Η επιβράβευση των ανθρώπων σας έχει σχήμα Public Gift Card

Περίληψη: Θέλετε να επιβραβεύσετε τους εργαζομένους σας αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο; Η Public Gift Card θα γίνει το ιδανικό δώρο για τους ανθρώπους σας.

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Για μία επιχείρηση οι εργαζόμενοι δεν είναι απλώς συνεργάτες, είναι ο παράγοντας-κλειδί που οδηγεί στην επιτυχία. Και η επιτυχία αυτή αξίζει μία ειλικρινή επιβράβευση. Για τους ανθρώπους της επιχείρησής σας λοιπόν, το δώρο που ψάχνετε για να δείξετε έμπρακτα την εκτίμησή σας προς τη δουλειά τους μπορείτε να το αποκτήσετε κι αυτό μέσω του Public Business και είναι η Public Gift Card.

Τα πλεονεκτήματα μίας gift card για εσάς

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις, οπότε πώς θα βρείτε ένα εταιρικό δώρο που να ταιριάζει σε όλους; Αδύνατο, εκτός κι αν απασχολείτε μόνο έναν άνθρωπο. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις υπάρχει η δωροκάρτα Public. Φορτώστε μία Public Gift Card με το ποσό που θέλετε να μοιράσετε ως bonus στους ανθρώπους της επιχείρησής σας, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματά μας ή στο Public.gr. Το ποσό αυτό είναι όλο στη διάθεσή τους και δεν έχει κάποια κράτηση, οπότε 100% του bonus που θέλετε να χαρίσετε ως επιβράβευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όποιον λάβει την Public Gift Card.

Η δωροκάρτα μας δεν έχει μόνο φυσική μορφή αλλά και ηλεκτρονική. Μπορείτε έτσι να κάνετε την όλη διαδικασία πολύ εύκολη και άμεση, στέλνοντας με email μία e-Gift Card Public στους εργαζομένους ή τους συνεργάτες σας. Άρα, ακόμα κι αν η ομάδα δουλεύει απομακρυσμένα, η Gift Card που θα τους κάνετε δώρο θα φτάσει στο inbox του καθενός και μπορούν να το αξιοποιήσουν άμεσα. Ή μπορείτε να αποκτήσετε την φυσική δωροκάρτα. Η κίνησή σας αποκτά έτσι μεγαλύτερη αξία καθώς χαρίζετε ένα φυσικό αντικείμενο, το οποίο κάνει πιο απτή την αίσθηση επιβράβευσης.

Οι εργαζόμενοι θα λατρέψουν την Public Gift Card

Πλεονεκτήματα δεν αποκομίζετε μόνο εσείς όμως, αλλά και οι άνθρωποι της επιχείρησής σας. Χάρη στην τεράστια ποικιλία προϊόντων μας, οι άνθρωποί σας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 1.000.000 δώρων! Δώρα χρήσιμα για τους ίδιους, δώρα που θα λατρέψει το άλλο τους μισό, δώρα για τα οποία ανυπομονούσαν τα παιδιά τους! Με τόσες κατηγορίες προϊόντων, οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας μπορούν να επιλέξουν αυτό που ακριβώς χρειάζονται. Η Public Gift Card που θα τους κάνετε δώρο θα προσθέσει χαμόγελο στη ζωή τους και στη ζωή των αγαπημένων τους ανθρώπων. Χάρη στην e-Gift Card Public είναι βέβαιο πώς θα κάνετε δώρο στους εργαζομένους σας κάτι που επιθυμούν, καθώς μπορούν οι ίδιοι να επιλέξουν ό,τι θέλουν, από βιβλία και βινύλια, μέχρι ηλεκτρικές συσκευές. Οι εργαζόμενοι επιλέγουν οι ίδιοι το δώρο τους, αποκτώντας έτσι κάτι που χωρίς το bonus της Gift Card ίσως να μην αποφάσιζαν να αποκτήσουν. Και η χαρά αυτή μεταφράζεται σε καλύτερη διάθεση, πιο χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον και πιο ομαλή καθημερινότητα.

Οι δωροκάρτα είναι «πράσινη»

Οι δωροκάρτες μας έχουν ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα, όχι για τον εργοδότη και τον εργαζόμενο, αλλά για όλους. Δίνοντας σε κάθε άνθρωπο την επιλογή να αποκτήσει κάτι που πραγματικά θέλει ή χρειάζεται, μειώνετε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του δώρου. Σκεφτείτε την αντίθετη περίπτωση, να χαρίζατε σε όλους τους εργαζομένους ένα προκαθορισμένο δώρο. Αν αυτό ήταν κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσουν τότε δεν αποκλείεται αυτό να καταλήξει στα απορρίμματα. Και κάπως έτσι σπαταλήθηκαν αχρείαστοι πόροι, για να δημιουργηθεί κάτι και να καταλήξει να απορριφθεί χωρίς να χρησιμοποιηθεί ποτέ. Με μία Public Gift Card η πιθανότητα αυτή μειώνεται σημαντικά καθώς η επιλογή γίνεται από τον παραλήπτη του δώρου.

e-Gift Card Public: Η καλύτερη επιβράβευση για τους ανθρώπους σας

Για όλους αυτούς τους λόγους, η δωροκάρτα μας μπορεί να γίνει το καλύτερο δώρο προς τους εργαζομένους της επιχείρησής σας. Εσείς επιβραβεύετε το πολύτιμο έργο τους με ένα δώρο που ξεφεύγει από τα τυπικά και οι άνθρωποί σας μπορούν να επιλέξουν ακριβώς αυτό που θέλουν μέσα από την τεράστια ποικιλία Public.