Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών / Ταξίδεψε στους δέκατους Αγώνες Πείνας!

Περίληψη: Οι Αγώνες Πείνας επιστρέφουν - αυτή τη φορά με prequel. Το νέο βιβλίο της Suzanne Collins, που μόλις κυκλοφόρησε, μας πάει πίσω 64 χρόνια πριν την περιπέτεια της Katniss...

Ο δυστοπικός κόσμος της Panem αναταράχθηκε από την επανάσταση που ενέπνευσε η Katniss Everdeen. Οι Αγώνες Πείνας, στους οποίους συμμετείχε, άλλαξαν τις ισορροπίες στην Κάπιτολ για πάντα. Η σειρά μυθιστορημάτων της Suzanne Collins ήταν αυτή που μας συνέστησε για πρώτη φορά στους Αγώνες Πείνας μέσα από τα best seller βιβλία της, τα οποία μεταφέρθηκαν αργότερα στον κινηματογράφο. 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της λογοτεχνικής τριλογίας, είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στου Αγώνες Πείνας; Το νέο βιβλίο «Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» σε φέρνει ξανά στην Panem, ταξιδεύοντάς σε στα πρώτα χρόνια των αγώνων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ιστορία μας πάει αρκετά πίσω - συγκεκριμένα 64 χρόνια πριν την περιπέτεια της Katniss. Έχει έρθει η εποχή του θερισμού, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι 10οι Αγώνες Πείνας. Πρωταγωνιστής μας ο Κοριολανός Σνόου, ένας μέντορας για τους νέους φόρους, που θα πάρουν σύντομα μέρος στους αγώνες. Η θέση του είναι μια σπάνια ευκαιρία να ανελιχθεί στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας, αρκεί και ο φόρος που θα προπονήσει να κερδίσει τους αγώνες.


Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε, καθώς ο φόρος που θα του ανατεθεί μοιάζει καταδικασμένος. Πρόκειται για ένα κορίτσι από την Περιοχή 12, το οποίο ο Κοριολανός θα πρέπει να βοηθήσει με κάθε τρόπο, αν θέλει να βγει ζωντανό. Η απλή σχέση μέντορα-φόρου γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη όσο περνάει ο καιρός, ειδικά από την ώρα που οι αγώνες ξεκινούν. Ο Κοριολανός θέλει να βοηθήσει το φόρο του με κάθε τρόπο... πώς θα αποφύγει, όμως, τις συνέπειες;

Η συνέχεια στο νέο βιβλίο της πολυμήχανης Suzanne Collins. «Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» ετοιμάζεται να καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες, όπως ακριβώς έγινε και με τους Αγώνες Πείνας. Το νέο βιβλίο μπορεί να έχει μόλις φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων και τα χέρια των αναγνωστών, αλλά ήδη σχεδιάζεται η κινηματογραφική του μεταφορά. Εξερεύνησε ξανά τον κόσμο της Panem με το prequel που μόλις κυκλοφόρησε. Θα το βρεις στα καταστήματα Public και στο public.gr!