«Τεό και Λεονί: Τα φανταστικά ταξίδια» - Κερδίστε 6 αντίτυπα!

Περίληψη: Σε κάθε γονιό δεν φαντάζει ιδανική η ιδέα ενός παιδικού βιβλίου με όμορφες ιστορίες και ταυτόχρονα χρήσιμες εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες;

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, που μας έχουν συνηθίσει σε προσεγμένα βιβλία με διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μας συστήνουν μια νέα παιδική σειρά με τίτλο Τεό και Λεονί: Τα φανταστικά ταξίδια, που περιλαμβάνει δύο βιβλία, «Το μαγικό περιδέραιο» και «Η αυγή του χρόνου». Τα δύο αδέλφια υπόσχονται να πάρουν μαζί στα ταξίδια τους κάθε μικρό αναγνώστη και να ανακαλύψουν όλοι μαζί παρέα αρχαίους πολιτισμούς, να συναντήσουν σπουδαίες προσωπικότητες, μεγάλους εξερευνητές και διάσημους καλλιτέχνες.

Video Duration
2:44

Η πρώτη τους περιπέτεια, «Το μαγικό περιδέραιο», τούς βρίσκει στη σοφίτα του σπιτιού τους, να παίζουν το παιχνίδι των εξερευνητών και, όντως, βρίσκουν κάτι: ένα μαγικό περιδέραιο. Είναι όντως μαγικό, αφού μπορεί, με τις απίθανες δυνάμεις του, να τους δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον χρόνο! Θα ξεκινήσουν από τη Γαλλία της Αναγέννησης και εκεί θα τους περιμένει ο πολυμήχανος Λεονάρντο ντα Βίντσι και πολλές εκπλήξεις.

Στη δεύτερη περιπέτεια τους, ο Τεό και η μεγάλη αδελφή του, Λεονί, μαζί με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι, θα μεταφερθούν στην εποχή των δεινοσαύρων! «Η αυγή του χρόνου» τούς επιφυλάσσει ένα ταξίδι στα ερείπια του αρχαιότερου πολιτισμού, ενώ καλά κρυμμένα μυστικά για το ταξίδι τους στον χρόνο θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται…

Προσοχή! Μπορεί όλα αυτά τα ταξίδια να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, όλες οι πληροφορίες, όμως, για τα πρόσωπα της Ιστορίας, είναι αληθινές. Άρα, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση για μικρούς και μεγάλους!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού μπορείς να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας στην οθόνη του κινητού ή του tablet σου και να απολαύσεις μοναδικό οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει τις ιστορίες. Θα δεις μαζί με το μικρό σου τις ιστορίες να ζωντανεύουν, ενώ εγκυκλοπαιδικό υλικό θα ξεπετάγεται όταν σκανάρεις κάθε σελίδα.

Η περιπέτεια ξεκινάει με τα δύο αυτά πρώτα βιβλία και συνεχίζεται με την τρίτη περιπέτειά τους, που περιμένουμε τον Δεκέμβρη.

To Public χαρίζει σε έξι (6) τυχερούς από ένα (1) αντίτυπο βιβλίου της σειράς.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Παναγιώτης Κουτούζης

Ράνια Καρδαρά

Μαρία Κούκια

Δημήτρης Κομπές

Σοφία Λονάκη

Πάνος Στούνος