Το νέο PublicBusiness.gr έχει όλες τις λύσεις για την επιχείρησή σας

Περίληψη: Το PublicBusiness.gr αλλάζει όψη και γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο για τους επαγγελματίες κάθε κλάδου. Ανακαλύψτε όλες τις νέες του δυνατότητες εδώ!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποκλειστικά για επαγγελματίες ανανεώθηκε και ενσωματώνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των επιχειρήσεων του σήμερα. Στο νέο PublicBusiness.gr απολαμβάνετε πιο πολλά οφέλη από ποτέ, και η καθημερινότητά σας διευκολύνεται. Έτσι μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ό,τι έχει σημασία για την επιχείρησή σας. 

Τα οφέλη του Public Business για την επιχείρησή σας

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα PublicBusiness.gr υπάρχουν περισσότερες από 15 προϊοντικές κατηγορίες με πάνω από 100.000 προϊόντα για τις επιχειρήσεις. Από αναλώσιμα και γραφική ύλη, μέχρι οικιακές συσκευές και εταιρικά δώρα, το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματίες θα σας λύσει τα χέρια με τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει. Οι λύσεις του Public Business μπορούν να καλύψουν διάφορα industries, από επιχειρήσεις τουρισμού, μέχρι τράπεζες και φαρμακευτικές. Επιλέγοντας το Public Business επωφελείστε επίσης από ταχύτατη παράδοση, ακόμα και την επόμενη μέρα.

Για να κάνουμε ακόμα πιο απλή την καθημερινότητά σας και να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας παρέχει το νέο μας site, στο Public Business έχετε και τον προσωπικό σας σύμβουλο. Άρα θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν άνθρωπο που γνωρίζει την επιχείρησή σας και καταλαβαίνει καλύτερα τις απαιτήσεις σας, οπότε μπορεί και να σας παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες σας

Οι νέες δυνατότητες που θα βρείτε στο Public Business.gr

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε μπαίνοντας στη νέα μας B2B πλατφόρμα είναι το design της. Η ανασχεδιασμένη εικόνα του PublicBusiness.gr κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση και την πλοήγηση σε όλες τις ενότητες του site. Θα δείτε επίσης πως κάποιοι κλάδοι έχουν τις δικές τους ενότητες στην πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα ο κλάδος του HoReCa. Κεντρική θέση παίρνουν και οι καθημερινές προσφορές μας, για να βλέπετε πάντα τις νεότερες ενέργειές μας και να μην χάνετε καμία ευκαιρία.

Ίσως το χρησιμότερο νέο χαρακτηριστικό που θα βρείτε το PublicBusiness.gr από εδώ και πέρα, όμως, είναι οι ακόμα περισσότεροι τρόποι πληρωμής. Τώρα μπορείτε να κάνετε αγορές για την επιχείρησή σας και να εξοφλήσετε ακόμα και με άτοκες δόσεις, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. Σε συνδυασμό με την απαλλαγή ΦΠΑ, αυτό μεγιστοποιεί την ευελιξία σας και επιτρέπει καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Σε αυτό σας βοηθά και ο έλεγχος πιστωτικού ορίου που έχουμε ενσωματώσει στη νέα έκδοση του Public Business. Η οπτικοποίηση των δεδομένων πάντα βοηθάει στον έλεγχο τους, οπότε στην ανανεωμένη πλατφόρμα μας θα βρείτε και ένα εξελιγμένο dashboard που σας επιτρέπει να δείτε με μία ματιά το ιστορικό των πληρωμών και των παραγγελιών σας.

Το νέο PublicBusiness.gr σχεδιάστηκε εξ αρχής με γνώμονα την αναβάθμιση της επαγγελματικής σας καθημερινότητας, έτσι σκεφτήκαμε έναν έξυπνο τρόπο για να σας εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο. Για επαναλαμβανόμενες αγορές, στο PublicBusiness.gr μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε λίστες, έτσι ώστε να στέλνετε άμεσα την ίδια παραγγελία όταν χρειαστεί να προμηθευτείτε αναλώσιμα προϊόντα που αποκτάτε σε τακτική βάση. Μάλιστα η παραγγελία δεν χρειάζεται να προέρχεται πάντα από το ίδιο άτομο. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρήστες στο εταιρικό σας προφίλ στο Public Business έτσι ώστε πολλά άτομα να μπορούν να κάνουν αγορές για την επιχείρηση. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι και αρκετά τμήματα, οπότε κάθε τμήμα έχει διαφορετικές ανάγκες.

Πώς θα γίνετε κι εσείς μέλος του PublicBusiness.gr

Για να αποκτήσετε κι εσείς πρόσβαση στα μοναδικά προνόμια που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας το ανανεωμένο Public Business δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχικά μπείτε στο Publicbusiness.gr και κάντε κλικ στο εικονίδιο λογαριασμού επάνω δεξιά. Στο νέο πάνελ που θα ανοίξει, πατήστε το πλήκτρο «Δημιουργία λογαριασμού». Αυτό θα σας ανοίξει μία νέα φόρμα με τα διάφορα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε, όπως Ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ. Αφού ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα η εγγραφή σας στο Public Business είναι γεγονός! Τώρα μπορείτε να κάνετε login και να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας δίνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για επαγγελματίες. 

Σας περιμένουμε στο ανανεωμένο Public Business

Ήδη 300.000 ικανοποιημένοι επιχειρηματίες έχουν επιλέξει το PublicBusiness.gr για να καλύψουν τις ανάγκες τις επιχείρησής τους. Για να αναβαθμίσετε κι εσείς εύκολα τη δική σας επιχείρηση, δεν έχετε παρά να γίνετε μέλος του νέου μας e-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες. Το ανανεωμένο PublicBusiness.gr σας περιμένει να το ανακαλύψετε.