HP Deskjet Plus 4120e και HP+ / Βάλε την έξυπνη εκτύπωση στη ζωή σου!

Περίληψη: Κάνε την εκτύπωση πιο έξυπνη διαδικασία, με το νέο πολυμηχάνημα HP Deskjet 4120e και την πρωτοποριακή υπηρεσία HP+.

Τα πλεονεκτήματα του HP Instant Ink είναι πάρα πολλά, είτε είσαι οικιακός χρήστης είτε επαγγελματικός. Οι προηγμένες υπηρεσίες εκτύπωσης της HP δεν σταματούν εκεί όμως. Μέσω της υπηρεσίας HP+ απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα. Πάμε να γνωρίσουμε την υπηρεσία και να δούμε μαζί και τον ιδανικό εκτυπωτή για να την εκμεταλλευτείς.

HP+ - Πλεονεκτήματα


Δύο από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σου HP+ είναι ο ένας παραπάνω χρόνος εγγύησης στο μηχάνημά σου (2 έτη αντί για ένα) και οι έξι μήνες δωρεάν συνδρομή στο πρόγραμμα HP Instant Ink. Με την μεγαλύτερη εγγύηση ο εκτυπωτής σου είναι προστατευμένος για περισσότερο, ενώ για το πρώτο εξάμηνο εκτυπώνεις χωρίς κόστος μελανιών. Κάνοντας της εγγραφή σου στο HP+ κερδίζεις επίσης μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω cloud στον διασυνδεδεμένο εκτυπωτή σου και μία αναβαθμισμένη εμπειρία στην εφαρμογή HP smart για το κινητό σου.

Συνδύασε το HP+ με το πολυμηχάνημα HP Deskjet Plus 4120e 


Για να απολαύσεις όλα αυτά τα οφέλη χρειάζεσαι και τον κατάλληλο εκτυπωτή για το οικιακό σου γραφείο. Αυτό είναι το πολυμηχάνημα HP Deskjet Plus 4120e που εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και είναι έτοιμος για χρήση με το HP+. Με το Deskjet Plus 4120e αποκτάς ένα μηχάνημα που σου προσφέρει εκτύπωση σε υψηλή ανάλυση (1200×1200 dpi), σάρωση πολλών σελίδων μαζί, φωτοτυπίες, σύνδεση Wi-Fi, ακόμα και Fax άμα το χρειαστείς.

Τα μελάνια που παίρνει είναι δύο, ένα έγχρωμο και ένα μαύρο. Με το πρόγραμμα HP+ όμως δεν θα σε απασχολήσει ποτέ η προμήθειά τους. Όταν η στάθμη τους φτάσει σε χαμηλά επίπεδα, θα έρθουν αυτόματα στην πόρτα του νέα αυθεντικά μελάνια HP για να χρησιμοποιήσεις, χάρη στο πρόγραμμα HP Instant Ink που προσφέρεται μέσω του HP+. Διάλεξε τον μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων που σε εξυπηρετεί και από εδώ και πέρα δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ψάχνεις για μελάνια. Επιπλέον, έχεις και οικονομικό όφελος, καθώς με το συνδρομητικό πρόγραμμα HP Instant Ink το κόστος εκτυπώσεων είναι χαμηλότερο. Και μην ξεχνάς πως έχεις και τους έξι πρώτους μήνες δωρεάν μέσω του HP+.

Το HP Deskjet Plus 4120e είναι πλήρως συμβατό με το πρόγραμμα HP+ και μόλις κυκλοφόρησε. Απόκτησέ το στο Public.gr ή στα καταστήματα Public και συνδύασέ το με την υπηρεσία HP+ για να εκτυπώνεις έξυπνα και οικονομικά από εδώ και πέρα.