Last Tang Standing / Έρχεται το πιο feel-good ντεμπούτο της χρονιάς!

Περίληψη: Το πιο απολαυστικό, χιουμοριστικό και ρομαντικό ντεμπούτο της χρονιάς φτάνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων Public τον Σεπτέμβρη και εμείς ανυπομονούμε να τo πάρουμε στα χέρια μας. Ως τότε, πάμε να πάρουμε μια γεύση!

Μπορεί μια νομικός να γράψει αστείες ιστορίες; Η Lauren Ho έρχεται για να μας αποδείξει ότι μπορεί και μάλιστα περόφημα! Με καταγωγή από τη Μαλαισία και έχοντας ζήσει στη Βρετανία, τη Γαλλία και το Λουξεμβούργο, η συγγραφέας επέστρεψε με την οικογένειά της στην Σιγκαπούρη, για να γράψει τις πνευματώδεις ιστορίες της και να μας χαρίσει το πιο feel-good ντεμπούτο της σεζόν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Όπως οφείλουν όλα τα καλά παιδιά απ’ την Κίνα, η Αντρέα Ταγκ κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να πραγματοποιήσει τα όνειρα της μητέρας της: είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση συμφωνίας με την top δικηγορική εταιρεία που δουλεύει για να γίνει συνέταιρος, έχει ένα πανέμορφο διαμέρισμα στη «σωστή» περιοχή και ένα υπέροχο αγόρι, που είναι φτιαγμένο για σύζυγος.

Μόνο που τα πλάνα της καταρρέουν γρήγορα: ένας απίστευτα γοητευτικός νέος δικηγόρος έρχεται να της κλέψει την προαγωγή, είναι χρεωμένη μέχρι... τα αυτιά, το υπέροχο αγόρι της είναι πλέον ο υπέροχος πρώην της και τα τελευταία ξαδέρφια της οικογένειας έχουν παντρευτεί, αφήνοντάς την έρμαιο των παρεμβάσεων των καλοθελητών όλης της οικογένειας.

To Last Tang Standing είναι μια ξεκαρδιστική ιστορία αγάπης, φιλίας και κυρίως μια ιστορία για τους πιο παρεμβατικούς ανθρώπους της ζωής σου: την οικογένεια! Αν σας άρεσε το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και το Crazy Rich Asians, είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε.

Θες να το έχεις στα χέρια σου την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του; Προπαράγγειλέ το σήμερα από το public.gr και… υπομονή! Η Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου δεν είναι μακριά!