«Ναι» - Το νέο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη είναι εδώ!

Περίληψη: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Στέφανου Ξενάκη είναι γεγονός! Ανακάλυψε το νέο βιβλίο του αγαπημένου συγγραφέα με τίτλο «Ναι»!

Τα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Γράφοντας με στόχο να βοηθήσει τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή, ο Στέφανος Ξενάκης έχει αγαπηθεί όσο λίγοι νέοι συγγραφείς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλα τα βιβλία του συγγραφέα («Το Δώρο», «Κάπταιν: Γράμματα στον Μπαμπά μου», «Το Δώρο 2») έχουν γίνει best-seller πουλώντας δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα. Τώρα, η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Στέφανου Ξενάκη είναι γεγονός. Το νέο βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα με τίτλο «Ναι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. Πάμε να το γνωρίσουμε!

«Ναι» - Η πιο σύντομη και δυνατή λέξη

Το νέο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη, είναι μια ωδή στη μικρή αλλά σπουδαία αυτή λέξη, η οποία μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για μια ευτυχισμένη ζωή. Μέσα από 20 ξεχωριστούς διαλόγους, ο Στέφανος Ξενάκης παρουσιάζει την εγγενή δύναμη που χαρακτηρίζει τη λέξη «ναι». Δύναμη απέναντι στην ανασφάλεια, την αδράνεια, τη διστακτικότητα, τον φόβο της αποτυχίας.

Όπως τονίζει ο Στέφανος Ξενάκης με χαρακτηριστικά παραδείγματα από την ιστορία και την καθημερινή ζωή, το «ναι» δεν είναι η επιτυχία. Είναι η προσπάθεια, η επιμονή, η απόρριψη του «όχι». Του «όχι» το οποίο ακούμε και μας επηρεάζει, ομολογουμένως, αρκετά συχνότερα. Ο συγγραφέας μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο «όχι», χωρίς να μένουμε προσκολλημένοι στον αρνητικό αντίκτυπο που συχνά φέρει. «Πίσω από ένα μεγάλο ΟΧΙ υπάρχει ένα ακόμη μεγαλύτερο ΝΑΙ. Το ΟΧΙ είναι απαραίτητο. Οριοθετεί. Εξυγιαίνει. Προστατεύει».

Όπως και στα προηγούμενα best-seller βιβλία, έτσι και στο «Ναι», ο Στέφανος Ξενάκης ξεχωρίζει για τον απλό πλην όμως συναρπαστικό τρόπο γραφής του. Ευκολοδιάβαστο και ταυτόχρονα βαθύτατα εμπνευσμένο, το «Ναι» είναι ένας αξιόπιστος οδηγός για μια ζωή απαλλαγμένη από την απογοήτευση και τον αρνητισμό που χαρακτηρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Με «όχημα» τη διεισδυτική του ματιά και το μοναδικό του στιλ, ο βραβευμένος συγγραφέας μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης. Μάλιστα, στο ταξίδι αυτό μας συντροφεύει ο ίδιος, παραθέτοντας δικές του εμπειρίες για το πώς το «όχι» μετουσιώνεται σε «ναι». Το νέο έργο κυκλοφορεί την Τετάρτη 8/6, και φυσικά μπορείς να το προπαραγγείλεις από το Public.gr. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το «Ναι» σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα μιλώντας για τον αληθινό αντίκτυπο της λέξης στη ζωή μας.

nai-stefanos-xenakis-01

Λίγα λόγια για τον Στέφανο Ξενάκη

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι ένα φύσει ανήσυχο πνεύμα. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισης, αποφασίζει να αφοσιωθεί στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους ομορφότερη και πιο υγιή. Το συγγραφικό του έργο κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Η αρχή έγινε με «Το Δώρο». Το βιβλίο, εκτυλίσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας αλλά συχνά προσπερνάμε. Το «Δώρο» είναι πολλά περισσότερα από ένα ακόμα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Εδώ ο Στέφανος Ξενάκης εμπνέει, ενθαρρύνει και καθοδηγεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει την ομορφιά του μοναδικού δώρου που λέγεται ζωή. Το βιβλίο αγαπήθηκε γρήγορα από το αναγνωστικό κοινό παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 190.000 αντίτυπα, ενώ έχει μεταφραστεί σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 30 χώρες! Στα Βραβεία Βιβλίου Public 2019, το «Δώρο» διακρίθηκε στην κατηγορία «Ευ ζην».

Το 2019 κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη με τίτλο «Κάπταιν». Με βαθύτατα εξομολογητικό χαρακτήρα, ο συγγραφέας μιλά για τη σχέση με τον πατέρα του. Μέσα από τις σελίδες του «Κάπταιν», ο Στέφανος Ξενάκης αναφέρεται στην αξία της αγάπης και της συγχώρεσης, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το «Κάπταιν» γίνεται και αυτό best-seller πουλώντας περισσότερα από 18.000 αντίτυπα.

Ένα χρόνο αργότερα έρχεται η συνέχεια του «Δώρου». Όπως και στο ντεμπούτο του έτσι και εδώ, ο Στέφανος Ξενάκης οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό αναγνωστικό ταξίδι ώστε να αποκτήσει ο ίδιος μια διαφορετική οπτική για τη ζωή. Αστείο, συγκινητικό, καλογραμμένο και προπάντων αληθινό, το «Δώρο 2» συνεχίζει την μεγάλη παρακαταθήκη του Έλληνα συγγραφέα στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης. Αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα αριστουργήματα του Στέφανου Ξενάκη, το ίδιο μπορούμε να περιμένουμε και από το «Ναι».

Για ακόμα περισσότερες προτάσεις σε επιλεγμένα βιβλία από την Ελλάδα και τον κόσμο μείνε συντονισμένος στο Public Blog!