Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών / Κερδίστε ένα αντίτυπο και συλλεκτικό survival kit!

Περίληψη: Οι Αγώνες Πείνας επιστρέφουν - αυτή τη φορά με prequel. Το νέο βιβλίο της Suzanne Collins μας πάει πίσω 64 χρόνια πριν την περιπέτεια της Katniss. Μπείτε στην κλήρωση για ένα αντίτυπο!

Ο δυστοπικός κόσμος της Panem αναταράχθηκε από την επανάσταση που ενέπνευσε η Katniss Everdeen. Οι Αγώνες Πείνας, στους οποίους συμμετείχε, άλλαξαν τις ισορροπίες στην Κάπιτολ για πάντα. Η σειρά μυθιστορημάτων της Suzanne Collins ήταν αυτή που μας συνέστησε για πρώτη φορά στους Αγώνες Πείνας μέσα από τα best seller βιβλία της, τα οποία μεταφέρθηκαν αργότερα στον κινηματογράφο. 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της λογοτεχνικής τριλογίας, είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στου Αγώνες Πείνας; Το νέο βιβλίο «Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» σε φέρνει ξανά στην Panem, ταξιδεύοντάς σε στα πρώτα χρόνια των αγώνων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ιστορία μας πάει αρκετά πίσω - συγκεκριμένα 64 χρόνια πριν την περιπέτεια της Katniss. Έχει έρθει η εποχή του θερισμού, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι 10οι Αγώνες Πείνας. Πρωταγωνιστής μας ο Κοριολανός Σνόου, ένας μέντορας για τους νέους φόρους, που θα πάρουν σύντομα μέρος στους αγώνες. Η θέση του είναι μια σπάνια ευκαιρία να ανελιχθεί στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας, αρκεί και ο φόρος που θα προπονήσει να κερδίσει τους αγώνες.

Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε, καθώς ο φόρος που θα του ανατεθεί μοιάζει καταδικασμένος. Πρόκειται για ένα κορίτσι από την Περιοχή 12, το οποίο ο Κοριολανός θα πρέπει να βοηθήσει με κάθε τρόπο, αν θέλει να βγει ζωντανό. Η απλή σχέση μέντορα-φόρου γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη όσο περνάει ο καιρός, ειδικά από την ώρα που οι αγώνες ξεκινούν. Ο Κοριολανός θέλει να βοηθήσει το φόρο του με κάθε τρόπο... πώς θα αποφύγει, όμως, τις συνέπειες;

Η συνέχεια στο νέο βιβλίο της πολυμήχανης Suzanne Collins. «Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» ετοιμάζεται να καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες, όπως ακριβώς έγινε και με τους Αγώνες Πείνας. Το νέο βιβλίο μπορεί να έχει μόλις φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων και τα χέρια των αναγνωστών, αλλά ήδη σχεδιάζεται η κινηματογραφική του μεταφορά. Εξερεύνησε ξανά τον κόσμο της Panem με το prequel που μόλις κυκλοφόρησε. Θα το βρεις στα καταστήματα Public και στο public.gr!

To Public μαζί με τις εκδόσεις Ψυχογιός εξασφάλισαν τριάντα (30) αντίτυπα του βιβλίου «Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» για ισάριθμους (30) αναγνώστες του Public Blog, που θα φτάσουν στα χέρια τους μαζί με ένα συλλεκτικό survival kit

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής: 

Γιώτα Τσιάμη
Κωνσταντίνος Κυριακού
Θεοδώρα Τσούνη
Μάρκος Καλημέρης
Μαρία Ιωάννα-Καλπακίδου
Πηνελόπη Γρίβα
Βασίλης Πίγκας
Δήμητρα Μικρέλη
Παρασκευή Φρυγανά
Θεοδώρα Δημαμά
Νίκος Παπαδόπουλος
Κατερίνα Δασκαλάκη
Μαίρη Αποστολάκη
Τάσος Οικονομόπουλος
Πέτρος Μπούμπας
Νικολέτα Φωσκόλου
Νίκη Ρουσουνέλου
Κατερίνα Παπαδοπούλου
Χριστίνα Μανωλίτση
Πέτρα Λάγιου
Στέφανος Μπεκιάρης
Νίκη Μουτζουρίδη
Τασία Μαυροπούλου
Λένα Μπότση
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Πέτρος Σκουφάς
Ευαγγελία Μεσημέρη
Απόστολος Καλαϊτζής
Αλέξανδρος Λαζαρίδης
Τασία Σπυριδάκη

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!