The Infinity Gauntlet: το διαστημικό έπος προσγειώνεται αποκλειστικά στα Public - ποιοι κερδίζουν τα δώρα!

Περίληψη: Αστρικοί θεοί, κοσμικές συγκρούσεις, συμπαντικοί εφιάλτες και μια περιπέτεια που αψηφά τον χώρο και τον...

Αστρικοί θεοί, κοσμικές συγκρούσεις, συμπαντικοί εφιάλτες και μια περιπέτεια που αψηφά τον χώρο και τον χρόνο. Το The Infinity Gauntlet του Jim Starlin, ένα κόμιξ που η γενιά των σημερινών 40άρηδων φύλαξε κάτω από το μαξιλάρι της, μια από τις πιο ρηξικέλευθες και συναρπαστικές ιστορίες της Marvel, προσγειώνεται στα ράφια του Public κουβαλώντας κάτι από τη μαγεία του σύμπαντος!Σε μια ποπ κουλτούρα που στρέφεται όλο και πιο συχνά στο vintage, το The Infinity Gauntlet επιστρέφει όχι ως νοσταλγία, αλλά ως μύθος. Μπορεί να μιλήσει στη σημερινή γενιά όσο και στην παλιά. Εξάλλου η αισθητική των George Pérez και Ron Lim κάθε άλλο παρά ξεπεράστηκε μέσα στα χρόνια, αποτελώντας μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για κάθε έφηβο που πιάνει το μολύβι και τον μαρκαδόρο του. Έτσι, σχεδόν 17 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το 1991, το κόμικ του Jim Starlin είναι πιο relevant από ποτέ!

Γνωστός ως ο άνθρωπος που «αναβίωσε» ήρωες, όπως ο Captain Marvel και ο Adam Warlock, ο Starlin βρήκε στο πρόσωπο του Σκοτεινού Τιτάνα Θάνος έναν παντοδύναμο και παράφρονα ήρωα, που ελέγχει απόλυτα όλες τις πλευρές του χρόνου, του χώρου, της δύναμης, της πραγματικότητας, του μυαλού και της ψυχής.

Οι Εκδικητές, οι X-Men και σχεδόν όλοι οι ήρωες του Σύμπαντος της Marvel, πρέπει να συμμαχήσουν για να πολεμήσουν ενάντια στον Θάνος. Στην άκρη του Αρμαγεδδώνα και με οδηγό τον μυστηριώδη Άνταμ Γουόρλοκ, οι υπερήρωες της Γης ενώνονται σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ματαιώσουν την παρανοϊκή κατάδυση αυτού του μηδενιστικού θεού στην γαλαξιακή αυτο-καταστροφή.

256 σελίδες του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ, ξεδιπλώνουν την ιστορία στα ελληνικά. Και ένα κόμικ που γνώρισε πολλές παραλλαγές μέσα στα χρόνια, αναδεικνύεται ξανά στην πρωτότυπη μορφή του, για να ενεργοποιήσει τη φαντασία μιας καινούργια γενιάς. Μην το χάσετε! Θα είναι διαθέσιμο από τις 11/5 - μπορείτε ωστόσο να κάνετε την προπαραγγελία σας στο public.gr! Κι επειδή στα Public έχουμε αδυναμία στα κόμιξ, χαρίζουμε πέντε (5) αντίτυπα σε πέντε τυχερούς! Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: Φιλίτσα Θεοδώρου Παναγιώτης Ρηγόπουλος Αγγελική Καρατζαΐδου Βασιλική Τυρλά Λεωνίδας Βέργος Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!