Χριστούγεννα 2023 με εταιρικά δώρα από το Public Business για κάθε επιχείρηση!

Περίληψη: Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά! Προετοιμάσου για εταιρικά δώρα για συνεργάτες, πελάτες, αλλά και υπαλλήλους, βρίσκοντας τα ιδανικά δώρα – και με το λογότυπό σου – στα Public!

Για μια ακόμη χρονιά, πλησιάζουμε αισίως στα Χριστούγεννα και κάθε επιχείρηση θα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για τα εταιρικά δώρα που θα ετοιμάσει. Μέσω του εξειδικευμένου Public Business, έχουμε φροντίσει να φέρουμε για την επιχείρησή σου μοναδικά προϊόντα, για πολλά από τα οποία μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να τυπωθεί το δικό σου λογότυπο με διάφορες μεθόδους, αναλόγως του είδους και του υλικού του προϊόντος. Για να μην χάνεις χρόνο ψάχνοντας τα δώρα που θα έχει η επιχείρησή σου για συνεργάτες, υπαλλήλους, προσωπικό, ή για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, η ομάδα του Public Business έχει διαλέξει τα καλύτερα.

Ημερολόγια για το γραφείο και το σπίτι

Τόσο ως δώρα για τους συνεργάτες, όσο και απλά promo, το ημερολόγιο για το νέο έτος είναι μια διαχρονική αξία. Διάλεξε ανάμεσα στα εκατοντάδες διαθέσιμα ημερολόγια και βρες το ιδανικό για να μεταφέρει το μήνυμα της επιχείρησής σου. Αν θέλεις κάτι εξειδικευμένο, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα του Public Business και θα σου βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

xmas-corporate-gifts-01

Στυλό Parker, μια διαχρονική αξία

Η αξία του Parker είναι κάτι αναλλοίωτο στον χρόνο. Μπορείς να δεις γραφεία με στυλό Parker τα οποία μετρούν δεκαετίες και παρ' όλα αυτά συνεχίζουν και χρησιμοποιούνται. Τα Parker έχουν φανατικούς οπαδούς και υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα αλλάζουν με τίποτα. Είτε προτιμάς το αειθαλές jotter στο χρώμα που ταιριάζει στο λογότυπο της επιχείρησής σου, είτε θέλεις μια exclusive επίχρυση πένα, στο Public Business μπορείς να βρεις όλα τα μοντέλα της αγαπημένης εταιρείας, για να δώσεις στο δώρο σου έναν αέρα ποιότητας.

Lunchbag: η διαφορετική επιλογή για εταιρικό δώρο

Το να φέρνεις το φαγητό σου στο γραφείο πλέον είναι κάτι το συνηθισμένο. Επομένως ένα lunchbag είναι ένα δώρο που θα δώσει στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σου μια νότα ιδιαιτερότητας. Τα lunchbags που θα βρεις στο Public Business καλύπτουν όλες τις χρωματικές προτιμήσεις, και μάλιστα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου σε διάφορα χρώματα, για να έχουν και τη δυνατότητα επιλογής!

Αξεσουάρ γραφείου από ξύλο για οικολογικά δώρα

Εδώ έχουμε κάτι μοναδικό! Τα αξεσουάρ γραφείου που έχει βρει και εντάξει στον κατάλογο του η ομάδα μας, δεν έχουν ταίρι. Μοναδικά, ιδιαίτερα, βεβαίως και eco-friendly, αλλά και με δυνατότητα να προσθέσεις το δικό σου λογότυπο, τα ξύλινα αξεσουάρ γραφείου από το Public Business θα εντυπωσιάσουν. Για παράδειγμα, ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές θα βρεις ένα μοναδικό ξύλινο φωτιστικό γραφείου με φώτα LED, δυνατότητα αλλαγής από θερμό σε φυσικό ή σε ψυχρό φως, αλλά και ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης φόρτισης για το κινητό σου, και έξτρα θύρες USB για ενσύρματη φόρτιση στη βάση! Ή ένα desk organizer από μασίφ ξύλο με θέσεις για κινητό και για μικροπράγματα του γραφείου, το οποίο θα λατρέψουν όλοι. Διαθέτουμε, όμως, και ξύλινο ασύρματο ηχείο Bluetooth σε σώμα μπαμπού, για άψογο ήχο, φορητότητα, αλλά και φανταστικό στυλ.

xmas-corporate-gifts-02

Τεχνολογικά εταιρικά δώρα

Προφανώς! Θα έλειπαν τα προϊόντα τεχνολογίας από τον κατάλογο του Public Business; Ασύρματα ακουστικά κεφαλής με Bluetooth 5.0, κατασκευή από καουτσούκ και ύφασμα, και τέλεια ποιότητα ήχου. Αλλά και mousepad υφασμάτινο με ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού, για χρηστικότητα στο 100%. Bonus η δυνατότητα προσθήκης του λογότυπου της επιχείρησής σου και στα δύο αυτά προϊόντα!

Χριστουγεννιάτικα είδη

Το διαχρονικό. Στον κατάλογο του Public Business θα βρεις πολλά, πάρα πολλά, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα εποχιακά είδη, για να διαλέξεις αυτό ή αυτά που θα συνοδεύσουν τα δώρα σου. Στολίδια, κεριά, κρεμαστά στολίδια για δέντρο, αλλά και Χριστουγεννιάτικες κάρτες, μέχρι και… cookie cutters, όλα είναι διαθέσιμα για την εταιρική σου Χριστουγεννιάτικη κάλτσα του Άγιου Βασίλη!

Τελικά, η εταιρική σου ταυτότητα έχει μόνο να κερδίσει από εταιρικά δώρα με το λογότυπο της εταιρείας σου. Οι συνεργάτες και οι πελάτες σου θα το εκτιμήσουν δεόντως, οι υπάλληλοί σου θα τα λατρέψουν! Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να βρεις τα καλύτερα ημερολόγια, στυλό, αξεσουάρ γραφείου, αλλά και Χριστουγεννιάτικα δώρα που ταιριάζουν στην εταιρική σου ταυτότητα και στο image που θέλεις να προβάλλεις. Μπορείς να μας τηλεφωνήσεις στο 210 8181 333 ή να μας στείλεις e-mail στο salesbusiness@public.gr και οι ειδικοί του Public Business θα σε καθοδηγήσουν ανάλογα τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σου!