Συλλεκτικές φιγούρες «Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες» — Κέρδισέ τις όλες!

Περίληψη: Οι αγαπημένοι Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες έφτασαν στο Public σε συλλεκτικές φιγούρες! Μπες στην κλήρωση και κέρδισέ τις!

Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες συμπληρώνουν φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία των πρώτων βιβλίων τους. Η αρχή έγινε το 1971 με τον Κύριο Γαργαλίτσα, τον Κύριο Χαρούμενο και τέσσερις ακόμα χαρακτήρες. Έκτοτε έχουν κάνει την εμφάνισή τους 85 χαρακτήρες συνολικά. Εκτός από τα βιβλία, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έχουν πρωταγωνιστήσει σε εντυπωσιακές παραγωγές τηλεοπτικών σειρών και κινουμένων σχεδίων μέσα στα χρόνια!

Με βιβλία και επεισόδια Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες έχουν μεγαλώσει (και μεγαλώνουν ακόμα) πολλά παιδιά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να γιορτάσεις την 50ετή επέτειο τον αξιαγάπητων χαρακτήρων παρέα με 10 από τις συλλεκτικές φιγούρες τους; Στο public.gr μπορείς να βρεις τώρα μια πλήρη συλλογή από 10 συλλεκτικές φιγούρες Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες.

Οι 10 φιγούρες που μόλις κυκλοφόρησαν είναι: ο Κύριος Γαργαλίτσας, ο Κύριος Δυνατός, ο Κύριος Σκουντούφλης, η Κυρία Αγκαλίτσα, ο Κύριος Χαρούμενος, η Κυρία Φλύαρη, η Κυρία Πριγκίπισσα, η Κυρία Γελαστούλα, η Κυρία Χαχανούλα και ο Κύριος Καταπληκτικός. Απόκτησε τις αγαπημένες σου -ή και όλες- και φτιάξε τη δική σου συλλογή από φιγούρες Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες. Αν έχεις ήδη και πολλά από τα βιβλία, η συλλογή σου θα είναι ακόμα πιο πλήρης. Οι φιγούρες Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες είναι και ένα τέλειο δώρο για παιδιά που έχουν διαβάσει τα βιβλία και λατρεύουν τους πρωτότυπους πολύχρωμους χαρακτήρες.

Φιγούρες Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες — Διαγωνισμός


Οι φιγούρες της συλλογής Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες μπορούν να γίνουν δικές σου και εντελώς δωρεάν! Το Public χαρίζει είκοσι (20) φιγούρες Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες σε δύο (2) τυχερούς αναγνώστες. Οι δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ και με τις δέκα διαθέσιμες φιγούρες. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση στις 25 Φεβρουαρίου και θα ειδοποιηθούν με email.

Καλή επιτυχία!