Μετά το τέλος / Κερδίστε το νέο καθηλωτικό βιβλίο της Clare Mackintosh!

Περίληψη: Ένα εθιστικό οικογενειακό δράμα εμπνευσμένο από μια πραγματική -και βαθιά προσωπική- ιστορία. Κερδίστε ένα αντίτυπο με μια ξεχωριστή έκπληξη από τη συγγραφέα!

Η Clare Macintosh έχει επιστρέψει εδώ και αρκετούς μήνες με νέο μυθιστόρημα, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ο λόγος για το «Μετά το τέλος», που αφηγείται ένα οικογενειακό δράμα ικανό να μας στιγματίσει όλους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το «Μετά το τέλος» είναι η ιστορία του Μαξ και της Πιπ. Πρόκειται για ένα ζευγάρι τόσο αγαπημένο, που νομίζεις ότι φτιάχτηκαν ο ένας για τον άλλον. Μπορεί όλα να δείχνουν πως τίποτα δεν θα τους χωρίσει αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια για την οικογένειά τους.

Αυτό που θα τους χωρίσει σε δύο «στρατόπεδα» είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχουν να πάρουν ποτέ: Ο γιος τους θα αρρωστήσει βαριά και οι γιατροί θα ζητήσουν από τους γονείς να αποφασίσουν πώς πρέπει να προχωρήσουν. Ο Μαξ και η Πιπ έχουν διαφορετική άποψη για την εξέλιξη των πραγμάτων. Το μέλλον του παιδιού τους θα αλλάξει ό,τι και να αποφασίσουν, μόνο που ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα διαφορετικά. Ποιο από τα δύο μονοπάτια θα επιλέξουν τελικά;

Το νέο βιβλίο της Clare Macintosh είναι πραγματικά καθηλωτικό. Καταπιάνεται με έντονα συναισθήματα, που όλοι οι άνθρωποι έχουμε αντιμετωπίσει, αν και συνήθως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Αγάπη, πατρότητα, αμφιβολίες, απώλεια... όλα είναι μέρος μιας συγκινητικής αφήγησης, που θα σε ανταμείψει με το τέλος της.

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο βιβλίο της Clare Macintosh, καθώς κληρώνουν πέντε (5) αντίτυπα του «Μετά το τέλος» σε ισάριθμους (5) τυχερούς. Οι νικητές του διαγωνισμού, μαζί με το αντίτυπό τους, θα παραλάβουν και ένα ακόμα δώρο έκπληξη, το οποίο ετοίμασε η συγγραφέας για τους έλληνες αναγνώστες

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Φαίη Περικλή
Αφροδίτη Γκίτση
Ευαγγελία Ρώσση
Παναγιώτα Κοσμαδέλη
Γιάννης Τσινάβος

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!