«Ugly Love»: Παρουσίαση βιβλίου & Διαγωνισμός

Περίληψη: Ανακάλυψε το μυθιστόρημα «Ugly Love» της αγαπημένης Colleen Hoover και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα αντίτυπο!

Είσαι βιβλιοφάγος και δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα επιλέξεις; Είσαι, μήπως, και λάτρης των ρομαντικών μυθιστορημάτων; Τότε σου προτείνουμε το επόμενο βιβλίο σου να είναι το «Ugly Love» της Colleen Hoover, η οποία χάρη σε μυθιστορήματα της που ξεχώρισαν στο #BookTok, επανήλθε στη λίστα των best-sellers, σύμφωνα με τους New York Times. Ας ανακαλύψουμε παρακάτω ένα ακόμη διαμαντάκι της!

«Ugly Love» - Η υπόθεση του βιβλίου

Στο «Ugly Love», όταν η Τέιτ Κόλινς γνωρίζει τον πιλότο αεροπορικής εταιρείας Μάιλς Άρτσερ, λιπόθυμο μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος που έμενε, δεν πιστεύει ότι τον έχει ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Το μόνο τους κοινό είναι μία αναμφισβήτητη αμοιβαία έλξη. Δεν θα έφταναν καν στο σημείο να θεωρούν τους εαυτούς τους φίλους. Μόλις αποκαλύπτουν και οι δύο τις επιθυμίες τους, συνειδητοποιούν ότι έχουν τις τέλειες προδιαγραφές για αυτό που θέλουν. Εκείνος δεν θέλει τον έρωτα, εκείνη δεν έχει καθόλου χρόνο για έρωτες, αλλά η χημεία τους δεν μπορεί να παραμεριστεί, οπότε το μόνο που μένει είναι το σεξ. Αρκεί η Τέιτ να τηρήσει δύο κανόνες που έχει θέσει ο Μάιλς για να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες της σχέσης τους: 1. ποτέ δε ρωτάς για το παρελθόν και 2. δεν προσδοκείς κάποιο μέλλον. Η Τέιτ πείθει τον εαυτό της ότι είναι εντάξει με αυτό, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο νόμιζε. Θα μπορέσει να πει όχι στον ελκυστικό πιλότο της, όταν αυτός μένει ακριβώς δίπλα της;

Αυτό το ρομαντικό μυθιστόρημα της Colleen Hoover θα σου προκαλέσει πολλά έντονα συναισθήματα, θα σε κάνει να γελάσεις και να κλάψεις ταυτόχρονα. Ο τρόπος γραφής της είναι απλός, προσιτός και έντονα συναισθηματικός. Αξίζει μία θέση στη βιβλιοθήκη σου!

ugly-love-01

Ποια είναι η Colin Hoover;

Η Colleen Hoover γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1979 στο Sulphur Springs του Τέξας, από τους Vannoy Fite και Eddie Fennell. Μεγάλωσε στο Saltillo του Τέξας και αποφοίτησε από το Saltillo High School το 1998. Το 2000 παντρεύτηκε τον Heath Hoover, με τον οποίο έχει τρεις γιους και ένα γουρουνάκι. Η Colin Hoover αποφοίτησε από το Texas A&M-Commerce με πτυχίο στην κοινωνική εργασία και εργάστηκε σε διάφορες θέσεις που αφορούσαν την κοινωνική εργασία αλλά και τη διδασκαλία, μέχρι που ξεκίνησε την καριέρα της ως συγγραφέας. Είναι η συγγραφέας των επιτυχημένων βιβλίων «It Ends with Us», «Ugly love» και «Confess».

Τον Νοέμβριο του 2011, η Colleen Hoover ξεκίνησε το πρώτο της μυθιστόρημα, το «Slammed», χωρίς να έχει πρόθεση να εκδοθεί. Εμπνεύστηκε από έναν στίχο, «decide what to be and go be it», από ένα τραγούδι των Avett Brothers, το «Head Full of Doubt/Road Full of Promise». Με βάση αυτό το τραγούδι, ενσωμάτωσε στίχους των Avett Brothers σε όλη την ιστορία. Μετά από λίγους μήνες, το μυθιστόρημά της αξιολογήθηκε και έλαβε 5 αστέρια από την book blogger Maryse Black. Έπειτα από αυτό το γεγονός, οι πωλήσεις των δύο πρώτων βιβλίων της απογειώθηκαν ραγδαία. Το 2020,  χάρη στο #BookTok της πλατφόρμας TikTok, «αναγεννήθηκαν» τα μυθιστορήματα της και η φήμη τους εξαπλώθηκε και πάλι αυξάνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις.

«Ugly Love» - Διαγωνισμός

Τα Public στηρίζουν τους λάτρεις των βιβλίων και για αυτό κάνουν δώρο σε έναν τυχερό/ή αναγνώστη/ρια, ένα αντίτυπο του «Ugly Love». Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα αντίτυπο του βιβλίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 16/05/2022. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα ληφθούν υπόψη.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και ο νικητής κληρώθηκε