Στις 22 Σεπτεμβρίου το επόμενο Surface event της Microsoft

Περίληψη: Σε λίγες ημέρες η Microsoft θα παρουσιάσει επίσημα τις νεότερες συσκευές της. Τι περιμένουμε να δούμε στο Surface event στις 22 Σεπτεμβρίου;

Την ημερομηνία του επόμενου event της ανακοίνωσε η Microsoft. Αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 (ώρα Ελλάδος). Η εκδήλωση θα γίνει εξ ολοκλήρου online και σε αυτή περιμένουμε πως θα παρουσιαστούν οι νέες hardware προτάσεις της εταιρίας.

Παρότι η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πληροφορία για το τι μας περιμένει στις 22 Σεπτέμβρη, η πρόσκληση κάνει ξεκάθαρο το γεγονός πως πρωταγωνιστής του event θα είναι η σειρά Surface. Στο γραφικό που συνοδεύει την σελίδα της εκδήλωσης βλέπουμε το προφίλ ενός tablet με stand και αποσπώμενο πληκτρολόγιο, στο στυλ του Surface Pro 7. Ο υπολογιστής-tablet που εμφανίζεται στην εικόνα είναι αρκετά λεπτός, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως το επόμενο Surface Pro θα έχει μικρότερο πάχος από την τωρινή γενιά.

Πέρα από το ανανεωμένο Surface Pro, δεν αποκλείεται να δούμε και νέο smartphone από τη Microsoft. Το Surface Duo δεν εντυπωσίασε με τις πωλήσεις του, αλλά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον concept το οποίο ίσως εξελιχθεί περεταίρω. Μαζί με υπολογιστές και smartphone, η Microsoft συνηθίζει να παρουσιάζει και αξεσουάρ στα event της, άρα δεν είναι απίθανο να δούμε και νέα Surface περιφερειακά στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι υπολογιστές που θα γνωρίσουμε στο event θα τρέχουν Windows 11, το νέο λειτουργικό της Microsoft το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, το οποίο όμως θα έρθει χωρίς ένα σημαντικό feature όταν γίνει διαθέσιμο. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μάθεις όλες τις ανακοινώσεις από το Microsoft event στις 22 Σεπτεμβρίου.