Ποιο θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσεις; Κάνε το τεστ!

Περίληψη: Αναρωτιέσαι κι εσύ ποιο βιβλίο να ξεκινήσεις; Οι επιλογές είναι «άπειρες» οπότε η επιλογή δυσκολεύει. Ας διευκολύνουμε την κατάσταση λοιπόν με ένα fun quiz!

Κάθε χρόνο, κάθε μήνα, ακόμα και κάθε μέρα κυκλοφορούν νέα ενδιαφέροντα βιβλία! Για πολλούς λόγους όμως, ίσως δυσκολεύεσαι να επιλέξεις το επόμενο βιβλίο για να διαβάσεις. Η τεράστια ποσότητα επιλογών δημιουργεί συχνά μία «παράλυση» που σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Ή μπορεί απλά να βρίσκεσαι σε ένα reading slump αυτή την περίοδο και να μην έχεις όρεξη να αναζητήσεις βιβλία. Ίσως αυτή τη χρονιά να έχεις βάλει στόχο να διαβάσεις βιβλία από νέα είδη, για να αλλάξεις λίγο «παραστάσεις». Ό,τι από αυτά και να ισχύει, αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερο φέτος αλλά δεν ξέρεις που να ξεκινήσεις, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ξεκίνα εξερευνώντας το reading challenge μας, όπου συγκεντρώσαμε αναγνωστικές επιλογές με βάση αγαπημένα βιβλία. Αν, για παράδειγμα, έχεις διαβάσει -και λατρέψει- το «Και δεν έμεινε κανείς» της Agatha Christie βρήκαμε και σου προτείνουμε έργα που κινούνται στο ίδιο «μήκος κύματος», οπότε είναι πολύ πιθανό να σου αρέσουν κι αυτά! Μερικά από αυτά τα έχουμε παρουσιάσει και αναλυτικότερα, σε περίπτωση που θες να τα γνωρίσεις καλύτερα πριν τα αποκτήσεις. Αν ακόμα και αυτή η προοπτική σε κουράζει όμως, έχουμε ακόμα μία εναλλακτική. Ετοιμάσαμε ένα fun κουίζ στο οποίο πρέπει να απαντήσεις σε 12 απλές ερωτήσεις. Ανάλογα με τις απαντήσεις σου σού έχουμε και μία λογοτεχνική πρόταση! Η επιλογή του επόμενου βιβλίου που θα διαβάσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Πάτα «Start» και ξεκίνα το κουίζ!

«Τι να διαβάσω μετά;» - The Quiz