Avengers: Endgame - αυτό είναι το νέο teaser trailer

Περίληψη: Aν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το περσινό Avengers: Infinity War πρέπει...

Aν είσαι οπαδός της Marvel και φίλος του κινηματογράφου, τότε το περσινό Avengers: Infinity War πρέπει να ήταν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς για σένα! Η ταινία – σταθμός για τα δεδομένα του κινηματογράφου κατάφερε να ενώσει τα πρώτα 10 χρόνια ταινιών του MCU με αριστουργηματικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα μας έδωσε έναν από τους καλύτερους κακούς στην ιστορία του είδους, αφήνοντάς μας σε ένα δραματικό cliffhanger.

Στο νέο teaser trailer του «Avengers: Endgame», που παίζει εδώ και λίγες ώρες, καθώς προβλήθηκε στο πλαίσιο του Super Bowl 2019, δυστυχώς δεν βλέπουμε τι απέγιναν όσοι από τους υπερήρωες έπεσαν νεκροί στο φινάλε, βλέπουμε όμως τους πιθανούς «ζωντανούς» σωτήρες του κόσμου. Ή μήπως όχι;

Iron Man, Captain America, Hawkeye, Black Widow, War Machine, Hulk, Rocket Raccoon, Ant-Man, Thor και Nebula φαίνεται ότι προετοιμάζονται για πόλεμο… προσπαθώντας να αντιστρέψουν το κακό που έκανε ο Thanos, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του πανίσχυρου Infinity Gauntlet.

«Κάποιοι άνθρωποι προχωρούν παρακάτω… αλλά όχι εμείς. Όχι εμείς» και αυτή – αν δεν κάνουμε λάθος – είναι η φωνή του Tony Stark και περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια τον Απρίλιο, που η ταινία θα βρίσκεται στις ελληνικές αίθουσες. 

Για την ώρα βλέπουμε (ξανά και ξανά) το teaser:

Και καθώς ο καιρός μέχρι τον Απρίλιο είναι πολύς, είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ανασκόπησή του Marvel Cinematic Universe και να (ξανα)διαβάσεις τα κόμικς στα οποία βασίζεται η κινηματογραφική ιστορία του Thanos!