Διπλή διάκριση για τον Όμιλο Olympia στα HR Excellence Awards 2014

Περίληψη: Χάλκινη Διάκριση για το Δίκτυο Καταστημάτων Public  και για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  SUNLIGHT

Χάλκινη Διάκριση για το Δίκτυο Καταστημάτων Public  και για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  SUNLIGHT

Με διπλή βράβευση διακρίθηκε ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού,  στα HR Excellence awards 2014, καθώς οι εταιρείες Public και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT απέσπασαν δύο τιμητικά χάλκινα βραβεία στην κατηγορία Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Αναλυτικότερα το βραβείο για λογαριασμό της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, HR Director της εταιρίας, ενώ την Public εκπροσώπησε η Χριστίνα Μινώτου Recruitment & Development Supervisor.

Ο Κώστας ΚαραφωτάκηςΓενικός Διευθυντής του Ομίλου Olympia δήλωσε σχετικά: «Οι βραβεύσεις αφορούν κατά βάση την επένδυση στην ανάπτυξη των εταιριών μας με την παράλληλη αύξηση της απασχόλησης στο σύνολο των επιχειρήσεών μας. Σε αυτό το πλαίσιο  η ταχεία στελέχωση και ενσωμάτωση ανθρώπινου δυναμικού στην κουλτούρα και τις αρχές των εταιριών μας είναι εξέχουσας σημασίας.»

Οι εταιρείες ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT και Public εφάρμοσαν πρότυπα προγράμματα στελέχωσης και ένταξης ανθρώπινου δυναμικού εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία μέσα από μετρήσιμους δείκτες απόδοσης.

Τα HR Excellence awards διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές που εφαρμόστηκαν από οργανισμούς σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη τους.

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download