Public Book Society: 27 Φεβρουαρίου η πρώτη συνάντηση!

Περίληψη: Η πρώτη επίσημη συνάντηση της λέσχης μας είναι γεγονός και η «εξερεύνηση» των βιβλίων ξεκινά από την LGBTQ λογοτεχνία την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 18:00!

Το ανακοινώσαμε πριν από λίγες ημέρες: Το Public παρουσιάζει την πρωτοβουλία Public Book Society, μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης που θα «τρέχει» με τις φροντίδες του Βαγγέλη Προβιά, συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής.

Η πρώτη επίσημη συνάντηση είναι γεγονός και η «εξερεύνηση» των βιβλίων ξεκινά από την LGBTQ λογοτεχνία την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίουστις 18:00. Πρόκειται για μια συνάντηση γνωριμίας με τον συντονιστή και τα βιβλία που πρόκειται να συζητηθούν. Ανάμεσα στους ενδιαφέροντες τίτλους που θα ξεφυλλίσουμε είναι τα: «Να τελειώνουμε με τον Εντύ Μπελγκέλ», «Το Παρτάλι», «Ορλάντο», «Να με φωνάζεις με το όνομά σου». Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακάτω - η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα εδώ!

 

Οι θεματικές ενότητες που θα αγγίξουμε στις επόμενες συναντήσεις πολλές: αστυνομικά μυθιστορήματα, βιβλία που εξετάζουν τη σχέση μας με το περιβάλλον (nature & ecology writing), καθώς και συζητήσεις αφιερωμένες σε συγκεκριμένους συγγραφείς. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog και στη σχετική ομάδα στο Facebook για όλα τα νεότερα του Public Book Society!