CES 2019: Το νέο Dell XPS 13 κλέβει την παράσταση

Περίληψη: Τα laptops που παρουσιάστηκαν στη CES 2019 δεν ήταν και λίγα, μόνο που μέσα σε...

Τα laptops που παρουσιάστηκαν στη CES 2019 δεν ήταν και λίγα, μόνο που μέσα σε όλες τις προτάσεις των εταιρειών στο Λας Βέγκας, υπήρχε και μία που ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ’ στο γάλα! Ο λόγος για το ολοκαίνουριο XPS 13, το μικρότερο laptop που έχει δημιουργήσει στην κατηγορία των 13 ιντσών η Dell!

Η άκρως εντυπωσιακή οθόνη του, Full HD ή 4K ανάλυσης και με προαιρετική λειτουργία αφής, καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της επιφάνειας του laptop (80,7%) αφήνοντας χώρο για ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στο οποίο μάλιστα συναντάμε και μια κάμερα των 2,25 mm –τη μικρότερη που διαθέτει σύστημα της Dell.

Με προφίλ που δεν ξεπερνά τα 199 mm και βάρος που ξεκινά από τα 1,23 kg μόλις, το ολοκαίνουριο XPS είναι ιδανικό για όσους αποζητούν ισχύ on the go. Συνδυάζοντας τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά (επεξεργαστής 8ης γενιάς Core i3, i5 ή i7, δίσκος SSD και έως 16 GB RAM) με μια μπαταρία ικανή να προσφέρει αυτονομία μέχρι και 21 ώρες, το XPS 13 αντέχει και στα δύσκολα!

Για την κατασκευή του η Dell έχει χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας υλικά, καθώς επίσης και το θερμομονωτικό σύστημα της GORE, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή ροή του αέρα και οι όσο το δυνατόν χαμηλότερες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του. Το XPS 13 έρχεται με τα Windows 10, προσφέροντας έτσι μια ακόμα φιλικότερη εμπειρία χρήσης με σύνδεση στη στιγμή χάρη στο Windows Hello και φωνητικές εντολές χάρη στην Cortana.

Η διάθεσή του ξεκινά από τον Μάρτιο και η τιμή των φθηνότερων εκδόσεών του εντοπίζεται στα $899.

Δείτε συγκεντρωμένα εδώ όλα τα άρθρα-ανταποκρίσεις του Public Blog από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας!