Παρουσίαση βιβλίου: «The Spanish Love Deception» / Κέρδισέ το!

Περίληψη: Γνώρισε το φανταστικό μυθιστόρημα της Elena Armas, The Spanish Love Deception, και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα αντίτυπο!

Στα ράφια του Public κατέφθασε η τεράστια επιτυχία “The Spanish Love Deception” της Elena Armas! Το βιβλίο με την φοβερή απήχηση στο BookTok αλλά και στο Instagram, θα σε συναρπάσει. Σύμφωνα με τους New York Times έχει γίνει best seller και πάρα πολλοί χρήστες-booklovers των social media το προτείνουν με κλειστά μάτια. Ανακάλυψε παρακάτω περισσότερα για το βιβλίο αλλά και για την θαυμάσια bookstagramer συγγραφέα!

«The Spanish Love Deception» - Παρουσίαση βιβλίου

Η ιστορία του «The Spanish Love Deception» ξεκινά με πρωταγωνίστρια την Καταλίνα Μαρτίν, η οποία πρέπει να βρει έναν συνοδό για τον γάμο της αδερφής της. Ο γάμος θα γίνει στην Ισπανία, σε ένα μήνα. Όλοι όσοι γνωρίζει -συμπεριλαμβανομένου του πρώην φίλου της και της αρραβωνιαστικιάς του- θα είναι εκεί, οπότε είναι ακόμη πιο απαραίτητο να εμφανιστεί με έναν συνοδό.

Έχει λοιπόν, μόνο τέσσερις εβδομάδες για να βρει κάποιον πρόθυμο να διασχίσει τον Ατλαντικό για χάρη της και να τη βοηθήσει στην απάτη της. Ο Ααρών, ο «εχθρός» που έχει στη δουλειά της, την κρυφακούει να συζητάει με την καλύτερή της φίλη, τη Ρόζι, λέγοντάς της πως πρέπει να βρει έναν άντρα να την ακολουθήσει στην Ισπανία, για το γάμο της αδελφής της. Εκεί παρεμβαίνει, και της λέει ότι θα γίνει αυτός ο συνοδός της. Η Καταλίνα, λαμβάνοντας υπόψη το ανταγωνιστικό παρελθόν τους, είναι επιφυλακτική για τα αληθινά κίνητρα του Άαρον.

Χωρίς επιλογές και έχοντας μια οικογένεια την οποία πρέπει να πείσει ότι έχει μία ενεργή κοινωνική ζωή και έναν σύντροφο, τελικά δέχεται την προσφορά του Άαρον. Βέβαια, έχει την αίσθηση ότι θα το μετανιώσει πολύ γρήγορα. Τελικά όμως, εκείνος την εκπλήσσει σε κάθε του βήμα, και της δείχνει ότι έχει πολύ πιο πλούσια προσωπικότητά και δεν είναι απλά ένα εργασιομανές “ρομπότ”.

Καθώς η Λίνα ετοιμάζεται να φύγει από τη Νέα Υόρκη για την Ισπανία, ανησυχεί ότι όλα θα τιναχτούν στον αέρα. Ότι η οικογένειά της θα καταλάβει τα ψέματά της. Αλλά καθώς μικρές σπίθες έλξης αρχίζουν να ανθίζουν ανάμεσα σε εκείνη και τον Άαρον, αναρωτιέται αν θα πρέπει τελικά να προσποιηθούν τη σχέση τους.

Το «The Spanish Love Deception» είναι ο ορισμός της ρομαντικής κωμωδίας και του friends-to-lovers trope που τόσο αγαπάμε. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια καυτή, αργόσυρτη ιστορία με την υπόσχεση ενός happy ending!

«The Spanish Love Deception» - Λίγα λόγια για την Elena Armas

Η Elena είναι Ισπανίδα συγγραφέας, δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική και λάτρης της συλλογής βιβλίων. Το βιβλίο της “The Spanish Love Deception” σύμφωνα με τους New York Times και την USA Today έχει γίνει best seller.

H Elena, λοιπόν, είναι από τα άτομα που ελπίζουν οι ιστορίες τους να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σου, να κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, τις παλάμες να ιδρώσουν λίγο από το άγχος και τα μάγουλά να κοκκινίσουν με εκείνο το ροζ χρώμα που κάνει τους άλλους ανθρώπους να θέλουν να κρυφοκοιτάξουν τη σελίδα που διαβάζεις.

Αν και δεν θα χαρακτήριζε ποτέ τον εαυτό της περιπετειώδη, έχοντας πτυχίο χημικού μηχανικού, η συγγραφή σίγουρα χαρακτηρίζεται ως το πιο συναρπαστικό αλλά και τρομακτικό εγχείρημα που έχει αναλάβει ποτέ. Η Elena ανυπομονεί να μοιραστεί επιτέλους το όνειρό της: θέλει να ξετρελαθείς με τις ιστορίες της και ποιος ξέρει.. ίσως να σε καταφέρει να ερωτευτείς λίγο περισσότερο τον έρωτα. Γιατί αυτό δεν είναι το ζητούμενο στην τελική;

Διαγωνισμός «The Spanish Love Deception»

Το Public κάνει δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου «The Spanish Love Deception» σε έναν τυχερό αναγνώστη. Αν θες να γίνεις εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει, λάβε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 13 Μαΐου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση. Πολλαπλές συμμετοχές δε λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και ο νικητής ενημερώθηκε