Anatomy of a Scandal / Περισσότερο... έγκλημα έρχεται στο Netflix!

Περίληψη: Το best seller της Sarah Vaughan «Η Ανατομία ενός σκανδάλου» έρχεται στο Netflix. Μέχρι την πρεμιέρα της σειράς (ξανα)διαβάζουμε το συναρπαστικό βιβλίο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η λογοτεχνία έρχεται στις οθόνες μας μέσα από σειρές και ταινίες, όπως έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Από τα αγαπημένα είδη μυθιστορημάτων για τους παραγωγούς κινηματογράφου και τηλεόρασης είναι η αστυνομική λογοτεχνία και κυρίως τα μυθιστορήματα εγκλήματος και μυστηρίου. Το Netflix αρέσκεται στο να παίρνει best seller βιβλία και να τα μετατρέπει σε επιτυχημένες παραγωγές και η συνήθεια αυτή φαίνεται ότι... αποδίδει καρπούς.

Σύντομα θα δούμε στη streaming πλατφόρμα ακόμα ένα αγαπημένο βιβλίο με εγκληματικό υπόβαθρο. Το Netflix ετοιμάζει σειρά βασισμένη στο best seller «Η Ανατομία ενός Σκανδάλου» της Sarah Vaughan. Του project ηγούνται ο David E. Kelley, δημιουργός του Pretty Little Lies (επίσης βασισμένο σε βιβλίο) και η Melissa James Gibson (showrunner του House of Cards), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η S.J. Clarkson.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το σενάριο της σειράς πηγάζει φυσικά από το ομώνυμο βιβλίο. Σε αυτό η ζωή ενός χαρισματικού πολιτικού αλλάζει απότομα, όταν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες βρίσκονται στη μέση του σκανδάλου με καθεμιά να εκπροσωπεί τις δύο διαφορετικές πλευρές της υπόθεσης. Από τη μια πλευρά η Σόφι, γυναίκα του κατηγορουμένου, η οποία πιστεύει ότι ο σύζυγος της είναι αθώος. Από την άλλη η Κέιτ, η δημόσια κατήγορος, η οποία είναι πεπεισμένη για την ενοχή του πολιτικού. Όσο ξετυλίγεται η υπόθεση όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της πολιτικής σκηνής έρχονται στην επιφάνεια. Σκάνδαλα κάθε είδους αποκαλύπτονται, μέχρι μία από τις δύο γυναίκες να αποδειχθεί πως έχει δίκιο.

Η σειρά του Netflix θα αποτελείται από 6 επεισόδια της μιας ώρας το καθένα. Αυτή τη στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί μόνο οι συντελεστές της σειράς. Τα μέλη του cast, καθώς επίσης και η ημερομηνία της πρεμιέρας, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Μέχρι να κυκλοφορήσει η σειρά στο Netflix, εκμεταλλεύσου τον χρόνο για να διαβάσεις πρώτα το μυθιστόρημα της Sarah Vaughan «Η Ανατομία ενός Σκανδάλου». Το βιβλίο θα το βρεις και στα αγγλικά με τον ίδιο τίτλο, «Anatomy of a Scandal».

Αν έχεις διαβάσει το συναρπαστικό βιβλίο, γράψε την άποψή σου στο Bookfriends.gr