MSI Stealth GS66: Αναλύσαμε τα specs του νέου gaming laptop

Περίληψη: Ο Τίμος Κουρεμένος μας συστήνει το απόλυτο gaming laptop της MSI, το Stealth GS66 και παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Βρισκόμαστε στο Public του Golden Hall, παρέα με τον Τίμο Κουρεμένο, για να δούμε από κοντά και να αναλύσουμε τα specs του απόλυτου gaming laptop που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το MSI Stealth GS66.  

Γιατί το απόλυτο gaming laptop θα ρωτήσει κάποιος; Μα φυσικά επειδή με επεξεργαστή Intel Core 12th Gen, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3080Ti και σκληρό δίσκο 2TB SSD, έχει έρθει για να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνουμε μέχρι τώρα το gaming.  

Πάμε όμως να δούμε και από πρώτο χέρι τι έχει να μας πει ο Τίμος. 

Video Duration
3:34

 

Επεξεργαστής  

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τον επεξεργαστή. Πρόκειται για τον 14πύρηνο 12ης γενιάς Intel® Core™ i7-12700H που είναι σχεδιασμένος για να τρέχει πολλαπλές επεξεργασίες ταυτόχρονα, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μας. Αυτό το θηρίο επιδόσεων είναι χρονισμένο στα 4.7GHz σε Max Turbo και αποτελεί must-have επεξεργαστή για Gaming

 

Μνήμη RAM 

Συνεχίζοντας, ο Τίμος περνάει αμέσως στην μνήμη RAM του MSI Stealth GS66 που με 32GB DDR5-4800Μhz υπόσχεται, φυσικά, κορυφαίες επιδόσεις και γρήγορο multi-tasking. Με τον ταχύτατο χρόνο απόκρισης που προσφέρει έχουμε τη δυνατότητα να ανοίγουμε παράλληλα πολλές εφαρμογές χωρίς «κολλάει» τίποτα! Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι το laptop διαθέτει 2 έξτρα slots για επιπλέον αναβάθμιση μνήμης έως και 64GB! 

 

Αποθηκευτικός Χώρος  

Όσον αφορά, τώρα, τον αποθηκευτικό χώρο, ο Τίμος εντυπωσιάζεται από τον μεγάλο σκληρό δίσκο του Stealth GS66 στα 2TB SSD, που σε συνδυασμό με τον πανίσχυρο επεξεργαστή και την μνήμη RAM, ο φορητός αυτός υπολογιστής μας προσφέρει όχι μόνο απίστευτες ταχύτητες και επιδόσεις, αλλά και την δυνατότητα αποθήκευσης τεράστιου όγκου παιχνιδιών, προγραμμάτων και δεδομένων. 

Οθόνη 

Επιπλέον, ο Τίμος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κομμάτι του display. To MSI Stealth GS66, λοιπόν, διαθέτει οθόνη στις 15.6" Ultra HD που καθιστούν το laptop ιδανικό για να απολαμβάνουμε ταινίες και παιχνίδια σε κορυφαία ποιότητα, δουλεύοντας παράλληλα για ώρες χωρίς διακοπές. Εδώ έχουμε άλλη μία πρωτοπορία της MSI με το Matrix Display, αφού μαζί με την κύρια, υποστηρίζει και δύο επιπλέον εξωτερικές οθόνες με έξοδο 4Κ και ανάλυση έως 3840x2160

Ταυτόχρονα, ο Τίμος δίνει μεγάλη σημασία, όπως είναι αναμενόμενο όταν μιλάμε για ένα gaming laptop, στον εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης του υπολογιστή που φτάνει έως και 240Hz και μας βοηθάει να βιώσουμε ένα πολύ ρευστό gameplay εκτοξεύοντας τη συνολική εμπειρία του gaming στα ύψη. 

Κάτι, ακόμα, που δεν παραλείπει να τονίσει o Τίμος είναι και το νέο Smart Auto, το οποίο ανιχνεύει αυτόματα την τρέχουσα κατάσταση που βρισκόμαστε και προσαρμόζει το σύστημα σε διαφορετικές λειτουργίες, επιτυγχάνοντας την καλύτερη εμπειρία για το laptop μας. 

 

Κάρτα Γραφικών  

Και αφού μας μίλησε για την οθόνη, δεν θα γινόταν να μην εστιάσει στην συνέχεια ο Τίμος στα γραφικά της συσκευής. Το Stealth GS66 είναι εξοπλισμένο με την πανίσχυρη GeForce RTX 3080Ti της Nvidia. Μια κάρτα γραφικών με αυτόνομη VRAM στα 16GB GDDR6 και Dynamic Boost, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία RTX που επιτρέπει Realtime Ray Tracing, φέρνει ένα από τα μεγαλύτερα άλματα γενιάς στην ιστορία της GPU. 

Σύστημα Ψύξης  

Αυτό, βέβαια, που φαίνεται να τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή του Τίμου, είναι η τεχνολογία Cooler Boost Trinity+ που χαρίζουν στο MSI Stealth GS66 ένα αξεπέραστο σύστημα ψύξης με 7 hit pipes και τις λεπτότερες λεπίδες ανεμιστήρα στον κόσμο. Έτσι, το laptop παραμένει πάντα στην κατάλληλη θερμοκρασία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και η ροή αέρα για να μην αγχωνόμαστε για υπερθέρμανση της συσκευή ό,τι παιχνίδι κι αν παίζουμε.  

 

Μπαταρία 

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έχει αυτό το “τερατίνι” όπως το χαρακτηρίζει και ο Τίμος και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, είναι η απίστευτη χωρητικότητα μπαταρίας του στις 99,9 Whr. Με αυτονομία μέχρι και 10 ώρες το Stealth GS66 καθίσταται το gaming laptop με τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας στον κόσμο. 

 

Θύρες 

Στη συνέχεια, ο Τίμος περνάει στις θύρες του laptop, το οποίο συνολικά υποστηρίζει 3 υποδοχές USB Type-C με μία εκ των οποίων να είναι τύπου Thunderbold 4, 2 USB Type-A, υποδοχή ήχου, ethernet και HDMI και ένα καλώδιο τροφοδοσίας, φυσικά. Έτσι, μπορούμε να έχουμε μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, φόρτιση PD και σύνδεση σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. 

Πληκτρολόγιο  

Τέλος, εστιάζει στο RGB πληκτρολόγιο του MSI Stealth GS66 με per key backlight και την υπογραφή της Steelseries, που όχι μόνο μπορούμε να το προσαρμόζουμε ανάλογα με το παιχνίδι που παίζουμε κάθε φορά, αλλά, όπως μας λέει και ο Τίμος, θα κάνει όλους τους φίλους μας να ζηλεύουν.  

Τι περιμένεις, λοιπόν; Μπες τώρα στο Public.gr για να το παραγγείλεις και να ανακαλύψεις περισσότερα φανταστικά gaming προϊόντα από την MSI. Και, φυσικά, stay tuned γιατί σύντομα έρχονται περισσότερα!