Ελλάδα.

Μέχρι τότε, μπορείς να βρεις τη σειρά After στα καταστήματα Public αλλά και στο public.gr, και να μπαίνεις στο κλίμα!