Πλέον 50% γρηγορότερη η επισκευή smartphones, laptops στα Public μέσω των ειδικών σημείων iRepair

Περίληψη: Η ένταξη της iRepair στα Public έχει οδηγήσει σε βελτίωση της ταχύτητας των επισκευών για συσκευές εκτός εγγύησης έως και 3 ημέρες νωρίτερα.

Η επισκευή συσκευών υψηλής τεχνολογίας ήταν συνήθως τραυματική εμπειρία, με μεγάλες καθυστερήσεις, πανάκριβα ανταλλακτικά, και μηδενική εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Η λύση αυτού του προβλήματος ήταν ο κύριος στόχος της iRepair, αλλά και το κίνητρο για την ένταξη των υπηρεσιών της iRepair στα Public! Πλέον υπάρχουν σημεία iRepair μέσα σε 13 καταστήματα Public στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, προσφέροντας ταχύτατες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής για smartphones, tablets, και laptops.

Η συνεργασία της iRepair και των Public, παρ' ότι δεν έχει κλείσει ένα έτος, έχει ήδη ορατά αποτελέσματα στην ταχύτητα των επισκευών! Έχουμε ήδη βελτίωση της τάξης του 50% στην ταχύτητα των επισκευών smartphones, tablets και laptops με εγγυημένα αποτελέσματα και πιστοποίηση από τις μεγαλύτερες εταιρείες.

Love Earth

Οι φορητές συσκευές είναι απαραίτητες καθώς διασφαλίζουν όχι μόνο επικοινωνία αλλά και βασικές λειτουργίες. Η πρακτική της επισκευής αποτελεί μονόδρομο για να περιορίσουμε τη σπατάλη των πόρων, τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, αλλά και το λεγόμενο e-waste, τα απόβλητα ηλεκτρονικών συσκευών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συσκευές δεν είναι χαλασμένες συνολικά αλλά λειτουργικές, με εξαίρεση ένα ή δύο μικροσκοπικά εξαρτήματα! Οι ειδικευμένοι τεχνικοί της iRepair εντός των καταστημάτων μας είναι σε θέση να εντοπίσουν τα χαλασμένα εξαρτήματα και να τα αντικαταστήσουν, με ελάχιστο κόστος, και να επιστρέψουν στον χρήστη μια πλήρως λειτουργική συσκευή, επεκτείνοντας το ωφέλιμο ζωής της!

Fast repairs με iRepair εντός Public

Public iRepair improvements - 01

Οι στατιστικές έχουν δείξει πως οι περισσότερες επισκευές, όπως η αλλαγή σπασμένης οθόνης, η αλλαγή μπαταρίας, ο καθαρισμός, και οι ρυθμίσεις είναι διαδικασίες που γίνονται μέσα στα Public στον χρόνο που ο πελάτης μπορεί να κάνει τις αγορές του εντός του καταστήματος ή να απολαύσει ένα ρόφημα στο Public Café σε περίπτωση που βρίσκεται στο κατάστημα Public Συντάγματος. Αλλά ακόμη και πιο περίπλοκες επισκευές, όπως βλάβες στη μητρική πλακέτα της συσκευής, γίνονται σε πολύ μικρό χρόνο, κατά περίπτωση και σε συγκρίσιμο χρόνο με τις πιο «απλές» επισκευές.

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα της λειτουργίας των σημείων iRepair εντός των καταστημάτων Public δείχνει ήδη μια βελτίωση της ταχύτητας ολοκλήρωσης των επισκευών κατά 50%, ενώ η ανάπτυξη των σημείων iRepair ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί! Αυτή τη στιγμή τα σημεία iRepair βρίσκονται σε 14 καταστήματα Public (13 στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο) και θα συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται!