Στα Public η συλλεκτική κασετίνα του Μίκη Θεοδωράκη!

Περίληψη: Αποκλειστικά στα Public θα βρείτε τη συλλεκτική κασετίνα για τα 90α γεννέθλία...

Αποκλειστικά στα Public θα βρείτε τη συλλεκτική κασετίνα για τα 90α γεννέθλία του Μίκη Θεοδωράκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα πολύτιμο και μοναδικό δώρο.

Τα 90 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας δημιουργός, Μίκης Θεοδωράκης, και ποιος καλύτερος τρόπος να τα γιορτάσει από το να δημιουργήσει μια συλλεκτική κασετίνα με πλούσιο υλικό από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και νέα, ανέκδοτα έργα του. Η συλλεκτική επετειακή κασετίνα, που εξασφάλισε αποκλειστικά το Public, περιλαμβάνει 3 cd, 1 dvd και πολυσέλιδο βιβλίο με σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη.

Μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, όπως «Ο χορός του Ζορμπά», «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις», «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ» διαδέχονται τις μουσικές που «έντυσαν» με τις μελωδίες τους αξέχαστες ταινίες του Κώστα Γαβρά («Ζ», «Κατάσταση Πολιορκίας»), του Jules Dassin («Phaedra») και του Sidney Loumet («Serpico»), σε μια μουσική διαδρομή που μας ταξιδεύει στο χρόνο και φωτίζει τις σημαντικότερες στιγμές του καλλιτέχνη.

Στο επετειακό άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται επίσης τραγούδια σε δική του εκτέλεση, όπως τα ηχογράφησε στο Βερολίνο το 1996, αλλά και «Τα Λυρικά», η ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη που μελοποίησε και τραγούδησε ο ίδιος το 1977. Από  το πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα δε θα μπορούσαν να λείπουν τραγούδια από τη συλλογή του «Πικροσάββατα», μουσικά κομμάτια του που χρωμάτισε με τη μελωδική φωνή της η Milva, αλλά και ζωντανή ηχογράφηση από τα «18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας» του Γιάννη Ρίτσου, όπως τα τραγούδησαν το 1973 στην Ιερουσαλήμ ο Μίκης και η Μαρία Φαραντούρη.

Στο dvd της κασετίνας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε για πρώτη φορά τον Μίκη Θεοδωράκη να τραγουδάει τη Ρωµιοσύνη ζωντανά σε ένα σπάνιο υλικό από την προσωπική συλλογή του.

Η συλλεκτική κασετίνα για τα ενενηκοστά γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη διατίθεται στα 49 καταστήματα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο και στο public.gr.

Καλά Χριστούγεννα από τα Public

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! 

download