Ακαδημία Σχέσεων: Νιώθεις ότι έχεις κολλήσει στο παρελθόν;

Περίληψη: Η Ακαδημία Σχέσεων επιστρέφει, μετά την τεράστια επιτυχία της, παρουσιάζοντας τα νέα της...

Η Ακαδημία Σχέσεων επιστρέφει, μετά την τεράστια επιτυχία της, παρουσιάζοντας τα νέα της σεμινάρια αποκλειστικά για singles, με τίτλο: “Βρες τον Ανθρωπό σου”.

 Οι τέσσερις experts των προσωπικών σχέσεων, Νικόλας Ουρανός, Τζιλ Δούκα, Ειρήνη Χειρδάρη και Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη σε 4 προσωπικές + 4 online συναντήσεις με το κοινό, δίνουν την νέα γνώση και τις απαντήσεις, σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα.

ΔΕΣ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ :

 

Τo Βρες τον άνθρωπό σου από την Ακαδημία Σχέσεων είναι το πρώτο ολοκληρωμένο live και online πρόγραμμα σεμιναρίων που απευθύνεται σε singles που θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.

 Τα workshops θα γίνουν στο Public στο Σύνταγμα κάθε Πέμπτη 19:00-21:00 στις 13/20/27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου. Επίσης, θα γίνονται και online συναντήσεις κάθε Κυριακή 19:00-20:30 στις 16/23/30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος live καθώς και online.

Στο πρόγραμμα θα μεταφέρουν επίσης την πολύτιμη εμπειρία τους, experts από τον χώρο του styling, της διατροφολογίας, της γυμναστικής αλλά και της  ευεξίας όπως ο Πάνος Τζούρας, η Έρικα Πρεζεράκου, η Κατερίνα Παπανικολάου και η Στεφανία Χαντζή. 

Τα 4 κλειδιά για να πας από τις ευκαιριακές σχέσεις στις ουσιαστικές.  Η Ακαδημία Σχέσεων σου δίνει τους τρόπους για την πραγματική κατάκτηση. Ένα σεμινάριο που μετατρέπει την ερωτική επιθυμία στην αληθινή αγάπη.

Πληροφορίες http://www.acadimiasxeseon.gr.

Τα σεμινάρια Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου της Ακαδημίας σχέσεων στο Public Συντάγματος έχουν ακυρωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.acadimiasxeseon.gr/