«Δε Κούκμπουκ» / Η Madame Ginger τώρα και σε βιβλίο!

Περίληψη: Πρωτότυπα υλικά, σύγχρονες τάσεις, προσιτές συνταγές. Αυτό είναι με λίγα λόγια το «Δε Κούκμπουκ» της Madame Ginger. Πάμε να το ανακαλύψουμε...

Τη Μαριλού Παντάκη, κατά κόσμον Madame Ginger, την ξέρεις σίγουρα από το blog της και το κανάλι της στο YouTube. Σύντομα θα την γνωρίσεις και μέσα από ένα ξεχωριστό βιβλίο, καθώς εντός του μήνα θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μίνωας το «Δε Κούκμπουκ». Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ποιο θα είναι το θέμα του πρώτου βιβλίου - ήδη ξέρεις ότι έχει να κάνει με το φαγητό και πως θα είναι γεμάτο έξυπνα μαγειρικά twists!

Το «Δε Κούκμπουκ» είναι ένα βιβλίο συνταγών που απευθύνεται σε κάθε μάγειρα: από τους αρχάριους μέχρι και τους πιο... έμπειρους της κουζίνας. Τα εννιά χρόνια δημιουργίας στο blog, η εμπειρία μέσα σε επαγγελματικές κουζίνες της Αθήνας και οι μαγειρικές σπουδές της συσσωρεύονται σε αυτό το βιβλίο και παραδίδουν έναν γαστρονομικό οδηγό προσιτό σε όλους. Στις σελίδες του σε περιμένουν 61 λαχταριστές συνταγές.

Καθεμία από τις δεκάδες συνταγές φέρνει και κάτι εφευρετικό στο τραπέζι σου. Τα πιάτα του «Δε Κούκμπουκ» χαρακτηρίζονται από μια φρεσκάδα που δεν συναντάς συχνά, με τα λαχανικά στο επίκεντρο. Η Μαριλού δημιούργησε ένα βιβλίο που απευθύνεται σε ανθρώπους της δικής της γενιάς, με έμπνευση από το σήμερα και μπόλικη φαντασία. Το αποτέλεσμα είναι ένα cookbook που δε φοβάται να αγκαλιάσει νέες τάσεις και τεχνικές, χωρίς αυτό να γίνεται σε βάρος της απλότητας.

bookfriends


Άσε τη Madame Ginger να σε οδηγήσει βήμα-βήμα σε ένα πρωτότυπο μαγειρικό ταξίδι, λοιπόν, μέσα από το «Δε Κούκμπουκ». Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου και μπορείς ήδη να το προπαραγγείλεις!