Back to Uni με τα καλύτερα deals σε laptop για κάθε φοιτητή!

Περίληψη: Η φοιτητική ζωή περνάει μέσα από το laptop και εμείς σου έχουμε έτοιμη τη λίστα με τα καλύτερα deals για κάθε budget πριν την επιστροφή στο αμφιθέατρο!

Μπορεί για τους μαθητές ο Σεπτέμβριος να είναι ίσως ο χειρότερος μήνας του χρόνου, για τους πρωτοετείς φοιτητές όμως σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, σειρά έχει το φοιτητικό σπίτι. Έπιπλα, λευκές συσκευές, οικιακές μικροσυσκευές αλλά και ο απαραίτητος tech εξοπλισμός. Εδώ πρωταγωνιστής είναι το laptop. Ώρα να δούμε λοιπόν τα καλύτερα deals που μπορείς να κάνεις πριν ξεκινήσεις και επίσημα τις σπουδές σου ή έστω αν έφτασε πλέον ο καιρός να κάνεις μια αναβάθμιση.

Laptop deal #1: HP 15-FD0015NV

Πρώτη μας πρόταση, ένα all-around laptop, το οποίο, όπως θα διαπιστώσεις και από τα specs του, προσφέρει κορυφαίο value-for-money. Το HP 15-FD0015NV έρχεται με εξαπύρηνο επεξεργαστή Core i3 13ης γενιάς χρονισμένο στα 3.3 GHz, anti-glare Full HD οθόνη 15.6”, 8GB RAM και σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel είναι υπερ-αρκετή για και να απολαμβάνεις ταινίες και σειρές σε πολύ καλή ανάλυση. Κοινώς, έχει όσα όλα τα essentials που χρειάζεται ένας φοιτητής σήμερα για τις καθημερινές του εργασίες, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του. Ένα ακόμα plus είναι το μικρό του βάρος, που κάνει πανεύκολη τη μεταφορά τoυ από και προς τη σχολή. Φυσικά και η τιμή του!

back-to-uni-laptops-ft

Laptop deal #2: MSI Modern 15 B12MO

To MSI Modern 15 B12MO είναι ακόμα ένα laptop ιδανικό για φοιτητές. Συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις, προσιτό κόστος και μπαταρία χαμηλής κατανάλωσης. Την εντυπωσιακή για την τιμή του Full HD IPS οθόνη των 15.6” πλαισιώνει ο δεκαπύρηνος επεξεργαστής i5-1235U που φτάνει έως και τα 4.4 GHz στη λειτουργία Max Turbo. Τα 16GB της RAM υπόσχονται απρόσκοπτη χρήση χωρίς «κολλήματα», για να ευχαριστηθείς άνετο multitasking, ενώ ο SSD σκληρός χωρητικότητας 512GB φέρνει μαζί του υψηλές ταχύτητες απόκρισης για το λειτουργικό σύστημα, τα «βαριά» προγράμματα και το φοιτητικό σου αρχείο.

Laptop deal #3: Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ2283W

Στη mid-range γκάμα επιλογών βρίσουμε το Vivobook 15 X1502ZA-EJ2283W. To laptop της Asus, προτείνεται στους φοιτητές και τους χρήστες που αναζητούν ισχυρή απόδοση σε μια κομψή συσκευή - το βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,7 κιλά. Με αντιθαμβωτική οθόνη 15.6'' FHD, επεξεργαστή Core i7-12700H χρονισμένο στα 3.5 GHz, 16GB RAM, και 512GB SSD σκληρό δίσκο, απολαμβάνεις την ιδανική ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και αποθηκευτικού χώρου. Από «βαριά» προγράμματα και εργασίες, μέχρι απαιτητικό multitasking και light gaming, το laptop της Asus έχει όλα τα εφόδια για να σε συντροφεύσει στα φοιτητικά, και όχι μόνο, χρόνια σου.

back-to-uni-laptops-02

Laptop deal #4: Lenovo IdeaPad 5 2-in-1

Δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε καινούριο laptop και νέο tablet; «Why not both» που λέει και το γνωστό meme. Το Lenovo IdeaPad 5 14IRU9 είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. 2 σε 1! Ένα εργονομικό notebook που «μεταμορφώνεται» σε tablet με δυο κινήσεις. Η κομψή 14άρα IPS οθόνη του μικρού hybrid laptop της Lenovo είναι αρκετή για να τραβήξει τα βλέμματα. Σημείωσε όμως ότι δεν υστερεί σε τίποτα και από άποψη επιδόσεων. Εξοπλισμένο με έναν high-end επεξεργαστή Intel Core 5 120U στα 3.8 GHz, RAM 8GB, αρχιτεκτονικής DDR 5 και 512 GB SSD αποθήκευσης, το IdeaPad 5 προσφέρει αποτελεσματική απόδοση για καθημερινές εργασίες αλλά και διασκέδαση.

Laptop deal #5: Asus TUF Gaming A15 FA507NU

Gaming και φοιτητική ζωή πάνε πακέτο. Πόσες και πόσες εξεταστικές έχουν «καεί» σε ολονυχτίες FIFA και 2K με όλη τη φοιτητοπαρέα. Για να μη μιλήσουμε για τους προπονητές του… καναπέ και το Football Manager. Δεν το λέμε εμείς, κάποιοι φίλοι μας από το χωριό. Σε κάθε περίπτωση, η λίστα μας θα ήταν ελλιπής χωρίς ένα laptop, σχεδιασμένο ειδικά για σοβαρό gaming. Ενσωματώνοντας προηγμένο επεξεργαστή AMD Ryzen 7-7735HS και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4050 6GB, το Asus TUF Gaming A15 θα σου προσφέρει την απόδοση που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις κάθε εργασία και να απολαύσεις όπως πρέπει τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

back-to-uni-laptops-04

Laptop deal #6: Apple MacBook Air με M2

Πανίσχυρα, εντυπωσιακά, στιλάτα και πολλά ακόμα επίθετα μπορούν να περιγράψουν τα MacBook. Τα laptops της Apple είναι, θα λέγαμε, ο ορισμός του premium φορητού υπολογιστή. Τα επανασχεδιασμένα MacBook Air με M2 chip ξεχωρίζουν για τις συναρπαστικές τους  επιδόσεις και τη μεγάλη τους ενεργειακή αποδοτικότητα. Οθόνη Liquid Retina 13.6” φωτεινότητας 500 nits, 8GB RAM, SSD σκληρός 256GB, ηχοσύστημα τεσσάρων ηχείων, και κάμερα FaceTime HD 1080p συνοδεύουν τον M2, τη δεύτερη έκδοση του πρωτοποριακού SoC της Apple που έχει μεταμορφώσει όλη τη σειρά των Mac.

Η φοιτητική ζωή ξεκινά με Public!

Νέα χρονιά, νέα θέλω ... ίδιος προορισμός! Εκτός από Back to Uni laptops τελευταίας γενιάς, στα Public σε περιμένουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλο τον tech – και όχι μόνο – εξοπλισμό που θα απογειώσει το φοιτητικό σου σπίτι. Αξεσουάρ laptop, monitors, εκτυπωτές, περιφερειακά και λοιπά gadgets έρχονται σε άπαιχτες τιμές και όλα άτοκα. Γιατί στα Public κάθε αρχή είναι και εύκολη!