Hands on με τα νέα MacBook Pro από τον Τίμο Κουρεμένο

Περίληψη: Τι εντυπώσεις άφησαν τα νέα MacBook Pro στον Τίμο Κουρεμένο; Οι απαντήσεις στο hands on βίντεο από την επίσκεψή του στο Public Golden Hall.

Μετά την εμπειρία του με τα νέα iPhone 13 και Apple Watch 7, η επίσκεψη του Τίμου Κουρεμένου στο Public του Golden Hall συνεχίστηκε με MacBooks. Για την ακρίβεια, τα νέα MacBook Pro με M1 Pro και M1 Max επεξεργαστές. Στο τραπέζι της Apple υπάρχουν διάφορες εκδόσεις που μπορείς να δοκιμάσεις, για να δεις ποια καλύπτει τις ανάγκες σου. Πριν επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα Public για να δεις τα νέα MacBook Pro από κοντά, παρακολούθησε την hands on εμπειρία που είχε ο Τίμος Κουρεμένος με τα νέα «μηχανάκια» της Apple.

Ο Τίμος Κουρεμένος βρήκε τόσο το MacBook Pro 14 όσο και το MacBook Pro 16 στο τραπέζι της Apple. Μεταξύ των δύο επέλεξε να δοκιμάσει το μεγαλύτερο μοντέλο. Συγκεκριμένα, το μοντέλο που διάλεξε είναι αυτό με τον M1 Pro με 8πύρηνο επεξεργαστή και 16πύρηνη κάρτα γραφικών. Στο δικό σου MacBook μπορείς να επιλέξεις μέχρι 10πύρηνο επεξεργαστή, GPU με έως και 32 πυρήνες, και RAM που φτάνει τα 64GB αν το μηχάνημά σου εξοπλίζεται με τον M1 Max, ή 32GB αν εξοπλίζεται με τον M1 Pro.

Video Duration
4:56

Ας αφήσουμε τα specs στην άκρη, να δούμε τώρα στην πράξη πώς τα πάει το laptop της Apple. Η επαναφορά πολλών χρήσιμων θυρών ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησε ο Τίμος Κουρεμένος παίρνοντας στα χέρια του το MacBook Pro 16. Στο νέο laptop υπάρχει θύρα HDMI 2.0, 3 θύρες Thunderbolt 4, θύρα SD, ενώ την επιστροφή του έκανε και το MagSafe. Μία ακόμα αλλαγή που πρόσεξε κατά το hands on ο Τίμος Κουρεμένος είναι το χρώμα του πληκτρολογίου, το οποίο είναι πλήρως μαύρο.

Μετά άρχισαν οι δοκιμές! Πρώτο λόγο είχαν τα ηχεία, το οποία εντυπωσίασαν με τον ήχο τους. Το σύστημα 6 ηχείων κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται! Εξίσου εντυπωσιακή, αν όχι ακόμα περισσότερο, είναι και η Liquid Retina XDR οθόνη, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλό δυναμικό εύρος και αυξημένη αντίθεση. Τέλος, ο Τίμος Κουρεμένος δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και το σύστημα 3 μικροφώνων του laptop. Δες το hands on βίντεό του για να ακούσεις το αποτέλεσμα.

Αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ τα νέα MacBook Pro, ή οποιοδήποτε άλλο από τα τελευταία προϊόντα της Apple, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα Public.