Baby Boom Διαγωνισμός: Κερδίστε super δώρα για super μωρά!

Περίληψη: Μεγάλος διαγωνισμός από τα Public, για όλους τους γονείς, με δώρα βρεφικά είδη! Συμπλήρωσε τη φόρμα...

Μεγάλος διαγωνισμός από τα Public, για όλους τους γονείς, με δώρα βρεφικά είδη! Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και πάρε μέρος στην κλήρωση για 12 δώρα. Οι τυχεροί που θα βγουν από την κληρωτίδα του Public, θα κερδίσουν ένα από τα πιο κάτω προϊόντα!

10 Βρεφικά Σετ Δώρου για Αγόρι / Κορίτσι

Το σετ δώρου για βρέφη της εταιρίας ΜΑΜ περιλαμβάνει τρία μπιμπερό Easy Start Anti-Colic (δύο 160ml και ένα 260ml) που, χάρη στην ανοιγόμενη βάση εξαερισμού τους, περιορίζουν τους κολικούς της πρώτης βρεφικής ηλικίας, μια ορθοδοντική πιπίλα MAM Start και μια κορδέλα στήριξης πιπίλας.

1 Φωτάκι Δωματίου Tweesty Girl Babymoov

Το φωτάκι Δωματίου Tweesty Girl της Babymoov είναι το πρώτο φως νυκτός που παρέχει φως, με τον τρόπου που το χρειάζεται το παιδί! Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή (μπορείτε να έχετε διαφορετική ένταση βάζοντας το μωρό να κοιμηθεί και όταν κάνετε αλλαγή πάνας), προσφέρει 3 διαφορετικές μελωδίες σε 3 επίπεδα ήχου και 7 διαφορετικά χρώματα προβολής.

1 Τσάντα Aλλαξιέρα Baby Chic Babymoov

H Babymoov δημιούργησε μια σειρά από τσάντες για να συνοδεύουν κάθε μοντέρνα μαμά! Η σειρά τσαντών της Babymoov αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένες τσάντες οι οποίες περιλαμβάνουν αφαιρούμενη αλλαξιέρα με επιφάνεια διαστάσεων 55 x 45 cm, θήκη με φερμουάρ για τα άπλυτα και τις πάνες, ισοθερμική επένδυση, θήκη για την πιπίλα, κουβέρτα fleece, ρυθμιζόμενος ιμάντας για το καρότσι, πολλές θήκες και αποθηκευτικούς χώρους! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα και... καλή τύχη! Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Δες τους νικητές εδώ.