Προτάσεις παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Δεσύλλας / Κέρδισε τα!

Περίληψη: Ανακάλυψε 6 μοναδικές προτάσεις παιδικών βιβλίων των εκδόσεων Δεσύλλας. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε τα παιδικά βιβλία Δεσύλλας.

Τα παιδικά βιβλία είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να επιλέξεις για το φετινό Πάσχα. Ο λόγος είναι ότι το διάβασμα προσφέρει πάρα πολλά σε οφέλη σε ένα παιδί, καθώς το ίδιο αναπτύσσει τη δημιουργικότητα του, αποκτά φαντασία, διαμορφώνει κριτική σκέψη και γενικά διευρύνει τους ορίζοντες του. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι τα παιδικά βιβλία είναι πολύτιμα. Για αυτό και το Public έχει καθιερώσει τον Απρίλιο ως το μήνα παιδικού βιβλίου. Εμείς ξεχωρίσαμε 6 προτάσεις παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Δεσύλλας που αξίζουν μια θέση στην βιβλιοθήκη των μικρών μας φίλων.

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μέσα από βιβλία

Με το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ένας υπέροχος κόσμος», οι μικροί μας φίλοι θα ξεκινήσουν το πρώτο τους ταξίδι σε όλον τον κόσμο! Το βιβλίο περιλαμβάνει 50 εικονογραφημένους χάρτες από την εικονογράφο Sol Linero, μαζί με τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για τους πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Ξεκίνα να κάνεις μαζί με το παιδί σου τον γύρω του κόσμου και γνωρίστε 58 συναρπαστικές χώρες! Αν θέλεις τα παιδιά να κάνουν και ένα ταξίδι στην ιστορία, τότε πρέπει να επιλέξεις το βιβλίο με τίτλο «Ανθρώπινος κόσμος». Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 60 πίνακες γνώσεων για την ανθρώπινη ιστορία. Το παιδί θα μάθει πως λειτουργούσαν διάφοροι πολιτισμοί ανά τον κόσμο, από την προϊστορία μέχρι τα τέλη του Μεσαίωνα. Το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Φυσικός κόσμος» είναι ένα ακόμη θαυμάσιο βιβλίο με το οποίο τα παιδιά θα μάθουν περισσότερα για την φύση. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από 67 πίνακες γνώσεων, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν πως λειτουργούν τα φυτά και τα ζώα, προκείμενου να επιβιώσουν. Με την εκπληκτική εικονογράφηση του βραβευμένου εικονογράφου Owen Davey θα ανακαλύψετε μαζί πως λειτουργούν τα φυτά και τα ζώα και πως όλα σε αυτόν τον κόσμο αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους.

Φανταστικά παραμύθια και ιστορίες από τις εκδόσεις Δεσύλλας

Το παραμύθι με τίτλο «Κοίτα τ’ αστέρια εκεί ψηλά!» της Katie Cotton αφορά ένα αρκουδάκι και τη μαμά του. Το αρκουδάκι ένα βράδυ ευχήθηκε να μπορούσε να αποκτήσει ένα αστέρι και η μαμά του του απάντησε ότι θα του το φέρει αυτή. Έτσι ξεκίνησαν μαζί ένα ταξίδι για να βρουν το αστέρι, αλλά στη διαδρομή συμβαίνουν πολλά απρόοπτα. Αν θέλεις ένα βιβλίο το οποίο μιλάει για την αγάπη, τη στοργή και την στήριξη της οικογένειας, πρέπει να επιλέξεις το συγκεκριμένο. Συνεχίζουμε με το βιβλίο «Κόκκινος σαν ντομάτα», το οποίο αφορά όσους… κοκκινίζουν! Η ιστορία ξεκινά με τον Όσκαρ, ο οποίος από πολύ μικρός κοκκινίζει! Όταν απαγγέλει ένα ποίημα μπροστά σε όλη την τάξη, όταν πάει να κάνει μία βουτιά στην πισίνα, όταν είναι δίπλα στη φίλη του τη Σούζι και όταν του λένε κοκκινίζει, αυτός πάντα κοκκινίζει! Με αυτό το εκπληκτικό βιβλιαράκι θα μάθει το παιδί για την αυτοαποδοχή. Τελευταία μας πρόταση το «Η μέρα που έγινα κι εγώ λύκος». Πρόκειται για μία ιστορία η οποία με πολύ έξυπνο τρόπο μιλάει στα παιδιά για τον παιδικό εκφοβισμό αλλά και τη δύναμη της φιλίας. Στην ιστορία αυτή, ο κακός λύκος που υπάρχει στα παραμύθια υπάρχει και στο σχολείο και τη λένε Άγκνες. Η Σάρλοτ, για να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν και να την ενοχλούν στο σχολείο, έγινε και αυτή λύκος. Θα υπάρξει άραγε μία λύση ώστε να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό;

Παιδικά βιβλία Δεσύλλας – Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό

Το Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Δεσύλλας δίνουν την ευκαιρία σε έξι (6) τυχερούς να κερδίσουν ένα (1) από τα βιβλία που γνωρίσαμε παραπάνω! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου. Πολλαπλές συμμετοχές δε λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές ενημερώθηκαν