Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: χαρίζουμε 3+3 επιτραπέζια AS!

Περίληψη: Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου; Τσεκ! Στολίδια στους τοίχους και στα κάδρα; Τσεκ! Λαμπάκια στο μπαλκόνι και...

Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου; Τσεκ! Στολίδια στους τοίχους και στα κάδρα; Τσεκ! Λαμπάκια στο μπαλκόνι και στα κουρτινόξυλα; Τσεκ! Μελομακάρονα και κουραμπιέδες; Τσεκ! Επιλογή δώρων... εχμ... μισο-τσεκ...; Μα... ακόμα να διαλέξεις δώρα; Δέκα μέρες έμειναν! Καλά, για να μη σε πιάσει υστερία, κανονίσαμε εδώ στα Public και για 'σένα. Πήραμε τηλέφωνο την AS και τους καταφέραμε να μας στείλουν 6 καταπληκτικά επιτραπέζια, για να τα βάλουμε σε κλήρωση!

Λάκης Κοκκαλάκης

Γνώρισε τον φοβητσιάρη Λάκη Κοκκαλάκη και βοήθησέ τον να πιάσει και να εξοντώσει πρώτος τα τρομερά φαντάσματα και τις φοβερές νυχτερίδες φορώντας τα ειδικά 3D γυαλιά σου. Το παιχνίδι αυτό βοηθά στην ανάπτυξη της οπτικής και χωρικής ευφυίας των παιδιών, ακονίζοντας την παρατηρητικότητά τους και την αντίληψη του χώρου.

Κυνήγι Θησαυρού

Απίθανο κυνήγι θησαυρού στο οποίο η μια ομάδα κρύβει τον θησαυρό όσο πιο καλά μπορεί και η άλλη προσπαθεί να τον εντοπίσει! Χρησιμοποίησε τον ανιχνευτή, εκμεταλλεύσου τις ενδείξεις του και βρες πρώτος τον θησαυρό πρωτού τελειώσει ο χρόνος! Το παιχνίδι αυτό θα αναπτύξει τη διαπροσωπική ευφυία των παιδιών, μαθαίνοντάς τα να συνεργάζονται και να λειτουργούν σε ομάδες, ενώ θα ακονίσει και τη χωρική και οπτική τους ευφυία, μέσω του προσανατολισμού και της αντίληψης του χώρου. Θες κι εσύ ένα από τα έξι (τρία από το καθένα) επιτραπέζια; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και την επόμενη Παρασκευή, μπορεί να δεις και το δικό σου όνομα να φιγουράρει στη λίστα των νικητών! Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δες τους νικητές εδώ!