Περίληψη: Aυτοί που κάνουν πράγματα βαρετά και συνηθισμένα, περνούν τα Χριστούγεννα τρώγοντας κουραμπιέδες. Οι πιο ψαγμένοι,...
22 Δεκεμβρίου , 2016 • 1 MIN READ

22 Δεκεμβρίου , 2016 • 1 MIN READ
Περίληψη: Aυτοί που κάνουν πράγματα βαρετά και συνηθισμένα, περνούν τα Χριστούγεννα τρώγοντας κουραμπιέδες. Οι πιο ψαγμένοι,...


Πολλά τα panetonne που βγήκαν από τους ζεστούς φούρνους της Ιταλίας έκτοτε. Το καλύτερο όμως παραμένει εδώ και πολλά χρόνια το Scarpato! Συνταγή μιας φίρμας που ξεκίνησε στα 1888, είναι εμπλουτισμένο με χρυσές σταφίδες και γενναίες μερίδες από γκλασαρισμένα κάστανα, που του δίνουν ξεχωριστή γεύση. Αν και μεγάλο στο μάτι, είναι αρκετά ελαφρύ στο βάρος και φυσικά διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο ψωμί έχεις φάει.Το panetonne Scarpato σερβίρεται με καφέ, τσάι ή σαν επιδόρπιο μαζί με γλυκό κρασί – και ειδικά στα Public, θα το βρεις με έκπτωση 20% μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα Public, σε υπέροχες, διαφορετικές μεταξύ τους συσκευασίες. Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν το έχεις δοκιμάσει, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα!